• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Allah aşkına bana yardımcı olun..

hem dul bir adamla evlenecem
hem onun başkasından olma 2 çocuğuna annelik yapıcam
hem hakaret duyacam
hem dayak yicem
o hoooooooooo

vala bekara karı boşamak falan demeyin. 8 sene evli kaldım ben hem evliliği hem bekarlığı bilirim.
size söyleyecek tek bir şeyim var..
önce kendi ayaklarınızın üstünde durun sonra da ayrılın...:delphin:

:lepi:
makber bu soylelenlerı goz ardı etme evlenmek helal oldugu gıbı bosanmakta helal
yagmur dedıgı gıbı kendı ayakrın ustunde durmayı ogren ınan cnmm yemınle dıyorum o sahıs senı cok arıcak bakcak ıkı cocuk basında evını yemegını cocuklarını bunlarla basa cıkamıcak delırcekk kafasını taslara vurcak 22 yasındasın taze gülümm hayatı kendıne zından etme aılen destekcınse esın boyle bırıyse ne yı beklıyosun cnm

Canımmmm,en iyisi kendi ayaklarının üzerine durmaya çalışıp bu hödükten ve onun hayatından kurtulman...Adam diyemiyorum kendisine,hödük daha yakıştı....:dilcikar:
benimde asıl istediğim bu canım bakalım hayırlısı bu arada yakıştırman hoşuma gitti :))
makbuşum canım benim..yeni gelişmeler varmı bitanem...
bencede bir süre annede kal canım benim..bi kafanı dinle sen...

makber cnm ne dusunuyosun bı karara vardınmı?? bı gelışme oldumu =?
derinim ve essem bu gece annemdeyim muhtemelen yarında burda olurum..babam babasıyla görüştü telefonda yarın dışarda konuşacaklar.kafam hala karışık aslında gözünü korkutmak istiyorum ki yaptığı herşeye pişman olsun:umursamaz:bana seviyormusun diye soracak olursanız evet ben onu hala herşeye rağmen seviyorum..düzelirmi bana eski güvenini verirmi bilemiyorum..bu yıl açıköğretimden üniv. için başvurdum aynı zamanda da çalışmak istiyorum..ben bu saate kadar aramadım aramamda o da aramadı bekliyorki ben bişey olmamış gibi eve gidiyim.alıştığı durum bu ve ben onu yanıltıcam bu defa boşanmak yada devam etmek konusunda bir karara varmadım.gelir özür diler konuşmak isterse oturur konuşurum ama anlaşmadığımız takdirde bitirme kararını kesinlikle onada söylerim.dediğim gibi kaybedecek hiç bişeyim yok ben herşeyin üstesinden gelecek kadar güçlüyüm kimseye kendimi ezdirmicem..son kararım bu hepinize yorumlarınız için beni kendime getirdiğiniz için teşekkür ediyorum..buyrunnnnnnnnn

makbercim ne desek boş allah yardımcın olsun rabbim ya sana ayrılınca kendini idare edebilecek güç versin yada eşine biraz akıl fikir merhamet versin iki iyiliğin birini versin rabbim sana .......... senin yaptığın onca şeyi anlayamayan kocana ne denir inan söz bulamıyorum:((((((

makbuşum yeni gördüm canım ya
üzüldüm adına yazdıklarına göre epey dolmuşun
iyice düşün ve ne yapacaksan bir an önce yap çünkü ömür ve tabiki de gençlik gidiyor
karasızlık zor ben çok yaşadım o yüzden iyi düşün ve kararını ver derim...
Allah kolaylık versin...

Beni avutun demişsin canım bence biz sana gerçeği gösterelim sen yolunu çiz ama yol asla ve asla kendi canına kıymak olmasın sakın...
Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama değişseydi bugüne kadar değişirdi eşin sürekli aynı tartışmalar tekrar ediyor anlattıklarına bakılırsa

Bence sen kendi hayatına bakmalısın ayaklarının üzerine sıkı basmalısın...

canım benim ya neler yaşamışsın ya allahım sana güç kuvvet versin aklını başına topla ve bir karar ver ben senin çektiklerini çekmiş olsaydım biran bile düşünmezdim daha çok gençsin önünde yaşayacağın okadar güzel şeyler barki tamam devam ettin diyelim ya birde bebiş olurda eşin aynen böyle devam ederse ozaman dahamı güzel olur bence iyi düşün bacım kendini yıpratmanın bir anlamı yok intihar meselesine gelince sakın öyle bişey düşünme bak komşumuzun gelini senin yaşadıklarının beş katını yaşadı ve intihar etti heryeri dağıldı ama ölmedi 1çocukla kalakaldı ve kimsenin umru olmadı olan ona ve ailesine oldu herşeyden önemli senin mutluluğun seni çok seviyoz

