- Emoji Skoru
- 194
- Puanlar
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım senin sevgine laik olur bu güzel duygularını ileride öldürmezAnneler gününden bir gün önce nişanlanacağız. Ben çok seviyorum sevdiceğimin annesiniiiii.
Ona altın yüzük almak istiyorum kısmetse.
O gün anneler gününde ilk kezde anne diyeceğim ayrıca :)
kına alacağım.. ama saç için olanlardan değil![]()
yani anneler günün kim icat ettiyse ona sevgilerimi yolluyorum![]()
ayneeennnnnn...
bir de babalar günü.
hiçbir şekilde iki tarafı da tam anlamıyla mutlu edemiyoruz.
kolayını buldum babama 3 ü 1 arada anneme gezmek ayarla yetiyor. ama diğer taraf maalesef onda daha ayarı tutturamadık![]()
valla bence anneler günü kutlamak "zorunda" olan kimse bu günü sevmiyo, sadece annesi ya da kaynanası küsmesin diye kutluyo, o yüzden ben oğluma ve gelinime bu işkenceyi yaşatmıcam:13:
bence harika hasta değilse gider yiyecekler sağlıklımı? Ama çoğu dışarı çıkmıyor kukuma kuşu gibi evdelerkzlar benim aklıma bugün bişey geldi. canım kayınvalideciğim için.
internette fırsat sitelerinden birinde bonnyfood kampanyası vardı, ondan aldım bi tane. anneler günü içinmiş. diyorum ki kayınvalidem zaten uzakta, ordan seçsem bitane göndersem güzel de bir not yazsam... bugüne kadar kimse yapmamıştır böyle bişey ona. hem sülale apartmanında oturdukları için herkes görecek, "aa ne şanslısın gelinin seni çok seviyor " diyecekler.
sevinsin dedim ya, ben de kötü gelin imajı vermemiş olurum diyorum. ne dersiniz?
bence harika hasta değilse gider yiyecekler sağlıklımı? Ama çoğu dışarı çıkmıyor kukuma kuşu gibi evdeler