• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Allah aşkına bana yardımcı olun..

sağol canım Allah razı olsun hepinizden..evet sağlıklı düşünemiyorum yapamyorum aslında tüm cesaretimi toplayıp bitirmem lazım ama yapamıyorum böyle değildim ben eskiden aklıma yatanı kafama koyduğumu yapardım ne oldu bilmiyorum:çok üzgünüm:ağlama krizleri geçiriyorum kendime yapıyorum biliyorum ama kimsenin benim yüzümden üzülmesinide istemiyorum

kimseyi üzmek istemeyen en çok kendını üzer unutma. özguvenın kırılmış senın, sındırmışler senı, topla kendını şeker

evet aynen öyle sindirdiler beni baktılarki ses çıkarmıyorum yüklendikçe yüklendiler unutuyolar benimde bir canım olduğunu :((

en doğru kararı sen verirsin ama bir mesajında kaybedecek birşeyim yok demişsin.yerinde olsam ayrılır ve geriye bakmazdım.Allah kolaylık versin

evet aynen öyle sindirdiler beni baktılarki ses çıkarmıyorum yüklendikçe yüklendiler unutuyolar benimde bir canım olduğunu :((

bak ne guzel dedın, onlar unutuyorlarsa sen unutma...senın bır canın var. bunu asla unutma. başaramayacaksan gitmelısın, hayatın kalırsan nasıl olur gıdersen nasıl olur bunu bır maddele kendıne sonuca daha çabuk ulaşırsın. asla kırılgan gözuyaşlı bır kadın olma canım. başını kaldır ve özguvenlı ol. bunu haketmıyorsun bellı.

herseyden önce kocani birkenara birak,
bakip sahip cikdigin o iki cocuk icin sana minnet duymalari lazim:1closedeyes:

açık konuşucam.canım bu tür insanlarla konuşulmaz.hem sen çocuklara annelik yap karşılığı bu olsun galiba ayrılmaktan başka yol yok.sende insansın her insan değerlidir.ama sende çok verici olmuşsun galiba en büyük hata orda insan önce kendisine saygı gösterecekki başkalarıda göstersin.

makberim sana şu an ne diyebiliceğimi inan bilmiyorum:1no2:
daha önce eski eşi tarafından neler yaşadığını çok kez paylaştık,yaşadığın sıkıntıları biliyorum,ama eşinin böyle birşey yapması beni çok kızdırdı açıkçası!
evlenmeden önce kapalı değildin,seni böyle sevdi,kapanıp sonra açılmadın yani..ayrıca senin ne kadar düzgün giyindiğinide tahmin edebiliyorum..bu yaptığı hastalık ve kıskançlık adı altında bi ruh hastalığı..sataşıcak yer arıyo sana..
benim bildiğim kadın gider annesinin evine kavga edince,bu ne be erkek adam her kavgada anneyemi kaçar ne ayıp şey!
sevdiğin için vazgeçemiyosun biliyorum,o zaman biraz sakinleşmeye çalış..umursama üstüne gitme,eve gelincede muhatap olma,o seninle konuşana kadar onla konuşma..trip yap.sakin kafa ile düşün..ayrılmayı göze alabiliyosan ayrılırsın,ama yok diyosan karşına alıp sert bi dille bi güzel yoklama şek aklı başına gelsin:delphin:üzme kendini kardeşim benim:teselli:allah yardımcın olsun:Saruboceq:

Makbercim seni avutucak şeyler yazmak isterdim ama mizacıma ters..öyle bir erkek varki karşımızda seni şimdi avutup sonra evliliğine devam et diyemem..Ama yuvanı kurtar,zehir iç kızılcık şerbeti içtim de,al karşına konuş,sakin sakin halledin bile diyemem..nasıl oluyorda böyle erkekleri hala seviyorum diyebiliyorsunuz anlam veremiyorum..alışkanlıkla sevmeyi karıştırıyorsunuz bence..yoksa sevgi böyle bişey değil ki,olmamalı yani..bu insanın kendine eziyet etmesinden zevk alması demek..cendereye almış seni..kukla gibi kullanıyor..çocuklarının bakıcısı gibi görüyor seni,ayrılma noktasında olmaz demesi de bundan bence..e kendine de kadın lazım..tabi boşanmaya yanaşmaz..bana sakın oda beni seviyor biliyorum ama neden böyle davranıyor işte onu bilmiyorum deme lütfen..seni sevdiği filan yok,hele saygısı hiç yok..elinin altında bi külkedisi var ve onu kaybetmek istemiyor..ama senin biran önce kendine gelip o kararı vermen lazım..uygulamayada geçmek şartıyla tabi..yoksa bu hikaye böyle devam edicek..

