Ben meyva sepetı cıcekler var ya ondan göndermek ıstıyorum,nasıl sızce arkadaslar?bır de ben evlı degılım mustakbel kayınvalıdem yanı,yanına gıtmekden cıcek yollamak dogru mu olur?
Evli olsaydın gönderrmezdin zaten arkadaşım zıkkım yesin derdin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben meyva sepetı cıcekler var ya ondan göndermek ıstıyorum,nasıl sızce arkadaslar?bır de ben evlı degılım mustakbel kayınvalıdem yanı,yanına gıtmekden cıcek yollamak dogru mu olur?
bişey almayı düşünmüyorum, telefon ederim, aynı şehirde olsaydık alırdım mecburen.
evlenmeden önce alıyordum zaten ama evlenince haketmediğini gördüm.![]()
kına alacağım.. ama saç için olanlardan değil![]()
Hiç bir şey tabi ki...
Telefon edersem ne ala..
Etmeyebilirim de...![]()
Şu kaynanayı niye ekledin anlamadım! İnsanın 1 tane gerçek annesi vardı diğeri zorunlu ve sahte olandır ,herhalde yeni evlisin ilerde anlarsın, kaynana cadısına hediye yok !
bn de ütü ve ütü masası aldım gerçekten ihtiyacı vardı,arkadaşında dediği gibi 10 yıl bişey almam artık![]()
işin şakası benmkide su ısıtıcısı istiyordu yokmuş sanırım ondan olcam makbule geçer bari :)
ooofffff anneler günü gelince içim yanıyor ..annemi kaybettim kaynanam yok
![]()
anneme süpürgesi güzel çekmiyor diye süpürge alacagım kayınvalideme tam karar vermedim ama belki kahve makinesi alırım diye düşündüm...![]()
ben olsam polaristen ayakkabı alırdım![]()
Yurtdisindayim, arasam yeterr bence...
Gecen sene internetten cicek gondermistim ama... :26: