- Konu Sahibi Marryvsmarry
-
Bugün pik, o kesin.
Benim pik iki gün sürüyor mesela. Sonra silikleşiyor.
Test yapmaya devam edin.
Tamamdir teşekkürLer detayları yine aticamBugün pik, o kesin.
Benim pik iki gün sürüyor mesela. Sonra silikleşiyor.
Test yapmaya devam edin.
Evet pik olmuş degerlendir.Kızlar 10 dakika geçti heralde hemen çok koyu oldu 2 aydır ilk kez böyle olduğunu gördüm sizce bu akşam mi yarın mi pik
Yaa inşallahİnsAllah olur hepimizin canım..benim ilk çocuğumda denedik ve tuttu bir sene falan istedik olmadı sonunda ovu testleri vesilesi ile oldu . Şimdi 2. Yi istiyorum tekrar başladım
Bende 5 gündür ovulasyon testi yapıyorum sana atsam anlarmisinİnsAllah olur hepimizin canım..benim ilk çocuğumda denedik ve tuttu bir sene falan istedik olmadı sonunda ovu testleri vesilesi ile oldu . Şimdi 2. Yi istiyorum tekrar başladım
At canİM bakalimBende 5 gündür ovulasyon testi yapıyorum sana atsam anlarmisin
Tamam bugün ve yarın değerlendiricem saglounEvet pik olmuş degerlendir.
Ozelden yazdim ama mesajimi gördün müAt canİM bakalim
Evet iki çizginin direk çok koyu olduğu net görünmüyor gibi ama ben şöyle bir hepsine baktığımda 18. Gün diye düşünürdüm eğer adet gününe kadar silik devam ediyorsa öyle olması lazimEki Görüntüle 2935096 Eki Görüntüle 2935097 Selam kızlar,
Bu ay çok ilginç oldu. Ovulasyon testinde tam pozitifi görmeden silikleşti. Her gün aynı saatte yaptım ama çatlamayı kaçırdım mı acaba ama bu kadar sürede nasıl tam pozitifi yakalamadan silikleşir ki ? 18.günde sadece pozitife en yakın çizgi oldu ama onda da tam koyuluk olmadı. Dedim tamam bugün böyle o zaman 19. Gün pozitif olcak ama bir baktım silik oldu test mi yanlış diye bir tane daha yaptım o da silik çıktı. Sizce yumurtlamadım mı bu ay bakar mısınız ? Birde sağ kasığımda sanki hafif bir ağrı var. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Acaba yumurtlamadım mı ? Ama yumurtlamasam da silikleşir miydiEvet iki çizginin direk çok koyu olduğu net görünmüyor gibi ama ben şöyle bir hepsine baktığımda 18. Gün diye düşünürdüm eğer adet gününe kadar silik devam ediyorsa öyle olması lazim
Merhaba bu testten daha önce kullanmıştım ve faydasını gormedim sizi üzmek istemem ama şuan elinizdeki testin çokta doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum çünkü bende de hep siliktiEki Görüntüle 2935096 Eki Görüntüle 2935097 Selam kızlar,
Bu ay çok ilginç oldu. Ovulasyon testinde tam pozitifi görmeden silikleşti. Her gün aynı saatte yaptım ama çatlamayı kaçırdım mı acaba ama bu kadar sürede nasıl tam pozitifi yakalamadan silikleşir ki ? 18.günde sadece pozitife en yakın çizgi oldu ama onda da tam koyuluk olmadı. Dedim tamam bugün böyle o zaman 19. Gün pozitif olcak ama bir baktım silik oldu test mi yanlış diye bir tane daha yaptım o da silik çıktı. Sizce yumurtlamadım mı bu ay bakar mısınız ? Birde sağ kasığımda sanki hafif bir ağrı var. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
Bencede 18. Gün gibi duruyorEki Görüntüle 2935096 Eki Görüntüle 2935097 Selam kızlar,
Ben bu zamana kadar kaset test kullanıyodum laborc.. marka. Ama onlar bitince ilk defa bu artm.. marka kaullandım anlamadım testten o zaman böyle. O zaman 18. Gün mü acaba yumurtlamamMerhaba bu testten daha önce kullanmıştım ve faydasını gormedim sizi üzmek istemem ama şuan elinizdeki testin çokta doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum çünkü bende de hep silikti
Biz 16-17. Gün ve 20. Gün değerlendirmiştik o zaman inşallah tutmuşturBencede 18. Gün gibi duruyor
İnşallah tutmuştur zaten yumurta 24 saat canlı kalıyor eger yumurtlama olmuşsa ve dollemisse inşallah olmuşturBiz 16-17. Gün ve 20. Gün değerlendirmiştik o zaman inşallah tutmuştur
Biz 16-17. Gün ve 20. Gün değerlendirmiştik o zaman inşallah tutmuşturBencede 18. Gün gibi duruyor
inşqllah çok uzun zamandır istiyoruz 4 yıl olacak artıkİnşallah tutmuştur zaten yumurta 24 saat canlı kalıyor eger yumurtlama olmuşsa ve dollemisse inşallah olmuştur
Yumurtlama dönemi gibi gözüküyor canımKızlar ovulasyon testi yaptım bu sabah adetimin bitti bugün 13. Gün ve bu şekilde çıktı ovulasyon testi sizce yumurtlama dönemi mi bi bakarmisiniz lütfen yardım edin!
Yok ya o zman silik olmazdiAcaba yumurtlamadım mı ? Ama yumurtlamasam da silikleşir miydi
Sanki bana da öyle geldi ve degerlendirdik inşallah tutmuştur ya nolur dua edinYumurtlama dönemi gibi gözüküyor canım
İnşallah canım benim dualarımız seninleSanki bana da öyle geldi ve degerlendirdik inşallah tutmuştur ya nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?