canim bir kere sen onun cocuklarida olsa onlara bakmaya ASLA mecbur degilsin..herkes senin yaptigini yapmaz seni basinin uzerinde tasimasi lazim..bakici degilsin esisin ama kocan bunu coktan unutmus..unutma senden kiymetli degil baskalari hem cocugunda yokmus bosa gitsin..onlara hizmet etmek icin mi evlendin..sanirim esin senin iyi niyetini bastan fark etmis bu yuzden gercek yuzunu sana gostermemis..simdi evlisin birakipta gidecegini dusunmuyor..oyle bir adam icin degmez hicbir artisi yok sana..

Son düzenleme:

canım benim öncelikle çok üzüldüm yaşadıklarına ..2 çocuk bakıyosun tamam iyi bişey bu ama hem 2 çocuk bak hem sürekli şiddet gör onların sana minnet etmesi gerekirken sindirmişler bide seni senin insan oldunu unutmuşlar hem niye canına kıyacakmışşın canım allah korusun sen zannediyormusunki sana bişey olduktan sonra ( allah korusun) onlar oturup arkandan agıtmı yakacaklar bulur bitane daha çocuklarını baktıracak birisi olur biter yani kusura bakma canım sinirlerim bozuldu ..boşanmayı düşün bence canım. öyle durumdan kurtulmak için canıma felan kıyacam niye ya seninde hakkın yokmu bu hayatı yaşamaya ..allah hakkında hayırlısı neyse onu versin ..

