• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Allah aşkına bana yardımcı olun..

şu an hiçbirşeye emin değilim malesef kafam karmakarışık kız kardeşini çağırdım gelmeye lütfederse konuşucam onunla gitsin söylesin abisine

ya canım ne aracıyla konuşuyosun git yanına anlat onun için yaptıklarını ettiklerini katlandıgın onca şeyi ..ya inan amacım seni tetiklemek degil aslında ama yapım geregi tahammülüm yok böyle haksızlıklara ..dayanamıyom ya kudurdum burda senin yerine:delphin::delphin::delphin::delphin:

canimm oyle bir adam icin gercekten degmez alsin eski esini basina calsin..senin kendine kastin mi var..evliligini yasayamadan onun cocuklarina bakma sorumlulugunu uzerine atmislar..mahkeme kagidi eline gecsin belki akli basina gelir...

ya canım ne aracıyla konuşuyosun git yanına anlat onun için yaptıklarını ettiklerini katlandıgın onca şeyi ..ya inan amacım seni tetiklemek degil aslında ama yapım geregi tahammülüm yok böyle haksızlıklara ..dayanamıyom ya kudurdum burda senin yerine:delphin::delphin::delphin::delphin:
konuşmaya kalkınca kaçıyor canım bak kaçtı anasına bırak benimle konuşmaya tenezzül etmeyen biriyle ben hiç konuşmam
canimm oyle bir adam icin gercekten degmez alsin eski esini basina calsin..senin kendine kastin mi var..evliligini yasayamadan onun cocuklarina bakma sorumlulugunu uzerine atmislar..mahkeme kagidi eline gecsin belki akli basina gelir...
evet değmeyeceğinin farkındayım.kardeşi eski evliliğini anlatıyor sığıntı gibi yaşamış yıllarca falan filan bende dedim ben herşeyin en güzelini yaşattım da ne oldu ben hakettimmii

düzelir umuduyla bekledim demişsin 35 yaşındaki adam hiç düzelirmi boşa vakit kaybı ve üzüntü

Ah bebegim...o kadar haklısını ki ve o kadar üzülüyorum ki...
ilk yazındaki o son cümleyi görmemiş olayım..sen bu musun?bu kadar mı güçsüzsün?
hem kimse üzülmesin ,ailem üzülmesin diyorsun hemde o lafı agzına alıyorsun yakıştıramadım bitaneme ben yaa...senin saçının teline zarar gelse en büyük üzüntüyü ailen yaşayacak...
insanlar ne sıkıntılar çekiyor ne zulümler görüyorda yinede canına kıymaya kalkmıyor böyle bir hakkın yok makbuşumm ailene ve kendine bu sacmalıgı yapma hakkın yok yani...bu konuyu geçtim bu yüzden...
şimdi yapman gereken burada tüm arkadasların dedigi gibi sakince düşünmek...ve son kararını vermek...bak altını çiziyorum SON karar...
ayrıldıgındaa neler olacak,kaldıgında neler olacakk bunları bir düşün ölç tart...insan hayatı bu şekilde ziyan edilmemeli...seni çok seven bir ailen var...seninde dedigin gibi kaybedecek hiçbirşeyin yok madem içinden ne geliyorsa onu yap...
yaşadıklarının en yakın şahidi olarak sana diyecegim o ki iyice düşün bitanem,hangisi daha az üzecekse seni onu yap...seni çok seviyorum.

ah derinim yaşadıklarımı çektiklerimi en iyi bilen sensin daha ne yapıyımkii kardeşi gelmiş diyorki o diğer evliliğinde sığıntı gibi yaşadı yüzü gülmedi aile nedir bilmedi..sence ben bunlarım aksini yaşatmadımmı ona el üstünde tuttum yaşayamadığı herşeyi yaşasın istedim..karşılığında bunlarımı hakettim ben..ağlamaktan gözümden yaş gelmez oldu artık hep bişeyler için çaba sarfeden ben oldum o üzülmesin dedim hep ben üzüldüm içime ata ata bu hale geldim işte..hayata direnecek gücüm kalmadı el birliğiyle bitirdiler beni..

haklısın avutulmaz bi durum bu..
neden çekiyorum ;
ben bu günlere çok çok zor geldim karşılıksız sevdim önce herşeyden vazgeçtiğim anda çıktı karşıma kşmseye güvenemez sevemezken onu sevdim güvendim evlenene kadar harika beraberlik yaşadık ben ki onun mutluluğu için çocukları için ondan ayrılmayı bile defalarca göze aldım kabul etmedi ölümse ölümede beraber gidelim dedi..bu kadar yaşananın ardından neden vazgeçemiyorum hala seviyorum lanet olsun işte neden böyle bilmiyorum ama seviyorum işte.biliyorumki bitirsem kaybedecek bişeyim yok ama bilmiyorum iştee

