Kızlar anneler günü yaklaşıyor.Canınız,ciğeriniz kaynanalarınıza ne alacaksınız?

oyle

kocasının arkadaşıı
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
Balıkesir
Ben bi ayakkabı almayı düşünüyorum 20 TL lik

Ben canım ciğerime tv aldım yeni 10 yıl başka hediye almasamda olur.

Ben meyva sepetı cıcekler var ya ondan göndermek ıstıyorum,nasıl sızce arkadaslar?bır de ben evlı degılım mustakbel kayınvalıdem yanı,yanına gıtmekden cıcek yollamak dogru mu olur?

bişey almayı düşünmüyorum, telefon ederim, aynı şehirde olsaydık alırdım mecburen.
evlenmeden önce alıyordum zaten ama evlenince haketmediğini gördüm.

hiç aklıma gelmemişti hediye almak.çok önemsememişim demek. :26:
bu aralar pek seviyorum onu zaten farkında olmadan ekmeğime yağ çalıyor haberi yok
hadi bakalım hanımlarımız biraz fikir versin de bende faydalanayım sayenizde.

kına alacağım.. ama saç için olanlardan değil

Kayınvalidem yurtdışında, internetten kutlıcam eşimle beraber.
Ama tabiki anneme alıcam, ortopedik ayakkabı alıcam, ayakları yürüyünce acıyormuş

Hiç bir şey tabi ki...
Telefon edersem ne ala..
Etmeyebilirim de...

anneler gunu ne zamndı ya ben kaynana adayıma ot gondercem ıneklerıne versın

Ben meyva sepetı cıcekler var ya ondan göndermek ıstıyorum,nasıl sızce arkadaslar?bır de ben evlı degılım mustakbel kayınvalıdem yanı,yanına gıtmekden cıcek yollamak dogru mu olur?

sen bılırsın ama bence kendin gotürsen daha iyi olur.

anneler gunu ne zamndı ya ben kaynana adayıma ot gondercem ıneklerıne versın

mayısın ikinci pazar günü anneler günü... otlarda iyice büyümüs olur o zamana...

ben annemden de k. valıdemden de uzaktayım. annemin yanına gidince telafi ederim de k. valideye almayacağım bır sey.

Son düzenleme:
ayy ben unutmuşum 3 hafta kaldı üstelik bende hem annem hem komşu annem birde yengeme alırım çocuğu yok diye etti 3 aman allahım

oglu ne alırsa onu verırız.

canım kaynanacığıma ne alacam bilmiyorum daha düşünmedim nişanlımla konuşup birlikte birşey alırız artık anneme geçen ay fırın aldım ama başka birseyde almak lazım ama ne ??

Şu kaynanayı niye ekledin anlamadım! İnsanın 1 tane gerçek annesi vardı diğeri zorunlu ve sahte olandır ,herhalde yeni evlisin ilerde anlarsın, kaynana cadısına hediye yok !

öyle beklentilere sokmamak gerek anlamsız yani boşa harcama ot bile olsa

şöyle bir not göndermek lazım:

dünya güzeli kaynana, bugün anneler günü.. hediyeni analık yaptıkların alsın.. benden ekmek çıkmaz sana..

annecim uzakta mayıs sonu gitcem ozaman alırım.kaynanama ne alasım ne göresim var ama eşim aldırır üstüne birde artık yakınız kesin giderizde ne büyük mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…