• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acilen testime bakar mısınız ?

Bende çıkan çizgiler çok netti. Bugün de farklı bir marka ile sabah ilk idrarla test yaptım oda pozitif. İnşallah hamilesindir. One step testleri de ekledim. Pembe Kapaklı olanda bugün ki
Canım sen biraz sabret emin ol kanda pozitifi göreceksin inşallah 🙏🏻🌼

EN sonki testler daha silik sanki ama testin markasına görede degişiyo olma ihtimali var

Valla bende merak ettim büyük ihtimalle yeni
Bütün testlerde pozitif çıkması tuhaf yani 🙄

buda benim erken testim adetten 1-2 gün önce yaptım böyle çıktı onun üzerine normal test yaptım 2 günde 4-5 tane hepsi negatif.bugün bir gün günüm geçti adet olacak gibiyim.kısacası benimde net ama sanırım yanlış pozitif veren bir testim oldu
20210329_144434.jpg

buda benim erken testim adetten 1-2 gün önce yaptım böyle çıktı onun üzerine normal test yaptım 2 günde 4-5 tane hepsi negatif.bugün bir gün günüm geçti adet olacak gibiyim.kısacası benimde net ama sanırım yanlış pozitif veren bir testim olduEki Görüntüle 2814094
Normal testlerde daha geç çıkıyor. İlk idrar ile deneyin derim

Normal testlerde daha geç çıkıyor. İlk idrar ile deneyin derim
sağol canım teşekkür ederim.eğer adet olmassam deniycem tabiki olana kadar.ama açıkçası hiç ümidim yok.azıcık bir silik görsem biraz daha umutlu olabilirdim :)

Arkadaşlar düzenli bir adet döngüm yok tahminen 5-6 gün geciktim. Bu sabah ilk idrarla one step marka test yaptım. Çizgiyi görünce ikinci idrarla diğer testi yaptım. İkisinde de çizgiler 5-6ncı dakikada çıktı. Ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum yardımcı olur musunuz Eki Görüntüle 2812831
Maşallahh çok net gebelik var sırayla kan testi ,kese, kalp atışı ,ikili üçlü testler ,cinsiyeti ve doğumu yaşayacaksın inş.sağlıkla kucağına al bizlere dua et cnm😘

Maşallahh çok net gebelik var sırayla kan testi ,kese, kalp atışı ,ikili üçlü testler ,cinsiyeti ve doğumu yaşayacaksın inş.sağlıkla kucağına al bizlere dua et cnm😘
Dün kan verdim 0.3 çıktı sonuç. Bu sabah tekrar idrar testi yaptım pozitif. 3 farklı markadan 4 tane pozitif test ile kaldım

Dün kan verdim 0.3 çıktı sonuç. Bu sabah tekrar idrar testi yaptım pozitif. 3 farklı markadan 4 tane pozitif test ile kaldım
Bir hafta sonra Direkt kadın doğuma gidin zaten adet gecikmeniz var direkt keseye baktırın kan testinizi ve diğer testlerinizi gösterin inş.kesinleşir bebiş saklambaç oynuyor siz gönlünüzü ferah tutun dua edin inş.vardır

Bir hafta sonra Direkt kadın doğuma gidin zaten adet gecikmeniz var direkt keseye baktırın kan testinizi ve diğer testlerinizi gösterin inş.kesinleşir bebiş saklambaç oynuyor siz gönlünüzü ferah tutun dua edin inş.vardır
İnşallah dediğiniz gibi olur ❤️ Çok teşekkür ederim herşey gönlünüzce olsun

Back