Makbercim seni avutucak şeyler yazmak isterdim ama mizacıma ters..öyle bir erkek varki karşımızda seni şimdi avutup sonra evliliğine devam et diyemem..Ama yuvanı kurtar,zehir iç kızılcık şerbeti içtim de,al karşına konuş,sakin sakin halledin bile diyemem..nasıl oluyorda böyle erkekleri hala seviyorum diyebiliyorsunuz anlam veremiyorum..alışkanlıkla sevmeyi karıştırıyorsunuz bence..yoksa sevgi böyle bişey değil ki,olmamalı yani..bu insanın kendine eziyet etmesinden zevk alması demek..cendereye almış seni..kukla gibi kullanıyor..çocuklarının bakıcısı gibi görüyor seni,ayrılma noktasında olmaz demesi de bundan bence..e kendine de kadın lazım..tabi boşanmaya yanaşmaz..bana sakın oda beni seviyor biliyorum ama neden böyle davranıyor işte onu bilmiyorum deme lütfen..seni sevdiği filan yok,hele saygısı hiç yok..elinin altında bi külkedisi var ve onu kaybetmek istemiyor..ama senin biran önce kendine gelip o kararı vermen lazım..uygulamayada geçmek şartıyla tabi..yoksa bu hikaye böyle devam edicek..