• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Allah aşkına bana yardımcı olun..

zaten Allaha sığınmasam bu güne kadar katlanamazdım heralde :((

haklısın canım benimmm.hepimizin ondan başka sığınacağı yeri mi var kiii?
tek çözüm gitmek senin için....
allah sana çok güzell kapılar aççsın inş...
gönlünün muradını versin...

amin canımm benimm..
kendileri hala yukarıda annesinde..
sabah eşyalarımın bir kısmını toplayıp anneme gidicem en kısa zamanda da veririm dilekçeyi önce toparlanmam lazım

slm jnm aslında senı tanımıorum ama yazdıklarını okuyunja bazı bolumlerınde sankı ben anlatılıodum bende yaratıkla yasadım bnları sewıorum dıye hep duzelır dedım ama yanıldım asagılamalar hakaret kufurnadır de olsa kaba kuwwet kısacası duzelmıo jnm gıttıkce kotu oluo ben ayrıldım ııkıde ayrılmısım onun yanında lan sen kımsın denılen ınsan sımdı okulda hocam dıe cagrılıo kendını dusun jnm kımse asktan olmuo bı zaman sonra gecıo acın falanda kalmıo bı tanıdıgım bana acı yara gıbıdır once sakır sakır kanar sonara kabuk baglar we en son ızı kalır demıstı ewt sımdı sadece bende ızı kaldı kendıne guwen jnm ne olur en basta kendıne guwenmem gerekıo rabbım kalbım sogukluk wersın ıns...:Saruboceq::Saruboceq:

slm jnm aslında senı tanımıorum ama yazdıklarını okuyunja bazı bolumlerınde sankı ben anlatılıodum bende yaratıkla yasadım bnları sewıorum dıye hep duzelır dedım ama yanıldım asagılamalar hakaret kufurnadır de olsa kaba kuwwet kısacası duzelmıo jnm gıttıkce kotu oluo ben ayrıldım ııkıde ayrılmısım onun yanında lan sen kımsın denılen ınsan sımdı okulda hocam dıe cagrılıo kendını dusun jnm kımse asktan olmuo bı zaman sonra gecıo acın falanda kalmıo bı tanıdıgım bana acı yara gıbıdır once sakır sakır kanar sonara kabuk baglar we en son ızı kalır demıstı ewt sımdı sadece bende ızı kaldı kendıne guwen jnm ne olur en basta kendıne guwenmem gerekıo rabbım kalbım sogukluk wersın ıns...:Saruboceq::Saruboceq:
canım bu durumda ne denir bilemedim en iyisi geçmiş olsun demek heralde beni çok iyi anladığına eminim zorda olsa karar vermem gerek düzelmeyeceğini biliyorum hakkımızda hayırlısı..

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bana verdiğiniz destek için..çok hırpaladım kendimi başım çatlıyor yatıp dinlenmeliyim..sabah ola hayrola artık Allah bana doğru yolu gösterir inşallah...

hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bana verdiğiniz destek için..çok hırpaladım kendimi başım çatlıyor yatıp dinlenmeliyim..sabah ola hayrola artık Allah bana doğru yolu gösterir inşallah...

canım benim aynen öyle..sabah ola hayrola..ALLAHIM yanında olur herzaman emin ol...
seni çok seviyorum iyi geceler makbuşum.Şeniz

makbercim hayırlısı olsun..seninde bir ailen var sahipsiz degilsin gidecek yerin var eşini ömür boyu çekmek zorunda degilsin..seven insan sevdigine bunlaır nasıl yapar aklım almıyor..çocukalrına bakıyorsun üstelik anlayamıyorum iyi düşün çok bekletme derim yoksa askıda kalır bu konu

günaydın kızlar..şu an annemdeyim eşylarımın daha doğrusu kıyafetlerimin bi kısmını topladım geldim..bundan sonrası Allah kerim..

