- 25 Nisan 2021
- 307
- 88
- 18
- Konu Sahibi Marryvsmarry
-
Çok teşekkür ederim çok sağolİnşallah canım benim dualarımız seninle
İnşallah canım benim28 i regl günü inşallah hamileyimdir de olmam
Hemen mi çıktı boyleKızlar merhaba benim adetime 3 4 gün var daha bende ovulasyon testi yaptım bu sabah bu şekilde çıktı neden olabilir acaba? Lütfen yardım edin...
Yapmaya devam et canım hafif kızarmış zaten daha çok erken 13. Gün , yaptıkça daha da koyulasacakKızlar merhaba , sizce bir kaç güne pik yapar mı acaba ya bende gecen mart ayında yapmıstım o zamandan beri yapmıyorum. Bu 2. Deneyişim ama inşallah pik görürüm
Tamam cok teşekkür ederimYapmaya devam et canım hafif kızarmış zaten daha çok erken 13. Gün , yaptıkça daha da koyulasacak
Merhaba bende sana özetle anlatayım allahaşkına neden riske atıp gözünüz o anda hiçbişeyi görmeyip daha sonrasında eyvah diyosunuz, Allahaşkına yapmayın yahu zina bunun adı hamilelikden korkuyosunda Allahdan korkmuyomusun be bacım neyse Rabbim günahını affetsin inşallah da bak kardeşim tamamen bu anlattıkların psikolojik , herşeyyy hepsi hatta, hamile olamazsn öyle sürtünmeyle nerdeeee öyle kolay hamilelik , hamile olsan adetten 1 gün sonra çıkar negatifi görmüşsün bi sal kendini tövbe et kendini strese sokma Allaha emanet olMerhaba, , konuyu hemen özet geceyim, benim ağustosun 21 inde sürtünme yoluyla bir ilişkim oldu, ama hiçbir şekilde vajina üstüne ve içine boşalma olmadı, sadece zevk suyundan korktuk. Nişanlım başka bir yere boşaldı sonra vajinama sürttü bende korktum acaba tam ıslak mendille sildimi diye şüphe ettim hemen 1 saat içinde ertesi gün hapı alıp içtim. Bu arada ilacın adı (ERTES72). İlacı içtikten 5, 6 gün sonra ilacın yan etkisi olan ara kanamam oldu, kahverengili, kırmızılı. O süreçte yine ilacın yan etkisi olan mide bulantısı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti oldu. Meme hassasiyeti ilacı içtikten 2 hafta sonra başladı, ama ben çok stres yaptım, aşırı kafama taktım. İnternetten hamilelik belirtilerine bakıyordum, hemen 1 saat içinde o belirti başlıyordu, kafayı yemek üzereydim. Her neyse yan etkisi 1 aydan fazla sürdü ilacın. Geçen ay eylülün 7 sinde de 5 gün süren kanamam oldu ama çok az az geldi, ilk iki gün pıhtılı geldi idrarimi yaparken de geldi pıhtılı ama korktum acaba yerleşme kanaması mı diye. Sonra ben bu olay olduktan 28 gün sonra eczanede satılan idrar testinden yaptım negatif çıktı, yine aralıklarla yaptım negatif çıktı. O olay olduktan 45 gün sonra yine yaptım negatif çıktı. Şimdi de geçen hafta perşembe günü yani ekimin 7 sinde yine kanamam oldu, geçen ayda eylülün 7 sinde kanamam olmustu. 5 gün sürdü kanamam yani reglım. Aynı adetim gibi kahverengili geldi sonra kırmızı pıhtılı gibiydi Hamilelik olabilir mi bu şekil???? Risk var mııı ??? ( bir de benim meme ucumda hafif beyazlık var, ben çok kendimi dinledim o süreçte, bastırdım mememe falan acaba acıyor mu diye, internete de baktım, meme ucu beyazlaması ya hamilelikte süt kanalı olurken oluyormuş, ya hormonlardan dolayı, hormon ilaçlarından dolayı, birde memeye baskıdan, lütfen cevap verin ?? Risk var mı , Bir de ben 2 gün önce reglim bitti sabahı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, o olay olalı 53 gün oldu ve 53 günde gebelik olsaydı idrarda çıkarmi
