Benimde adete 4 gün kala böyle çıkmıştı gittim erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bide sen bak bakalim inşallah hamilesindir haber ver mutlaka merak ettim:)
Ama bu baya koyu görünüyor. Direk umut vermek olmasın ama bana umutlu geldi :)

Ama bu baya koyu görünüyor. Direk umut vermek olmasın ama bana umutlu geldi :)
2 gündür bu şekilde koyu cıkıyor gögüslerim şişti birde köpüklü beyaz akıntım var ama yumurtluyormuyum diyese düşündüm acaba degerlendirsem mi

2 gündür bu şekilde koyu cıkıyor gögüslerim şişti birde köpüklü beyaz akıntım var ama yumurtluyormuyum diyese düşündüm acaba degerlendirsem mi
Normalde bu ay takip etmedin mi takip edip pik yaptı ve değerlendirsin mi bu önemli. Yok bilmiyorum bulamadım pik yaptığını diyorsan 4 5 gün kala yumurtlama da olabilir tabiki

Normalde bu ay takip etmedin mi takip edip pik yaptı ve değerlendirsin mi bu önemli. Yok bilmiyorum bulamadım pik yaptığını diyorsan 4 5 gün kala yumurtlama da olabilir tabiki
Bu ay 16-17 sinde koyulaşmıştı sonradan silikleşti. O haftayı degerlendirdik 13ü 15i ,19 u ilişki oldu ama mesela 16-17 si bu kadar koyu degildi .2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum ilk defa bu kadar koyulaşıyor

Bu ay 16-17 sinde koyulaşmıştı sonradan silikleşti. O haftayı degerlendirdik 13ü 15i ,19 u ilişki oldu ama mesela 16-17 si bu kadar koyu degildi .2 aydır ovulasyon takibi yapıyorum ilk defa bu kadar koyulaşıyor
İste 16 17 şu bu kadar köyü değilse yumurtlama da olabilir şu an siz yine de bu akşamı değerlendirin ne olur ne olmaz belli olmuyor ki yumurtlamada olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…