Daha öncede bir konu açmıştım okuyan bilir ama ben kısaca anlatıyım ben eşimin ikinci evliliğiyim ilk evliliği akraba ve 2 kızı var evlendiğimin 15. gününden beri bendeler anneleri olacak insan kii insan demeye dilim varmıyor attı başından ikisinide..
sürekli rahatsız edildik kavgalar ettik dayak bile yedim evliliğimin ilk ayında bir tokadıyla sol kulağımın zarını patlattı..mafoldumben
oysaki evlenmeden önce ne zorluklara rağmen yaşadık aşkımızı öyle zor günler yaşadık kii anlatsam ağlarsınız..ama bu kadar acıyla geldiğimiz bu günlere çok ama çok pişmanım..her günüm binbir eziyetle geçiyor 2 çocuğun yükü yetmezmiş gibi üstümde eşimde çok baskı yapıyor..onun ailesi kapalı bense açık bir bayanım ama aşırı değil tabikii nerde nasıl davranacağımı ne giyeceğimi çok iyi biliyorum.ama o anlamıyor bunu sürekli kapanmam konusun da baskı yapıyor giydiğim kısa kollu badyler yada gömleklere bile kızıyor.saçlarımla hafif oynadığım zaman aklınızın almayacağı hakaretler ediyor.her seferinde konuşmaya çalışıyorum fayda etmiyor 5 gün sonra yine aynı şeyler yaşanıyor.içimde ona karşı kırgınlıktan başka hiçbişey kalmadı.sevgi,güven,saygı tamamen bitti..ama yediremiyorum işte bu yaşadıklarımı ben haketmedimki hiçbirini kendi anaları kabul etmemişken 2 çocuğunu aldım bakıyorum ve benim çocuğum yok anneliği bilmezken..en ufak bişeyde ailesi onu savunuyor..bugünde gün boyu atıştık telefonda eve geldikten sonra annesine gitti aynı apartmandayız..yazdıklarımdan az çok anlamışsınızdır nasıl bir insan olduğunu ne olur beni avutun bana destek verin kızlar yoksa gerçekten canıma kıyıcam çünkü gözümde hiç bişeyin anlamı kalmadı senağlama

Canım öncelikle ALLAH yar ve yardımcın olsun ne denir ne yapılır bilmiyorum ama bu insanlık olmasa gerek ya neden bazı büyük aşklarda böyle hüsran verici şeyler olur bir birlerini ölurcesine severken ve evlenmek için okadar savaş verdikten sonra gelinen son durum sonrasındaki vahim durum çocuklarına bakıyorsun bu çok güzel birşey ve bunun için sana minnettar olası gerekenler neler yapıyorlar canım benim bol bol dua et ALLAH ın izniyle inşallah bu olumsuzluklardan ve seni üzen herşeyden kurtulursun

Canım öncelikle ALLAH yar ve yardımcın olsun ne denir ne yapılır bilmiyorum ama bu insanlık olmasa gerek ya neden bazı büyük aşklarda böyle hüsran verici şeyler olur bir birlerini ölurcesine severken ve evlenmek için okadar savaş verdikten sonra gelinen son durum sonrasındaki vahim durum çocuklarına bakıyorsun bu çok güzel birşey ve bunun için sana minnettar olası gerekenler neler yapıyorlar canım benim bol bol dua et ALLAH ın izniyle inşallah bu olumsuzluklardan ve seni üzen herşeyden kurtulursun
canım çok çok sağol bende anlam veremiyorum böyle bir bir aşkın bu şekilde bitmesine..düşüneceğim en son şeydi boşanmak hep düzelir dedim çok şükür şiddeti kalmadı dövmüyor ama hakaretleride yetiyor.keşke inanabilsem düzeleceğine ama yok işte bekliyorki yine ben arıyım annesinde kaldı ordan gitmiş işe..offf Allah bana bi çıkmaz gösterir inşallah

ani karar civcivim başka yol kaldımı kii..
aslında diyorum hata mı ettim akşam gitsemmi eve ??
şimdi hepsi fırsat bilip doluşurlar oraya benim eşyalarım ordayken istemiyorum girmelerinide

canım Allah yardımcın olsun ama kimse için hayatından vazgeçmeye değmez.bence çok fazla seçeneğin yok ya kocanın dediklerini yapacaksın yada kavgalar devam edecek ve bitecek evliliğiniz.

allah hakkında en hayırlı olanı versin tatlım
yaşadıkların oldukça zor ve üzücü bu sürede iyice düşün ne yapmak istediğine karar ver bir evlilik kolay kolay olmuyor ancak senin yaşadığın gibi bir evliliğe kaç kişi katlanır? aman yuvam bozulmasın diye kendini parçalarken kaybettiklerini gördükçe canın daha çok yanar. senağlama
eğer ailen niçin onlarda olduğunu biliyorsa konuş ve ailenin desteğiyle bir karar al sonuçta onlar senin ailen senin için en iyisini isterler:teselli:
her evlilik ömür boyu sürmeyebilir kendini şartlandırıp ben bu evliliğin olması için çok çaba verdim şimdi vazgeçemem deyip yıpratma kendini:teselli:

haklısınız canım hepiniz haklısınız..aslında tek sorun ailesiyle aynı apartmanda ve diğeriyle oturduğu evde oturmamız..çocukları hesaba katmıyorum büyüğünden değil ama küçüğünden çok çekiyorum 5 yaşında ama bilmediği şey yok hep bi hainlik peşinde biliyorki babası en çok ona üzülüyor oda bunlardan yararlanıyor yani zerre kadar tınlamıyor beni ee eşime söyleyince bacak kadar çocuk yüzünden bana saldırıyor ne yapıcam şaşırdım diğeri bi yandan çocuklar bahanesiyle laf gönderiyor etrafım onun yandaşlarıyla dolu tam bir baskı içindeyim

Son düzenleme:
Back