Hanımlar bnde ovulasyon kullanmaya başladım bu ay yeniyim bakabilirmsnz dün gözle görünen belirgin çizgi bgn silikleşmiş ? YorumlarmsnzMerhaba bu testten daha önce kullanmıştım ve faydasını gormedim sizi üzmek istemem ama şuan elinizdeki testin çokta doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum çünkü bende de hep silikti
İnsanların cinsel hayatı veya günahını kınamak veya akıl vermek bizlere düşmez ayrıca site de dini konular şu haram bu günah demek de yasak insanlari yargılamaktan vazgeçin kim ne istiyorsa o şekilde davranabilir bizlerin de haddi değildir.Merhaba bende sana özetle anlatayım allahaşkına neden riske atıp gözünüz o anda hiçbişeyi görmeyip daha sonrasında eyvah diyosunuz, Allahaşkına yapmayın yahu zina bunun adı hamilelikden korkuyosunda Allahdan korkmuyomusun be bacım neyse Rabbim günahını affetsin inşallah da bak kardeşim tamamen bu anlattıkların psikolojik , herşeyyy hepsi hatta, hamile olamazsn öyle sürtünmeyle nerdeeee öyle kolay hamilelik , hamile olsan adetten 1 gün sonra çıkar negatifi görmüşsün bi sal kendini tövbe et kendini strese sokma Allaha emanet ol
Dün yumurtlama olmuş görünüyor umarım degerlendirmissindirHanımlar bnde ovulasyon kullanmaya başladım bu ay yeniyim bakabilirmsnz dün gözle görünen belirgin çizgi bgn silikleşmiş ? Yorumlarmsnz
Bu yaklaşım doğru değil insanları bu şekilde yargılamak da hoş değil herkesin sevabi günahı kendine bence bu konulara girmek bize düşmez. Herşey Allah ile kul arasında..Merhaba bende sana özetle anlatayım allahaşkına neden riske atıp gözünüz o anda hiçbişeyi görmeyip daha sonrasında eyvah diyosunuz, Allahaşkına yapmayın yahu zina bunun adı hamilelikden korkuyosunda Allahdan korkmuyomusun be bacım neyse Rabbim günahını affetsin inşallah da bak kardeşim tamamen bu anlattıkların psikolojik , herşeyyy hepsi hatta, hamile olamazsn öyle sürtünmeyle nerdeeee öyle kolay hamilelik , hamile olsan adetten 1 gün sonra çıkar negatifi görmüşsün bi sal kendini tövbe et kendini strese sokma Allaha emanet ol
Henüz pik olmamış 14 ve 15. Günleri de görmek lazimKızlar merhaba , sizce bir kaç güne pik yapar mı acaba ya bende gecen mart ayında yapmıstım o zamandan beri yapmıyorum. Bu 2. Deneyişim ama inşallah pik görürüm
Çok haklısınız yazan kişi çok stres yapmş bakın üstünden kaç gün geçmiş hala stres li bn aslında o stresi yapmasına üzülüyorum yoksa tabiki allah ve kul arasındadır . Yani ne diyimki inşallah hamile değildir o stres insanı hasta eder üzüldüm çokda üzüldüm gerçektenİnsanların cinsel hayatı veya günahını kınamak veya akıl vermek bizlere düşmez ayrıca site de dini konular şu haram bu günah demek de yasak insanlari yargılamaktan vazgeçin kim ne istiyorsa o şekilde davranabilir bizlerin de haddi değildir.
Vallahi haklısın bacım bn üzüldüm açıkçası stres yapmasına vs yazdım ama inşallah hamile değildir bu streside bitiverirBu yaklaşım doğru değil insanları bu şekilde yargılamak da hoş değil herkesin sevabi günahı kendine bence bu konulara girmek bize düşmez. Herşey Allah ile kul arasında..
Olabilir Canİm baya koyuKızlar merhaba benimde adete 4-5 günüm var ve ovulasyon 2 gündür hep pozitif sizce hamilelik olabilir mi ?
Bugun gebelik testi almayı düşünüyorum cıkarsa haber veririmOlabilir Canİm baya koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?