Kızlar anneler günü yaklaşıyor.Canınız,ciğeriniz kaynanalarınıza ne alacaksınız?

Anneler gününden bir gün önce nişanlanacağız. Ben çok seviyorum sevdiceğimin annesiniiiii.
Ona altın yüzük almak istiyorum kısmetse.
O gün anneler gününde ilk kezde anne diyeceğim ayrıca :)

Anneler gününden bir gün önce nişanlanacağız. Ben çok seviyorum sevdiceğimin annesiniiiii.
Ona altın yüzük almak istiyorum kısmetse.
O gün anneler gününde ilk kezde anne diyeceğim ayrıca :)
umarım senin sevgine laik olur bu güzel duygularını ileride öldürmez

hediye almaya bayılırım ama bana eziyet gibi gelen tek hediye alma verme seramonisi bu işte , kaynonoşa ne alacağım
almayın istemem der , alsan mırın kırın eder, şimdiye kadar aldıklarımın % 70'ini başkalarında görürüm ,dağıtır ..
yani içimden gelerek almayacığımı onu biliyorum ama ne alacağım işte o muamma

Son düzenleme:
Yorumların %90 ı neredeyse içler acısı, çok üzülerek okudum. 5 yıllık evliyim çok şükür böylesine kin güdecek ardından böyle konuşacak şeyler yaşatmadı. Yaşadıysamda içimde tutmasını bildim, kin gütmemeyi ve onun eşimin annesi olduğunu unutmamayı bildim çok şükür. Aramızda her ne yaşanırsa yaşansın yüzüne söyleyemeyeceğim bir şeyi ardından konuşmam yüzüne baktığımda utanırım. Sorunalr kin güderek çözemeyiz maalesef. Hediye konusuna gelince sanırım bir şey alamayacağım. Hafta sonu salon takımlarına örtü aldım artık anneler günü hediyesi yerine sayılır herhalde. Bu ara biraz sıkışığız işin aslı, zaten gerektiğininde aklıma geldikçe hediye yada ihtiyacı olan bir şey varsa alır götürürüm sorun edeceğini sanmıyorum. Anneme de aynı şekilde pek bir şey alamayabilirim.

yani anneler günün kim icat ettiyse ona sevgilerimi yolluyorum

yani anneler günün kim icat ettiyse ona sevgilerimi yolluyorum

ayneeennnnnn...
bir de babalar günü.
hiçbir şekilde iki tarafı da tam anlamıyla mutlu edemiyoruz.
kolayını buldum babama 3 ü 1 arada anneme gezmek ayarla yetiyor. ama diğer taraf maalesef onda daha ayarı tutturamadık

ay benim babalar günü derdim yok allahtan, babam takmaz öyle günleri

bende hedıyelerımı bugun aldım hem severek hem ısteyerek.eylulde kardesımın ve halamın oglunun dugunu var gıyebılcegı sekılde abıyeye yakın saten elbıse ve ayakkabı aldım anneme haa bırde kardesımın nısanında makyaj urunlerı calınmıs hep ben bıde loreal den ruj kalem pudra fonteden rımel vs bıkac bısı daha aldım yarın postalıcam uzaktayız cunkı.kayınvalıdemede esofman takımı tunık gomlek bıde celık baharat takımı aldım.esımde ayakkabıyı ben alırım dedı ok. Dedım haftaya gıdınce verırız.bukadar hedıye almamın nedenı bana gelırken asla bos gelmezler

valla bence anneler günü kutlamak "zorunda" olan kimse bu günü sevmiyo, sadece annesi ya da kaynanası küsmesin diye kutluyo, o yüzden ben oğluma ve gelinime bu işkenceyi yaşatmıcam:13:

valla bence anneler günü kutlamak "zorunda" olan kimse bu günü sevmiyo, sadece annesi ya da kaynanası küsmesin diye kutluyo, o yüzden ben oğluma ve gelinime bu işkenceyi yaşatmıcam:13:

Aynen, zorundalık insanı sinir ediyor, diğer zamanlarda gönlümden kopar alırım helali hoş olsun ama adet olmuş ya mecburmuş gibi olunca alasım gelmiyor.

