- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
- Konu Sahibi Hayalimde11
böyle dedim ama gmail ve google+ farklı şeyler ya? ben google+ kapak fotomu hatırlamıyorum mesela.o zaman ben olsam tırsardım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle dedim ama gmail ve google+ farklı şeyler ya? ben google+ kapak fotomu hatırlamıyorum mesela.o zaman ben olsam tırsardım
Çaktırmıyon ama hoşuna gitmiş gibi sanki şaka bi yana kendinde demişsin zaten pişman oldu aradı diye. Sende hala takipte olduğuna göre seninde gönlün var gibi gibi. O yüzden istiyorsan uzatmayıp ararsın ha yok ben resimleri problem ediyorum sadece diyosan söylersin rahatsızlığını kaldırır.
Bana da öyle geliyor zaten pısman olup aradı 2 ay once 2 gün öncede bende bır eşyan kalmış onu vermek ıstıyorum dedı whatsaaptan bende gerek yok kalsın dedım engelledim
Hosuma gitti tabı:) yok gerı dönme niyetım yokta köpek gıbı acı ceksın istiyorum youtube yorum yapmış bır sarkıya yazık bıze mutluluktan yasakladılar falan kendi secımıydı ben attım nişanı ama oda aılenın yanında yer aldı sevse bunu yaparmıydı
haklısın merak edıp bakıyorum ıste arada :\Yani o zaman sürünüyo demekki. Erkekler gerçekten ne yazık ki biraz zeka konusunda eksikler seçimlerini yaparlarken sonuçlarının altından kalkıp kalkamayacaklarını bilmiyorlar. O zaman o yolu seçmiş, şimdi bunu istiyo haspam bence sürünmesini beklerken hayatından vakit çalma. O hobi olarak yine sürünsün ama sen bunu beklerken kendinden çalma
İhtimaller :Bir buçuk yılı askın bır süredir nişanlımdan ayrıldım ama gmail hala fotolarım duruyor kapak resmı olarakta benım vıdeomu koymus hıc kaldırmadı acaba neden sizce?
haklısın merak edıp bakıyorum ıste arada :\