bu evliliğin tutar bir yani yok bence
saçimla oynayacam bana hakaret edecek:1shok:
adamin alnini karişlarim vallahi:olmaz:
hoş burda normal bir insandan bahsetmiyoruz
eşinin ruh sağliği pek iyi değil bence
çocuğun falan yokken bence yolunu ayir:gitme:

bu evliliğin tutar bir yani yok bence
saçimla oynayacam bana hakaret edecek:1shok:
adamin alnini karişlarim vallahi:olmaz:
hoş burda normal bir insandan bahsetmiyoruz
eşinin ruh sağliği pek iyi değil bence
çocuğun falan yokken bence yolunu ayir:gitme:
tepkimi koyuyorum karşılığını alıyor herşeyin ama her seferinde üste çıkmaya çalışıyor böyle zaten sonu göründü artık devam edecek bi yanı kalmadı

ah derinim yaşadıklarımı çektiklerimi en iyi bilen sensin daha ne yapıyımkii kardeşi gelmiş diyorki o diğer evliliğinde sığıntı gibi yaşadı yüzü gülmedi aile nedir bilmedi..sence ben bunlarım aksini yaşatmadımmı ona el üstünde tuttum yaşayamadığı herşeyi yaşasın istedim..karşılığında bunlarımı hakettim ben..ağlamaktan gözümden yaş gelmez oldu artık hep bişeyler için çaba sarfeden ben oldum o üzülmesin dedim hep ben üzüldüm içime ata ata bu hale geldim işte..hayata direnecek gücüm kalmadı el birliğiyle bitirdiler beni..

biliyorum makbuşum...sıkma canını herşey olacagına varır nasılsa.
senin canın herşeyden önemli..ya konuş aklını başına alsın herkes,yada artık son nokta neyse koy...yeter yani hergün hergün aynı tatsızlıklar.hep herkese göre sen ayarlıyorsun kendini...bırak artık onlar senin huyuna gitsin yeter.:oklava:

konuşulmaz derinim onunla yukarda kalır o küçük kızıyla nasılsa aynı zekaya yaşına sahipler

bacım benim yaa kıyamam sana neolur bukadar kendini yıpratma derinin söylediği gibi hiç yakışmıyo sana osözler sen bizim içimizdeki engüçlü insansın bize moral veren bizi ayakta tutan yani herşeyimizsin bırak kıymetini bilmeyenleri kendini düşün kaybedecek onlar sen değilsin ben hep zaman ver diyodum ama galiba zamanda işe yaramıyor artık endoğru kararı sen vericeksin kendini yıpratma ..seni çok seviyorum bacıların hasıııı

bacım benim yaa kıyamam sana neolur bukadar kendini yıpratma derinin söylediği gibi hiç yakışmıyo sana osözler sen bizim içimizdeki engüçlü insansın bize moral veren bizi ayakta tutan yani herşeyimizsin bırak kıymetini bilmeyenleri kendini düşün kaybedecek onlar sen değilsin ben hep zaman ver diyodum ama galiba zamanda işe yaramıyor artık endoğru kararı sen vericeksin kendini yıpratma ..seni çok seviyorum bacıların hasıııı
canımmm bende seni çok seviyorummm..ben hep böyleydim kendimden başka herkese yardımcı olmaya çalışıyorum güç destek vermeye çalışıyorum ama kendime gelince kitleniyorum :(( çok sağol herşey için

ayy makbuşum ne diyeceğimi bilemiyorum inanki çok üzgünüm şimdi gördüm bende derin link yolladı çok üzüldüm olanlara daha öncede anlatmıştın biliyorumm ailen arkanda değilmi sana destek olmuyormu ayrılmak istediğini söylesen?

olmazlarmı boncuğum hepsi tek kelimeme bakar onlarda karar senin her şekilde yanındayız diyorlar bıktılar artık ayda 2-3 kez tekrarlanıyor bu durumlar

bak kendin yazmışsın kaçan kovalanır düşüncesinde ona ondan ayrılabileceğini göster bence ona mecbur olmadığını onsuz da yapabileceğini göster cnm kendini ezdirme yaa :((

bu güne kadar tek çabam ezdirmemek oldu zaten ezdirmedimde yaptığı herşeyin karşılığını aldı benden belkide bu kanına dokunuyor karşısında ezilmemi bekliyordu

bak ailende destek oluyormuş niye peki niye zorluyorsunnn
giden emeğe yazık diyorsun şimdi de emek veriyorsun yıllar sonra geri dönüp baktığında ne yapmışım allahım ben gençliğimi tüketmişim bu adam uğruna demeyecekmisin?

kıyamam sana canım yaa keşke elimden bişey gelse
benim yapabileceğim birşey varmı??
lütfen üzülme yıpratma kendini
çok şükürki ailen arkanda beterin beteri var daha kötüsü de olabilirdi :((

Back