Kızlar merhaba benim adetime 3 4 gün var daha bende ovulasyon testi yaptım bu sabah bu şekilde çıktı neden olabilir acaba? Lütfen yardım edin...

Eklentiler

• IMG_20211025_104042.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar merhaba , sizce bir kaç güne pik yapar mı acaba ya bende gecen mart ayında yapmıstım o zamandan beri yapmıyorum. Bu 2. Deneyişim ama inşallah pik görürüm

Eklentiler

• 042184DB-74DD-4BBB-A367-C3121A6F628E.jpeg
    102,4 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar merhaba , sizce bir kaç güne pik yapar mı acaba ya bende gecen mart ayında yapmıstım o zamandan beri yapmıyorum. Bu 2. Deneyişim ama inşallah pik görürüm
Yapmaya devam et canım hafif kızarmış zaten daha çok erken 13. Gün , yaptıkça daha da koyulasacak

Merhaba bende sana özetle anlatayım allahaşkına neden riske atıp gözünüz o anda hiçbişeyi görmeyip daha sonrasında eyvah diyosunuz, Allahaşkına yapmayın yahu zina bunun adı hamilelikden korkuyosunda Allahdan korkmuyomusun be bacım neyse Rabbim günahını affetsin inşallah da bak kardeşim tamamen bu anlattıkların psikolojik , herşeyyy hepsi hatta, hamile olamazsn öyle sürtünmeyle nerdeeee öyle kolay hamilelik , hamile olsan adetten 1 gün sonra çıkar negatifi görmüşsün bi sal kendini tövbe et kendini strese sokma Allaha emanet ol

Merhaba bu testten daha önce kullanmıştım ve faydasını gormedim sizi üzmek istemem ama şuan elinizdeki testin çokta doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum çünkü bende de hep silikti
Hanımlar bnde ovulasyon kullanmaya başladım bu ay yeniyim bakabilirmsnz dün gözle görünen belirgin çizgi bgn silikleşmiş ? Yorumlarmsnz

Eklentiler

• IMG20211026210752.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 35
İnsanların cinsel hayatı veya günahını kınamak veya akıl vermek bizlere düşmez ayrıca site de dini konular şu haram bu günah demek de yasak insanlari yargılamaktan vazgeçin kim ne istiyorsa o şekilde davranabilir bizlerin de haddi değildir.

Bu yaklaşım doğru değil insanları bu şekilde yargılamak da hoş değil herkesin sevabi günahı kendine bence bu konulara girmek bize düşmez. Herşey Allah ile kul arasında..

Çok haklısınız yazan kişi çok stres yapmş bakın üstünden kaç gün geçmiş hala stres li bn aslında o stresi yapmasına üzülüyorum yoksa tabiki allah ve kul arasındadır . Yani ne diyimki inşallah hamile değildir o stres insanı hasta eder üzüldüm çokda üzüldüm gerçekten

Bu yaklaşım doğru değil insanları bu şekilde yargılamak da hoş değil herkesin sevabi günahı kendine bence bu konulara girmek bize düşmez. Herşey Allah ile kul arasında..
Vallahi haklısın bacım bn üzüldüm açıkçası stres yapmasına vs yazdım ama inşallah hamile değildir bu streside bitiverir

Kızlar merhaba benimde adete 4-5 günüm var ve ovulasyon 2 gündür hep pozitif sizce hamilelik olabilir mi ?

Eklentiler

• FC1DEBF7-62C0-48A3-A8A0-2E43DF06696D.jpeg
    41,7 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…