• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar anneler günü yaklaşıyor.Canınız,ciğeriniz kaynanalarınıza ne alacaksınız?

kzlar benim aklıma bugün bişey geldi. canım kayınvalideciğim için. :1:
internette fırsat sitelerinden birinde bonnyfood kampanyası vardı, ondan aldım bi tane. anneler günü içinmiş. diyorum ki kayınvalidem zaten uzakta, ordan seçsem bitane göndersem güzel de bir not yazsam... bugüne kadar kimse yapmamıştır böyle bişey ona. hem sülale apartmanında oturdukları için herkes görecek, "aa ne şanslısın gelinin seni çok seviyor " diyecekler. :32:
sevinsin dedim ya, ben de kötü gelin imajı vermemiş olurum diyorum. ne dersiniz?
aslında çok zekice :)) bende düşünmüştüm geçen bunun gibi birşey ama bizimki herşeyi inkar ettiği için ve sizinki gibi aile apartmanı olmadığı içinde yalnlar, parama yazık olur :))

$712_kucuk.jpg
kızlar bakın kayınvalideciğime(!) ne yolladım, ne gelinler var dimi görüyosunuz:63:

Ben meyva sepetı cıcekler var ya ondan göndermek ıstıyorum,nasıl sızce arkadaslar?bır de ben evlı degılım mustakbel kayınvalıdem yanı,yanına gıtmekden cıcek yollamak dogru mu olur?

canim benim ozamanlarda her seyi almak herseyi ona sunmak istersin :)))) sonra hic bisey lasin bile gelmez :)) tabi bu herkes icin gecerli degil insallah senin icin hep boyle devam eder evet guzel bir fikir hem anlamli hem sik

bakalım kimlerin evinde pazar günü yüzler asılcak, kocası ile arasında:31:

bakalım kimlerin evinde pazar günü yüzler asılcak, kocası ile arasında:31:

Valla ben benimkkine dedim aramam arkadaş, geçen yldan sonra yeminliyim.Bunu da annene de dedim...Zaten eşim şehir dışında çalışıyo gitmeyeceğim de.Oh rahatım .....

Back