- 26 Şubat 2022
- 149
- 18
- 48
- 24
- Konu Sahibi Seviiilllllllll
Cnm freely pregnancy 6 gün önce yazıyor üstündeAyyy var gibi test yanilmiyosa pembe çizgi hangi marka ayyy inşallah vardır ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm freely pregnancy 6 gün önce yazıyor üstündeAyyy var gibi test yanilmiyosa pembe çizgi hangi marka ayyy inşallah vardır ya
Enson açtığımda ovulasyonAyyy var gibi test yanilmiyosa pembe çizgi hangi marka ayyy inşallah vardır ya
Freey yalancı pozitif gösteriyor diye duydumCnm freely pregnancy 6 gün önce yazıyor üstünde
Hangi marka var ya bence inşallah artimed days doctor falan degildir
İki gün önce aynı markayı kulandim hiç yoktu yani belki bozukda olabilirFreey yalancı pozitif gösteriyor diye duydum![]()
Birde ben altı şubata adet olmustum sonra zamanında olmam gerekirken 2 marta adet oldum 6 sında bitimHangi marka var ya bence inşallah artimed days doctor falan degildir
5 günse gebelikten deildir tekrar yumurtlama olabilir
Olabilir5 günse gebelikten deildir tekrar yumurtlama olabilir
Cnm bugün artmed denedimHangi marka var ya bence inşallah artimed days doctor falan degildir
Hangi marka var ya bence inşallah artimed days doctor falan degildir
Cnm bugün testlere göre kan verdim 7 gün var adete <0.2 çıktıHangi marka var ya bence inşallah artimed days doctor falan degildir
Daha adetine var adet olmassan kan verirsin ben adete 4 gün kala negatifti testim 3 gün kala pozitife döndü o yüzden belli olmaz herşey inşallah hamilesindirCnm bugün testlere göre kan verdim 7 gün var adete <0.2 çıktıacaba degisirmiki testler hep silik ikinci çizgi anlamadim
Ya gerçekten mi çok üzüldüm ama dediğin gibi erken insalah hamileyimdir çok istiyorum 7 gün kaldı aslında teste silik çıkmasa kan vermezdim bian heyecanla kan verdimDaha adetine var adet olmassan kan verirsin ben adete 4 gün kala negatifti testim 3 gün kala pozitife döndü o yüzden belli olmaz herşey inşallah hamilesindir
Vallahi daha erken inşallah vardır aşırı silikti testlerimi atayım bakYa gerçekten mi çok üzüldüm ama dediğin gibi erken insalah hamileyimdir çok istiyorum 7 gün kaldı aslında teste silik çıkmasa kan vermezdim bian heyecanla kan verdim
Adet gecikmesindemi cikti bunlar cnm bugünde geçti 6 gün kaldıVallahi daha erken inşallah vardır aşırı silikti testlerimi atayım bak
Adete 3 gün kala 1 gün kala 2 gün kala aynı benim gibisin bende böyleydimAdet gecikmesindemi cikti bunlar cnm bugünde geçti 6 gün kaldıkendimi durdurmaya çalışan yoksa çok üzülüyorum beklemek lazim
MasalahAdete 3 gün kala 1 gün kala 2 gün kala aynı benim gibisin bende böyleydim![]()
Adete 3 gün kala 1 gün kala 2 gün kala aynı benim gibisin bende böyleydim![]()
Adete 3 gün kala 1 gün kala 2 gün kala aynı benim gibisin bende böyleydim![]()
Dünkü kan sonucu negatifti bu işte bı terslik var bacımAdete 3 gün kala 1 gün kala 2 gün kala aynı benim gibisin bende böyleydim![]()