Ben canım ciğerime tv aldım yeni 10 yıl başka hediye almasamda olur.![]()
bn de ütü ve ütü masası aldım gerçekten ihtiyacı vardı,arkadaşında dediği gibi 10 yıl bişey almam artık
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben eşimin ablasına birşey almak istiyorum.dargın mıyız değiliz......ama eşim konuşmuyor onunla.bensee arada bir kaçamak yapıp arıyorum ablasını,iyi misin falan diye... gerçekten gönlümde geçiyor birşeyler almak ama ne almalıyım bilmiyorum.sanırım alsam da gidemem kargoya falan veriririm kıyamam hemen ağlar yaa......bak içim yandı şimdi...hayat ne acı
bir fikir verin arkadaşlarım ne olur...hem belki bu hediye onu kendine getirir....
canım ablasının neyi var kendine getirir falan demişsn ruh haline uygun bir hediye olsun yanlış anlamasın ne desem bilmediğim için yanlış olur
ooofffff anneler günü gelince içim yanıyor ..annemi kaybettim kaynanam yok
![]()
etme, bulma dünyası işte!yok bitanecim,hasta falan değil.sadece ilk evlendiğimizde beni hiç istemedi.eşimle tartıştı.eşim de onunla bütün bağını kopardı.şimdi gelinleri ve oğulları onu istemiyorlarmış.tek arayanı benim.o da maalesef arada sırada her zaman değil. kendine getirir demekten kastım çok mutsuz ve yalnız.zaten eminim ki ne alırsam alayım sevinecektir.ama aklıma birşey de gelmiyor...ne olabilir ne olabilir???
etme, bulma dünyası işte!