Kızlar anlam veremedim merakımdan sorayım dedım:)

Çaktırmıyon ama hoşuna gitmiş gibi sanki şaka bi yana kendinde demişsin zaten pişman oldu aradı diye. Sende hala takipte olduğuna göre seninde gönlün var gibi gibi. O yüzden istiyorsan uzatmayıp ararsın ha yok ben resimleri problem ediyorum sadece diyosan söylersin rahatsızlığını kaldırır.

Hosuma gitti tabı:) yok gerı dönme niyetım yokta köpek gıbı acı ceksın istiyorum youtube yorum yapmış bır sarkıya yazık bıze mutluluktan yasakladılar falan kendi secımıydı ben attım nişanı ama oda aılenın yanında yer aldı sevse bunu yaparmıydı

Bana da öyle geliyor zaten pısman olup aradı 2 ay once 2 gün öncede bende bır eşyan kalmış onu vermek ıstıyorum dedı whatsaaptan bende gerek yok kalsın dedım engelledim

sanırım sende dönmek istiyor gibisin eski konularından öyle birşey çıkardım

Yani o zaman sürünüyo demekki. Erkekler gerçekten ne yazık ki biraz zeka konusunda eksikler seçimlerini yaparlarken sonuçlarının altından kalkıp kalkamayacaklarını bilmiyorlar. O zaman o yolu seçmiş, şimdi bunu istiyo haspam bence sürünmesini beklerken hayatından vakit çalma. O hobi olarak yine sürünsün ama sen bunu beklerken kendinden çalma

haklısın merak edıp bakıyorum ıste arada :\

Duymak istediğini söyleyeyim ; seni unutamamış :) unutmuştur yazacaktım ama herkese cevabını vermişsin

Bir buçuk yılı askın bır süredir nişanlımdan ayrıldım ama gmail hala fotolarım duruyor kapak resmı olarakta benım vıdeomu koymus hıc kaldırmadı acaba neden sizce?
İhtimaller :
1. ÖZLEMİŞTİR

2. İŞ YA DA ARKADAŞ ÇEVRESİNDEN KİMSENİN SANA TALİP OLMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞIYORDUR

BİR İHTİMAL DAHA VAR O DA ÖLMEK Mİ DERSİN ...

Geri dönüş olmaz diyorsun ama bayağı takip ediyosun yaptığı yorumları bile biliyorsun aradan uzun zaman gecmiş barısma gibi niyetin yoksa hiç kurcalama ama bi ihtimal belki dönüş olur diyorsan ara sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…