kzlar benim aklıma bugün bişey geldi. canım kayınvalideciğim için.
internette fırsat sitelerinden birinde bonnyfood kampanyası vardı, ondan aldım bi tane. anneler günü içinmiş. diyorum ki kayınvalidem zaten uzakta, ordan seçsem bitane göndersem güzel de bir not yazsam... bugüne kadar kimse yapmamıştır böyle bişey ona. hem sülale apartmanında oturdukları için herkes görecek, "aa ne şanslısın gelinin seni çok seviyor " diyecekler.
sevinsin dedim ya, ben de kötü gelin imajı vermemiş olurum diyorum. ne dersiniz?

bence harika hasta değilse gider yiyecekler sağlıklımı? Ama çoğu dışarı çıkmıyor kukuma kuşu gibi evdeler

ona en büyük hediyeyi gönderiyorum...oğlunu.... bundan büyük bi hediye olamaz herhalde...

aramayı da dusunmuyorum..

bence harika hasta değilse gider yiyecekler sağlıklımı? Ama çoğu dışarı çıkmıyor kukuma kuşu gibi evdeler

sağlıklı canım maşallah turp gibi, zaten bütün sülale apartmanda, hepsi görür yani. meyveli olanlardan söylicem. eşimin gözünde iyi bir puan olur

Son düzenleme:
Bir insana hak etmediği değeri vermeme taraftarıyım.
Çünkü karşıdaki vayy bee ben neymişim diyor.
Yaptığınız fedakarlık onun gözünde mecburiyet halini alıyor.
Kendini çok değerli görmeye başladığı için sizi değersiz görüyor.
Ayrıca siz bir iyilik yaptığınız için beklenti içine giriyorsunuz ve karşılığını alamayınca
o kişiden daha bir soğuyorsunuz.
İlişkiler iyice kopuyor.

kendi annem hayatta değil sevmem anneler gününü ama
k.validemi severim ve mutlu etmek isterim
henüz ihtiyacını tespit ettiğim bir konuşması olmadı ama
bundan sonraki haftalarda az çok belli olur..

Özel gunlerden nefret ederim anneler gunu babalar gunu sevgılıler gunu....
ama dusunulecek ıllakı..Bende cok kararsızım:26:
sasırcagı degisik bısey almak istiyorum ama ihtiyacı olan bıseyı ogrenırsem onuda alabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kizlar. Böyle tarihlere hic önem vermiyorum. Analarimiza her gün özel bir günmüs gibi muamele etmemiz gerekiyor. Ve bu saate kadar anneler gününde hic bir sey yapmayi düsünmüyordum.

Fakat bugün bir süpriz hazirlamamiz gerektigini annemin mutlaka bir sey bekleyecegini bir sey yapmazsak üzülecegini ama bunu bize belli etmeyecegini vs diye konusuldu.

Annem 60i devirdi ne alabiliriz sizce anneme bi fikriniz varmi?

Benim aklima söyle bir sey geldi annem uzun zamandir hep ayni cantayi ve cüzdani kullandigi icin canta ve cüzdan alalim diyorum.

Yanina bir de bir penye yada bir gömlek tarzi bir sey alalim diyorum.

Birde kendime ait bir süpriz hazirlicam. Fotograflar ve cerceve ile. Güzel bisey olacagini düsünüyorum.

Yalniz canta cüzdan ve penye olurmu sizce kizlar? :44:

Kayınvalideme hiçbirşey almayacağım haketti, Anneme de almayacağım.
Kayınvalidemin anneler gününü de kutlamıcam, anne gibi bi annenin anneler günü kutlanır.
Az da olsa sevgisini hissettirenin özzel günü kutlanır.
Eşime de dedim aramayacağım, aradığımda benle konuşmuyo hı hı deyip kapatıyo,
oğlunun yanında kırk tane yağ yapıyor, sanki ben salağım ...
3 yıl üst üste aldığım pahalı ve değerli hediyelere saysın.
hee onları çok mu beğendi, çok mu yarandım ? tabiki hayır, geri bende yaranmak için değil,
içimden geldiği ve eşimin annesi olduğu için almıştım..
o ne yaptı? hepsine bahene buldu komşusunun örneğini gösterdi, benim özenle seçtiğim kalite arayarak aldığım herşeyi kötüledi sağolsun 1 teşekkür etmedi.
Bu yılda avcunu yalasın.Hiç birşeyi haketmiyor o !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…