bak ne guzel dedın, onlar unutuyorlarsa sen unutma...senın bır canın var. bunu asla unutma. başaramayacaksan gitmelısın, hayatın kalırsan nasıl olur gıdersen nasıl olur bunu bır maddele kendıne sonuca daha çabuk ulaşırsın. asla kırılgan gözuyaşlı bır kadın olma canım. başını kaldır ve özguvenlı ol. bunu haketmıyorsun bellı.
dediklerini harfiyen yapıcam canım iki şekilde düşünüp tartıcam kii zaten yapmak istediğimde bu Allah sonumu hayır etsin inşallah..
herseyden önce kocani birkenara birak,
bakip sahip cikdigin o iki cocuk icin sana minnet duymalari lazim:1closedeyes:
onu söylüyorum her seferinde minneti de geçtim acı diyorum bana küçüğü çok problemli bir çocuk 5 yaşında ama her konuda kendini acındırmayı bilen bir çocuk en basit örneğini veriyim bugün ablası ona boyalarını vermemiş diye cama çıkıp kendimi atarım diye tehdit etmiş..insan kendi çocuğu böyleyken uğraşamıyor ben nasıl uğraşıyımkii
açık konuşucam.canım bu tür insanlarla konuşulmaz.hem sen çocuklara annelik yap karşılığı bu olsun galiba ayrılmaktan başka yol yok.sende insansın her insan değerlidir.ama sende çok verici olmuşsun galiba en büyük hata orda insan önce kendisine saygı gösterecekki başkalarıda göstersin.
vericilik değilde canım evlenmeden önce konuştuk çocukları olduğunu biliyordum ama annelerinin onları asla bırakmayacağını ve özellikle velayetlerini istediğini söyledi velayetleride onda..ilerde olurda gelmek isterlerse kabul edermisin dedi evet dedim ama tutupta 15 gün sonra kapıya bırakılacağını ne o ne de ben biliyordum
makberim sana şu an ne diyebiliceğimi inan bilmiyorum:1no2:
daha önce eski eşi tarafından neler yaşadığını çok kez paylaştık,yaşadığın sıkıntıları biliyorum,ama eşinin böyle birşey yapması beni çok kızdırdı açıkçası!
evlenmeden önce kapalı değildin,seni böyle sevdi,kapanıp sonra açılmadın yani..ayrıca senin ne kadar düzgün giyindiğinide tahmin edebiliyorum..bu yaptığı hastalık ve kıskançlık adı altında bi ruh hastalığı..sataşıcak yer arıyo sana..
benim bildiğim kadın gider annesinin evine kavga edince,bu ne be erkek adam her kavgada anneyemi kaçar ne ayıp şey!
sevdiğin için vazgeçemiyosun biliyorum,o zaman biraz sakinleşmeye çalış..umursama üstüne gitme,eve gelincede muhatap olma,o seninle konuşana kadar onla konuşma..trip yap.sakin kafa ile düşün..ayrılmayı göze alabiliyosan ayrılırsın,ama yok diyosan karşına alıp sert bi dille bi güzel yoklama şek aklı başına gelsin:delphin:üzme kendini kardeşim benim:teselli:allah yardımcın olsun:Saruboceq:
asom sağol canım desteğin için evet herşey allattığım gibi hala annesinde birazdan kardeşini çağırıp vericem kıyafetlerini kalsın orda ebediyen ayrıca annesini arıyıp anlatıncada suratıma telefonu kapattı bunun da hesabını sorucam
Makbercim seni avutucak şeyler yazmak isterdim ama mizacıma ters..öyle bir erkek varki karşımızda seni şimdi avutup sonra evliliğine devam et diyemem..Ama yuvanı kurtar,zehir iç kızılcık şerbeti içtim de,al karşına konuş,sakin sakin halledin bile diyemem..nasıl oluyorda böyle erkekleri hala seviyorum diyebiliyorsunuz anlam veremiyorum..alışkanlıkla sevmeyi karıştırıyorsunuz bence..yoksa sevgi böyle bişey değil ki,olmamalı yani..bu insanın kendine eziyet etmesinden zevk alması demek..cendereye almış seni..kukla gibi kullanıyor..çocuklarının bakıcısı gibi görüyor seni,ayrılma noktasında olmaz demesi de bundan bence..e kendine de kadın lazım..tabi boşanmaya yanaşmaz..bana sakın oda beni seviyor biliyorum ama neden böyle davranıyor işte onu bilmiyorum deme lütfen..seni sevdiği filan yok,hele saygısı hiç yok..elinin altında bi külkedisi var ve onu kaybetmek istemiyor..ama senin biran önce kendine gelip o kararı vermen lazım..uygulamayada geçmek şartıyla tabi..yoksa bu hikaye böyle devam edicek..
sağol canım Allah razı olsun asla demem seviyor diye seven insanın böyle yapmayacağını çok iyi biliyorumki evlenmeden önceki insanla şu anki aynı olmaz..

canim bir kere sen onun cocuklarida olsa onlara bakmaya ASLA mecbur degilsin..herkes senin yaptigini yapmaz seni basinin uzerinde tasimasi lazim..bakici degilsin esisin ama kocan bunu coktan unutmus..unutma senden kiymetli degil baskalari hem cocugunda yokmus bosa gitsin..onlara hizmet etmek icin mi evlendin..sanirim esin senin iyi niyetini bastan fark etmis bu yuzden gercek yuzunu sana gostermemis..simdi evlisin birakipta gidecegini dusunmuyor..oyle bir adam icin degmez hicbir artisi yok sana..
evet onu bırakıp gideceğime asla inanmıyor defalarca açıldı bu boşanma konusu her seferinde sen benden kopamazsın benden ayrılamazsın diyor ama onu şaşkına çeviricem görsün tanısın ben kimmişim
canım benim öncelikle çok üzüldüm yaşadıklarına ..2 çocuk bakıyosun tamam iyi bişey bu ama hem 2 çocuk bak hem sürekli şiddet gör onların sana minnet etmesi gerekirken sindirmişler bide seni senin insan oldunu unutmuşlar hem niye canına kıyacakmışşın canım allah korusun sen zannediyormusunki sana bişey olduktan sonra ( allah korusun) onlar oturup arkandan agıtmı yakacaklar bulur bitane daha çocuklarını baktıracak birisi olur biter yani kusura bakma canım sinirlerim bozuldu ..boşanmayı düşün bence canım. öyle durumdan kurtulmak için canıma felan kıyacam niye ya seninde hakkın yokmu bu hayatı yaşamaya ..allah hakkında hayırlısı neyse onu versin ..
biliyorum canım arkamdan ağıt yakmazlar şu an bile kimbilir ne dedikodularım yapılıyordur ama umrumda değil dediğin gibibulurlar bitane ailelerine yakışır kapalı onlara hizmetçi olacak köleliğini yapacak birini evlendirirler çok sevgili oğullarını