derinim ve essem bu gece annemdeyim muhtemelen yarında burda olurum..babam babasıyla görüştü telefonda yarın dışarda konuşacaklar.kafam hala karışık aslında gözünü korkutmak istiyorum ki yaptığı herşeye pişman olsun:umursamaz:bana seviyormusun diye soracak olursanız evet ben onu hala herşeye rağmen seviyorum..düzelirmi bana eski güvenini verirmi bilemiyorum..bu yıl açıköğretimden üniv. için başvurdum aynı zamanda da çalışmak istiyorum..ben bu saate kadar aramadım aramamda o da aramadı bekliyorki ben bişey olmamış gibi eve gidiyim.alıştığı durum bu ve ben onu yanıltıcam bu defa boşanmak yada devam etmek konusunda bir karara varmadım.gelir özür diler konuşmak isterse oturur konuşurum ama anlaşmadığımız takdirde bitirme kararını kesinlikle onada söylerim.dediğim gibi kaybedecek hiç bişeyim yok ben herşeyin üstesinden gelecek kadar güçlüyüm kimseye kendimi ezdirmicem..son kararım bu hepinize yorumlarınız için beni kendime getirdiğiniz için teşekkür ediyorum..buyrunnnnnnnnn[/QUOTE]

İşte bu kadar canım güçlü ol gerisi gelecektir:Saruboceq:

makbuşum yeni gördüm canım ya
üzüldüm adına yazdıklarına göre epey dolmuşun
iyice düşün ve ne yapacaksan bir an önce yap çünkü ömür ve tabiki de gençlik gidiyor
karasızlık zor ben çok yaşadım o yüzden iyi düşün ve kararını ver derim...
Allah kolaylık versin...
ah kayancım sorma canım gerçekten çok dolmuştum iyiki sizler varsınızkii paylaşabiliyorum herşeyimi..
Beni avutun demişsin canım bence biz sana gerçeği gösterelim sen yolunu çiz ama yol asla ve asla kendi canına kıymak olmasın sakın...
Kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama değişseydi bugüne kadar değişirdi eşin sürekli aynı tartışmalar tekrar ediyor anlattıklarına bakılırsa

Bence sen kendi hayatına bakmalısın ayaklarının üzerine sıkı basmalısın...
canım 1 yıllık evliyim ben evet tekrarlandı sürekli aynı tartışmalar ilk zamandaki dövme olayı falan eski eşi yüzündendi diğerleri küçük kızı ve ailesi yüzünden kızına çok yüz veriyor beni tınlamıyor bile kii daha 2 hafta önce anlaştık aynı şekilde hareket edicez diye..sorunu derdi nediar anlamıyorum işte :((

size minnettar olması gerekirken nasıl bir tutum bu anlamadım,insan kendi öz çocuğuna bakarken dayanamıyor,birde anneliği tatmamışken iki çocuğa birden ,bakmak çok ama çok zor,
ben size düzeleceğine kanaat getirene kadar hiç yanaşmayın derim,baktınız olmuyor,yol vermekten başka çarede yok.bununda hayatın sonu olmadığını bilerek hareket et derim.

neden bebek istemediğimi anladın değilmi prensesim benim ne olacağım belli değilken bi masumun günahına nasıl giriyimkii :(( sağol yanımda oldupun için bitanem

size minnettar olması gerekirken nasıl bir tutum bu anlamadım,insan kendi öz çocuğuna bakarken dayanamıyor,birde anneliği tatmamışken iki çocuğa birden ,bakmak çok ama çok zor,
ben size düzeleceğine kanaat getirene kadar hiç yanaşmayın derim,baktınız olmuyor,yol vermekten başka çarede yok.bununda hayatın sonu olmadığını bilerek hareket et derim.
canım aynen öyle yapıcam düzeleceğine inanmadan dönmem kararımdan zaten düzelmezsede bitecek..çocuklar konusuna gelince ben bugüne kadar minnettarlık bile istemedim sadece acı bana dedim ama onu bile yapmadılar...

Bu iliskide cok yüzgöz olmussunuz sanki..
Esin herseyi bosvermis,tüm yük senin omuzlarina binmis durumda
Ne bu kadar fedakarsin canim.. sevgi bu demek degil..
Bence esinin uyanmasi icin ona resti cekmen sart..
Eger düzelmiyorsada kaybedecek neyin varki?

makberim canım bu yaşta bu zorluklar benim yaşadıklarımı da diğer topikten biliyosun yani dertsiz insan yok.varsa da ben bilmiyorum. amannn yalan dünya işte ne diyeceğimi bilmiyorum
hayat kısa sabırlar diliyorum sana
ben kaçıyorum iii geceler...

sakın kendini acınacak durumda hissetme,
henüz gençsin,bir yıllık bir evlilik bütü hayatına sebeb olmamalı...acınacak birisi varsa ikinci bir şansta hayatına hükmedemeyen eşindir.senin ortada kalmış çocukların yok,bırakta o düşünsün,
arkadaşın dediğinede katılıyorum,muhtemelen fazlaca yük aldın ve bu zamanla senin görevin gibi görüldü,yani yine sık sık rastladığımız gibi iyi niyetin suistimal edildi,buna izin verme ve güçlü ol.

