• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar anneler günü yaklaşıyor.Canınız,ciğeriniz kaynanalarınıza ne alacaksınız?

Ben meyva sepetı cıcekler var ya ondan göndermek ıstıyorum,nasıl sızce arkadaslar?bır de ben evlı degılım mustakbel kayınvalıdem yanı,yanına gıtmekden cıcek yollamak dogru mu olur?

Evli olsaydın gönderrmezdin zaten arkadaşım zıkkım yesin derdin :)

bişey almayı düşünmüyorum, telefon ederim, aynı şehirde olsaydık alırdım mecburen.
evlenmeden önce alıyordum zaten ama evlenince haketmediğini gördüm.:45:

Haklısın arkadaşım:1::1::1:

Tabii ki hiçbirşey;

Hakettiğini düşünsem çok farklı olurdu ama; ne kadar ekmek o kadar köfte.:10:

Şu kaynanayı niye ekledin anlamadım! İnsanın 1 tane gerçek annesi vardı diğeri zorunlu ve sahte olandır ,herhalde yeni evlisin ilerde anlarsın, kaynana cadısına hediye yok !

Yanlış anladın cnm beni ..Biliyorsun herkes kaynanadan muzdarip..Espri niyetine gelen cevaplar bunu gösteriyo zaten..Ben 6 aylık evliyim.Ama benimde içimden gelmiyor hediye almak kendi anneme alıpta ona almazsam eşime ayıp olur.Canım benim o anneme nasıl ilgili davranıyor :)

bn de ütü ve ütü masası aldım gerçekten ihtiyacı vardı,arkadaşında dediği gibi 10 yıl bişey almam artık:1:

Valla benimkinin de ütüsü yok benimkini kullanıyo arasıra..Alsam mı dedim.Sonra boşver dedim kendi kendime o kadar masraf yapma :) Hakedene:60::60::60:

off bi de o dert var dimii

ben ne alsam ki yaa.

anneme süpürgesi güzel çekmiyor diye süpürge alacagım kayınvalideme tam karar vermedim ama belki kahve makinesi alırım diye düşündüm... :71:

anneme süpürgesi güzel çekmiyor diye süpürge alacagım kayınvalideme tam karar vermedim ama belki kahve makinesi alırım diye düşündüm... :71:

kahve makinası mmm ena fikir değil. başka fikri olan??

2 senedir ayrı şehirlerde olduğumuz için birşey almıyordum. arıyodum bitiyodu:23:

bu sene düğün nedeniyle yan yana geçireceğiz anneler günümüzü..

tühh yırtamadık :27: mecbur alcaz artık birşeyler

ben daha düşünüyorum ve hayla bulamadım yaa .ne alsam acaba :44::44::44:

Yurtdisindayim, arasam yeterr bence...
Gecen sene internetten cicek gondermistim ama... :26:

Yurtdisindayim, arasam yeterr bence...
Gecen sene internetten cicek gondermistim ama... :26:

:52: gecen seneki cicek gonderme olayi simdi aklima geldi.
Anneler gunu yaklasiyor, annelerimize internetten cicek gonderelim dedim esime.
O da yaw ne gerek var salla bos ver dedi. Ben israr ettim gonderelim diye.
Sonunda gonderdik. cicek kartina ikimizin ismini yazdirdik.
Kayinvalidecigim de ne dese begenirsiniz. Oglum cok dusuncelidir. Bir tek de onun aklina gelir boyle hos seyler. Esimde ne gicik, sesini cikartmiyo, gelinin dusundu demiyo, onayliyo anasini...
Sonra icimden gelmiyo diyince kiziyosunuz. :33:

bende geçen seneki anneler gününü hatırladım da şu an ağlamaklı oldum

kayınvalidemle sorunlar yaşamıştık geçen sene bu zamanlar....ama ben yine de polaristen terlik aldım ve akşam eşimle gittik kapıyı açtı içeri girdik eşim hediyeyi uzattı almadı eşimin o anki halini unutamıyorum resmen sinir krizi geçirdi kavga tti annesiyle ağladılar ikiside ......kocaman kadın ewine gidioruz her şeyi unutup bize yaptığına bak ayrıca derdi benimleydi oğlunun bi suçu yoktu.bu sene gitmeyi düşünmüorum sadece arayacam aynı şehirdeyiz ewimiz yakın ama geçen seneyi unutamıorum...
aklınıza kötü bişe gelmesin ben kötü bi gelin değilim geçtiğimiz bayramlarda hediye aldım şimdide çok güzel bi parfüm aldım daha vermedim anneler gününde verebilirim ama o zamanı beklemeyeceem şimdi vercem inat değilmi anneler günü hediyesi vermeyecem bize yaptığını hatırlasın diye........

Back