Kızlar anneler günü yaklaşıyor.Canınız,ciğeriniz kaynanalarınıza ne alacaksınız?

Ben canım ciğerime tv aldım yeni 10 yıl başka hediye almasamda olur.

bn de ütü ve ütü masası aldım gerçekten ihtiyacı vardı,arkadaşında dediği gibi 10 yıl bişey almam artık

işin şakası benmkide su ısıtıcısı istiyordu yokmuş sanırım ondan olcam makbule geçer bari :)

kızlar süpersinizya akşam akşam koptum,hayran kaldım o muhteşem sevginize
valla banada sorarsanız sızınle aynı fikirdeyim,ararım yeter gider

arkadaşlar ben eşimin ablasına birşey almak istiyorum.dargın mıyız değiliz......ama eşim konuşmuyor onunla.bensee arada bir kaçamak yapıp arıyorum ablasını,iyi misin falan diye... gerçekten gönlümde geçiyor birşeyler almak ama ne almalıyım bilmiyorum.sanırım alsam da gidemem kargoya falan veriririm kıyamam hemen ağlar yaa......bak içim yandı şimdi...hayat ne acı

bir fikir verin arkadaşlarım ne olur...hem belki bu hediye onu kendine getirir....

canım ablasının neyi var kendine getirir falan demişsn ruh haline uygun bir hediye olsun yanlış anlamasın ne desem bilmediğim için yanlış olur

ooofffff anneler günü gelince içim yanıyor ..annemi kaybettim kaynanam yok

Ne acı ki kayınvalidelerden kimse mutlu değil. Ben evli değilim, tecrübe etmeden bilinmez tabi.

Geçen sene terlik almıştım teşekkür etmeyerek bu sene bişeye layık olmadığını götserdi terlikle idare etsin bir elli sene.(Nişanlıyım henüz çok severim kendisini)

canım ablasının neyi var kendine getirir falan demişsn ruh haline uygun bir hediye olsun yanlış anlamasın ne desem bilmediğim için yanlış olur

yok bitanecim,hasta falan değil.sadece ilk evlendiğimizde beni hiç istemedi.eşimle tartıştı.eşim de onunla bütün bağını kopardı.şimdi gelinleri ve oğulları onu istemiyorlarmış.tek arayanı benim.o da maalesef arada sırada her zaman değil. kendine getirir demekten kastım çok mutsuz ve yalnız.zaten eminim ki ne alırsam alayım sevinecektir.ama aklıma birşey de gelmiyor...ne olabilir ne olabilir???

Bilemiyorum ki ne alsam.. Benimki giyime kuşama önem verir, lila rengini de çok sever. Belki lila rengi Güzel Bir Blüz falan alırım. Anneme de kıyafet alırım.

etme, bulma dünyası işte!

Kızlar çok yaşayın siz çok güldüm. Bu ne sevgi aaaahhhh bu ne ızdırappp.

ben de ayakkabı almayı düşünüyorum

anneler gününü malesef kutlayamıyorum.bundan 14 sene önce anneler gününde annemi kaybettim.kayınvalidemde 2 sene önce vefat etti.yaşasalardı onlara dünyaları almak isterdim.ben naçizanefikrimi söylemek istiyorum.biz bugünün gelinleri,gelecegin kayınvalideleriyiz.eşinizin sizin anneniz için ne almasını istiyorsanız kayınvalideniz için onu alın.unutmayın sizin anneniz ne kadar deyerliyse eşinizin anneside okadar degerli.eger kayınvalideniz olmasaydı eşinizde olmazdı.bu arada ben 2 kız 1 erkek annesiyim yani gelecegin kayınvalide adaylarından biriyim.aynı sizin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…