Bu iliskide cok yüzgöz olmussunuz sanki..
Esin herseyi bosvermis,tüm yük senin omuzlarina binmis durumda
Ne bu kadar fedakarsin canim.. sevgi bu demek degil..
Bence esinin uyanmasi icin ona resti cekmen sart..
Eger düzelmiyorsada kaybedecek neyin varki?
haklısın bitanem zaten hep bu fedakarlıklarım yüzünden bu kadar acı çektim geçmişinde yaşadıklarına acıdım üzüldüm.aslında tüm hikayesini bilseniz sizde şaşırırsınız bu kadar değiştiğine..imkansızlıklar içinde sevdik birbirimizi ailelerimize kabullendirmek için çok direndik beraber güldük beraber ağladık her bitirmek istediğimde bana yalvardı ölümün olursun dedi beni sensiz bıraktığın gün ölürüm dedi:(( halada öyle sevdiğini biliyorum hayatının bensiz anlamsız olacağınada eminim kii öylede ama değişmemek için verdiği bu çaba neden anlam veremiyorum..belki uzak kalmak iyi gelecek farkına varır bazı şeylerin ben zaten restimi çektim canım ben tabi anlayana elbet aklı başına gelecek dilerim çok geç olmaz..
makberim canım bu yaşta bu zorluklar benim yaşadıklarımı da diğer topikten biliyosun yani dertsiz insan yok.varsa da ben bilmiyorum. amannn yalan dünya işte ne diyeceğimi bilmiyorum
hayat kısa sabırlar diliyorum sana
ben kaçıyorum iii geceler...
amin kayancım iyi geceler bitanem

Allah yardimcin olsun sekerim yaa :(
off ne zor dimi bu iliskiler boyleeee
sabir sabirr nereye kadarrrrrrrrrrr

Canım, Allah yardımcın olsun, minnettar olacak yerde, bu baskıcı tutum ve sürekli talepkar olmak neden?? Eşini anlayamadım. Birde psikoloji mezunuymuş, kıyafet konusuna gelince seni evlenmeden önce görüp tanımadı mı? ıyi düşün canım, fedakarlıklarına değeceğine inanıyorsan, sabrımın meyvelerini yiyebileceğim diyorsan devam et, aksi halde gençliğine yazık etme.

benimde asıl istediğim bu canım bakalım hayırlısı bu arada yakıştırman hoşuma gitti :))

derinim ve essem bu gece annemdeyim muhtemelen yarında burda olurum..babam babasıyla görüştü telefonda yarın dışarda konuşacaklar.kafam hala karışık aslında gözünü korkutmak istiyorum ki yaptığı herşeye pişman olsun:umursamaz:bana seviyormusun diye soracak olursanız evet ben onu hala herşeye rağmen seviyorum..düzelirmi bana eski güvenini verirmi bilemiyorum..bu yıl açıköğretimden üniv. için başvurdum aynı zamanda da çalışmak istiyorum..ben bu saate kadar aramadım aramamda o da aramadı bekliyorki ben bişey olmamış gibi eve gidiyim.alıştığı durum bu ve ben onu yanıltıcam bu defa boşanmak yada devam etmek konusunda bir karara varmadım.gelir özür diler konuşmak isterse oturur konuşurum ama anlaşmadığımız takdirde bitirme kararını kesinlikle onada söylerim.dediğim gibi kaybedecek hiç bişeyim yok ben herşeyin üstesinden gelecek kadar güçlüyüm kimseye kendimi ezdirmicem..son kararım bu hepinize yorumlarınız için beni kendime getirdiğiniz için teşekkür ediyorum..buyrunnnnnnnnn

Budur benim arkadasım ohh be kendine gel azıcıkk..seni çok seviyoruzz yanındayım hep canım benim...düşündüklerin çok mantıklı en iyisi bu bencede....görüşürüz bitanem..öptüm..unutma sen de bir CAN sın ve bu canı kimsenin üzmeye hakkı yok...Şeniz

Yeni kararlarina aynen sahip cik ve önüne bak canim..
Birak o düsünsün.. üni. ve ise baslaman sana inanilmaz bi özgüven katacak
Seni ikna edene dek eve dönme,korksun anlasin degerini..

Back