Kızlar anlam veremedim merakımdan sorayım dedım:)

Hayalimde11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
555
188
Bir buçuk yılı askın bır süredir nişanlımdan ayrıldım ama gmail hala fotolarım duruyor kapak resmı olarakta benım vıdeomu koymus hıc kaldırmadı acaba neden sizce?

Yani siz istiyorsunuz ki "sizi geri istiyor, özlüyor" diyelim.
Lakin böyle hisseden adam 1.5 yıldır adım atardı.
Bunca takip ettiğinize göre siz çok özlediniz. Kötü ayrılmadıysanız arayın bi' hal hatır sorun.
Profil fotoğrafı meselesi sizi rahatsız ediyorsa ve hakikaten dert edindiyseniz söyleyin kaldırsın.

Burada anlam verilemeyen eski nişanlının neden fotoları kaldırmadığı değil, senin neden hala takip ettiğin ve başka hesaptan mail attığın olmalı.

Ayrılmışsınız, hayatına devam et. Böyle her şeyden bir anlam çıkartmaya kalkarsan bu sana kötü anlamda etki eder, kafan daima orda kalır, en kötüsüde acaba deyip umut etmeye devam edersin. Yazık yani.

Gmail hesabı yedi yirmidört kullanılan sosyal paylaşım sitesi değil ki çoktan unutmuştur

Hayır 8 -9 yıllık hesabı o sureklı kullandığı hesap o bır email atmıştım farklı hesaptan hemen cevap geldı..tabı başkası olarak

gmail veya hangouts hesabını aktif olarak kullanmak google+ hesabını da kullandığı anlamına gelmez ki.. benim de hesaplarım var, mailleri ve hangouts'u aktif olarak kullandığım halde google+ kapak fotoğrafım ne hatırlamıyorum..

Bir buçuk yılı askın bır süredir nişanlımdan ayrıldım ama gmail hala fotolarım duruyor kapak resmı olarakta benım vıdeomu koymus hıc kaldırmadı acaba neden sizce?
Dur hadi istediğin cevabı ben vereyim
'Seni asla aklından çıkaramamıştır. Sizsiz yapamıyordur. Ama gururundan da birşey diyemiyorsa size böyle bir mesaj göndermeye çalışıyordur.'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…