Selam kızlar,
Bu ay çok ilginç oldu. Ovulasyon testinde tam pozitifi görmeden silikleşti. Her gün aynı saatte yaptım ama çatlamayı kaçırdım mı acaba ama bu kadar sürede nasıl tam pozitifi yakalamadan silikleşir ki ? 18.günde sadece pozitife en yakın çizgi oldu ama onda da tam koyuluk olmadı. Dedim tamam bugün böyle o zaman 19. Gün pozitif olcak ama bir baktım silik oldu test mi yanlış diye bir tane daha yaptım o da silik çıktı. Sizce yumurtlamadım mı bu ay bakar mısınız ? Birde sağ kasığımda sanki hafif bir ağrı var. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Evet iki çizginin direk çok koyu olduğu net görünmüyor gibi ama ben şöyle bir hepsine baktığımda 18. Gün diye düşünürdüm eğer adet gününe kadar silik devam ediyorsa öyle olması lazim

Evet iki çizginin direk çok koyu olduğu net görünmüyor gibi ama ben şöyle bir hepsine baktığımda 18. Gün diye düşünürdüm eğer adet gününe kadar silik devam ediyorsa öyle olması lazim
Acaba yumurtlamadım mı ? Ama yumurtlamasam da silikleşir miydi

Merhaba bu testten daha önce kullanmıştım ve faydasını gormedim sizi üzmek istemem ama şuan elinizdeki testin çokta doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum çünkü bende de hep silikti

Bencede 18. Gün gibi duruyor

Merhaba bu testten daha önce kullanmıştım ve faydasını gormedim sizi üzmek istemem ama şuan elinizdeki testin çokta doğru sonuç verdiğini düşünmüyorum çünkü bende de hep silikti
Ben bu zamana kadar kaset test kullanıyodum laborc.. marka. Ama onlar bitince ilk defa bu artm.. marka kaullandım anlamadım testten o zaman böyle. O zaman 18. Gün mü acaba yumurtlamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…