Eşinizin eski karısından neden dayak yediniz anlamadım. Birde çocuklar için neden ayrılmaya kalktınız? Bunları gerçekten merak ettim.

yanlış anlamışsın canım eşimden dayak yedim ben çocukar içinde ayrılmaya kalkmamın sebebi tekrar birleşmeleri umuduydu sonuçta akrabası eski eşi ve çocukları bize yollamasının sebebide ayırmaya çalışmaktı

yaşadıklarınızın hiç biri kabul edilebilir değil...

siz neden kabul ediyosunuz eşinizin size bu durumda paspas olması gerekirken...

kendinizi ve geleceğinizi düşünün..

on yıl sonra bu evliliği devam ettiriyosanız eğer iyiki diyeceğinize emin misiniz..

yanlış anlamışsın canım eşimden dayak yedim ben çocukar içinde ayrılmaya kalkmamın sebebi tekrar birleşmeleri umuduydu sonuçta akrabası eski eşi ve çocukları bize yollamasının sebebide ayırmaya çalışmaktı

Eşinizden dayak yiyorsunuz, üstelik onun çocuklarına bakıyorsunuz ve üstüne hakaretler işitiyorsunuz.
Kuzum siz neden hala evlisiniz, kimsenin kölesi değilsiniz, kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Sevgi, aşk falan bir yere kadar ama bence yeter artık demeniz lazım.
Kusura bakmayında eşiniz tam nankörmüş.

şu an hiçbirşeye emin değilim malesef kafam karmakarışık kız kardeşini çağırdım gelmeye lütfederse konuşucam onunla gitsin söylesin abisine

Eşinizden dayak yiyorsunuz, üstelik onun çocuklarına bakıyorsunuz ve üstüne hakaretler işitiyorsunuz.
Kuzum siz neden hala evlisiniz, kimsenin kölesi değilsiniz, kendinizi bu kadar ezdirmeyin. Sevgi, aşk falan bir yere kadar ama bence yeter artık demeniz lazım.
Kusura bakmayında eşiniz tam nankörmüş.
bu zamana kadar belki düzelir umuduyla bekledim evet tam bir nankör..kendisi 35 yaşında ama 3 yaşındaki çocuklar gibi davranıyor..ben isyan bayrağını çoktan çektim anlayan anlar artık

Ben olsam 1 dk katlanamazdım yaşadıklarınıza,siz yine bu kadar sabretmişsiniz.
Kendi hayatınızı düşünün ve kararınızı verin.
Bu şekilde yürümez,yürümemeli de zaten daha fazla kendinizi ezdirmeyin..

canım benim üzüldüm gerçekten..kimse benim yüzümden üzülmesin diyorsun ama eminim kimsenin ruhu duymuyordur..gülerken beraber güleriz ama ağlarken malesef yalnızız..kocanın sana bunları yaşatmaya hakkı yok , bide kocanda nasıl bir özgüven var anlamıyorum yok beni bırakamazsınlar felan adam bunu düşündüğünden böyle davranıyor zaten..ama yazık sana gerçekten , genceciksin daha bence çocukta yokken eşinin düzelmeyeceğni düşünüyorsan hemen hayatına yeni bi yön vermeye bak..eşim düzelir bırakamam dersen de bence kendini daha çok ezdirme..onun sana karşı mahcup olması lazım asıl çocuklarına bakıyorsun sonuçta ezdieme kendini lütfen...

Back