Testimizi atın bakalım ama bu belirtileri bende yaşadım şuan hamileyimKızlar bugün itibari ile adetime 6 gün var ama çok şiddetli bi bel bacak ağrısı yaşamaya başladım genelde adet öncesi ağrım olur zaten sadece biraz erken başladı bu sefer ve hafif ağrı kesiciler bu ağrımı kesmez onun için ağır bi ağrı kesici içecektim fakat ne olur ne olmaz diye erken gebelik testi yaptım çünkü korunmuyorum 1 senedir çocuk bekliyorum. Freely marka test yaptım. Gözle görülür şekilde silik çizgi oldu. Fakat benim ağrım çok şiddetli. Hiç ihtimal vermiyordum. Sizce böyle ağrı normal mi
Testimizi atın bakalım ama bu belirtileri bende yaşadım şuan hamileyim
zaten adet agrısı gibi oluyo çıkmışsa hamışsınKızlar bugün itibari ile adetime 6 gün var ama çok şiddetli bi bel bacak ağrısı yaşamaya başladım genelde adet öncesi ağrım olur zaten sadece biraz erken başladı bu sefer ve hafif ağrı kesiciler bu ağrımı kesmez onun için ağır bi ağrı kesici içecektim fakat ne olur ne olmaz diye erken gebelik testi yaptım çünkü korunmuyorum 1 senedir çocuk bekliyorum. Freely marka test yaptım. Gözle görülür şekilde silik çizgi oldu. Fakat benim ağrım çok şiddetli. Hiç ihtimal vermiyordum. Sizce böyle ağrı normal mi
Test duruyorsa atar mısınız
Ama çık şiddetli belim bacaklarım kopacakzaten adet agrısı gibi oluyo çıkmışsa hamışsın
Var aynı benim testim gibi adetiniz ne zamanAma çık şiddetli belim bacaklarım kopacak
Adetime 6 gün varVar aynı benim testim gibi adetiniz ne zaman
İnşallah artık yalancı pozitif testlerden korkar oldumBebek yerleşmeye çalışıyor olabilir inşallah öyledir
Erken gebelik testi mi bu normalmiAdetime 6 gün var
Erken gebelik testi feely markasının 6 gün önce yazıyor ama daha önce kullanmadım ilk kez kullanıyorum onun için ne kadar güvenilir bilemedim kan veririm pazartesiErken gebelik testi mi bu normalmi
Kan verin diyecektim çünkü ilk önce kanda oluyor sonra idrara geçiyor diye biliyorum inşallah vardır bize de haber verErken gebelik testi feely markasının 6 gün önce yazıyor ama daha önce kullanmadım ilk kez kullanıyorum onun için ne kadar güvenilir bilemedim kan veririm pazartesi
İkincide silik görünüyor sanki inşallah dilediğiniz gibi olurAma çık şiddetli belim bacaklarım kopacak
İnşallah çok teşekkür ederim aslında tamamen bacak ve bel ağrımdan dolayı ilaç içebilmek için test yaptım görünce şaşırdım ama hala emin olamıyorumKan verin diyecektim çünkü ilk önce kanda oluyor sonra idrara geçiyor diye biliyorum inşallah vardır bize de haber ver
İnşallah sadece bu ay diğer aylardan farklı olarak folibol myforce diye bir takviye kullandım geçen ay doktora gittim 1 sene olduğu için bunu verdi olduysa bunun etkisidir diye düşünüyorumİkincide silik görünüyor sanki inşallah dilediğiniz gibi olur
Maden suyu varsa için ama bence siz hamilesinizİnşallah çok teşekkür ederim aslında tamamen bacak ve bel ağrımdan dolayı ilaç içebilmek için test yaptım görünce şaşırdım ama hala emin olamıyorum
Ayy okuması bile güzel ya inşallah öyledirMaden suyu varsa için ama bence siz hamilesiniz
Testimiz aynı sizinle ama benim test adetten 3 gün önce şuan 1-2 haftalık hamile gösteriyor dijital gebelik testi adetten 2 gün önce dijital gebelik testi yaptım negatifti lekelenme yaşarken yine yaptım negatifti kanama bı anda oldu pıhtı geldi 2 gün kanama yaşadım adetin 7.gunu dijital gebelik testinde pozitifi gördüm çok şükürAyy okuması bile güzel ya inşallah öyledir
Peki siz de böyle ağrı oldu muTestimiz aynı sizinle ama benim test adetten 3 gün önce şuan 1-2 haftalık hamile gösteriyor dijital gebelik testi adetten 2 gün önce dijital gebelik testi yaptım negatifti lekelenme yaşarken yine yaptım negatifti kanama bı anda oldu pıhtı geldi 2 gün kanama yaşadım adetin 7.gunu dijital gebelik testinde pozitifi gördüm çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?