Merhaba hanimlar benimde 30 temmuzda bir kürtajim var ilk adetimi oldum 20 eylülde eski düzenime göre adete 3 var ovulasyon son bilac gündüe böyle cikiyo üski ovulasyon alttaki gebelik testo öglen yaptim ikisinide

Eklentiler

• 89E370DD-04BD-4527-A87B-9B444CC4E825.jpeg
    56,6 KB · Görüntüleme: 51
  • 2A38ADB7-9707-40A1-B6C6-30600BDDE1B5.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 47
  • 8E028D05-C253-4F61-84E5-8B3889EF8C35.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 51
Tek koyu çıkan dündü ovulasyon takvimi yarının yumurtlama günü olduğunu söylüyor o zaman muhtemelen yarın pik yapar di mi
Benim tahmini ovülasyondan 2 gün sonra aniden koyulaştı canım. Daha öncesinde bi koyu oluyordu bir açık oluyordu. Çoklu olanlara bak hep arttı azaldı hatta ben 19 yumurtlama mı acaba diye düşündüm. Sonra 24 eylülde silik çıktı yine. 25 inde pik gördüm

Eklentiler

• IMG_20210925_224655.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20210924_214611.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20210921_162136.jpg
    67,8 KB · Görüntüleme: 47
Peki hangi güne kadar devam etmeliyim regl olana kadar mı? Bu arada hamile kalabildin mi testlerle merak ettim

Peki hangi güne kadar devam etmeliyim regl olana kadar mı? Bu arada hamile kalabildin mi testlerle merak ettim
Malesef ilk kez yapmıştım ovülasyon ve hamile değilim. Bu ay yine ovülasyonla deneyeceğim pik görene kadar devam et pik olup silikleşince bırak

Günde 1 kez birlikte olmak yeterli gelirmi ki çünkü yumurta 72 saat canlı kalır diyor
Merhaba, , konuyu hemen özet geceyim, benim ağustosun 21 inde sürtünme yoluyla bir ilişkim oldu, ama hiçbir şekilde vajina üstüne ve içine boşalma olmadı, sadece zevk suyundan korktuk. Nişanlım başka bir yere boşaldı sonra vajinama sürttü bende korktum acaba tam ıslak mendille sildimi diye şüphe ettim hemen 1 saat içinde ertesi gün hapı alıp içtim. Bu arada ilacın adı (ERTES72). İlacı içtikten 5, 6 gün sonra ilacın yan etkisi olan ara kanamam oldu, kahverengili, kırmızılı. O süreçte yine ilacın yan etkisi olan mide bulantısı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti oldu. Meme hassasiyeti ilacı içtikten 2 hafta sonra başladı, ama ben çok stres yaptım, aşırı kafama taktım. İnternetten hamilelik belirtilerine bakıyordum, hemen 1 saat içinde o belirti başlıyordu, kafayı yemek üzereydim. Her neyse yan etkisi 1 aydan fazla sürdü ilacın. Geçen ay eylülün 7 sinde de 5 gün süren kanamam oldu ama çok az az geldi, ilk iki gün pıhtılı geldi idrarimi yaparken de geldi pıhtılı ama korktum acaba yerleşme kanaması mı diye. Sonra ben bu olay olduktan 28 gün sonra eczanede satılan idrar testinden yaptım negatif çıktı, yine aralıklarla yaptım negatif çıktı. O olay olduktan 45 gün sonra yine yaptım negatif çıktı. Şimdi de geçen hafta perşembe günü yani ekimin 7 sinde yine kanamam oldu, geçen ayda eylülün 7 sinde kanamam olmustu. 5 gün sürdü kanamam yani reglım. Aynı adetim gibi kahverengili geldi sonra kırmızı pıhtılı gibiydi Hamilelik olabilir mi bu şekil???? Risk var mııı ??? ( bir de benim meme ucumda hafif beyazlık var, ben çok kendimi dinledim o süreçte, bastırdım mememe falan acaba acıyor mu diye, internete de baktım, meme ucu beyazlaması ya hamilelikte süt kanalı olurken oluyormuş, ya hormonlardan dolayı, hormon ilaçlarından dolayı, birde memeye baskıdan, lütfen cevap verin ?? Risk var mı , Bir de ben 2 gün önce reglim bitti sabahı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, o olay olalı 53 gün oldu ve 53 günde gebelik olsaydı idrarda çıkarmi

Malesef ilk kez yapmıştım ovülasyon ve hamile değilim. Bu ay yine ovülasyonla deneyeceğim pik görene kadar devam et pik olup silikleşince bırak
Merhaba, , konuyu hemen özet geceyim, benim ağustosun 21 inde sürtünme yoluyla bir ilişkim oldu, ama hiçbir şekilde vajina üstüne ve içine boşalma olmadı, sadece zevk suyundan korktuk. Nişanlım başka bir yere boşaldı sonra vajinama sürttü bende korktum acaba tam ıslak mendille sildimi diye şüphe ettim hemen 1 saat içinde ertesi gün hapı alıp içtim. Bu arada ilacın adı (ERTES72). İlacı içtikten 5, 6 gün sonra ilacın yan etkisi olan ara kanamam oldu, kahverengili, kırmızılı. O süreçte yine ilacın yan etkisi olan mide bulantısı, kasık ağrısı, meme hassasiyeti oldu. Meme hassasiyeti ilacı içtikten 2 hafta sonra başladı, ama ben çok stres yaptım, aşırı kafama taktım. İnternetten hamilelik belirtilerine bakıyordum, hemen 1 saat içinde o belirti başlıyordu, kafayı yemek üzereydim. Her neyse yan etkisi 1 aydan fazla sürdü ilacın. Geçen ay eylülün 7 sinde de 5 gün süren kanamam oldu ama çok az az geldi, ilk iki gün pıhtılı geldi idrarimi yaparken de geldi pıhtılı ama korktum acaba yerleşme kanaması mı diye. Sonra ben bu olay olduktan 28 gün sonra eczanede satılan idrar testinden yaptım negatif çıktı, yine aralıklarla yaptım negatif çıktı. O olay olduktan 45 gün sonra yine yaptım negatif çıktı. Şimdi de geçen hafta perşembe günü yani ekimin 7 sinde yine kanamam oldu, geçen ayda eylülün 7 sinde kanamam olmustu. 5 gün sürdü kanamam yani reglım. Aynı adetim gibi kahverengili geldi sonra kırmızı pıhtılı gibiydi Hamilelik olabilir mi bu şekil???? Risk var mııı ??? ( bir de benim meme ucumda hafif beyazlık var, ben çok kendimi dinledim o süreçte, bastırdım mememe falan acaba acıyor mu diye, internete de baktım, meme ucu beyazlaması ya hamilelikte süt kanalı olurken oluyormuş, ya hormonlardan dolayı, hormon ilaçlarından dolayı, birde memeye baskıdan, lütfen cevap verin ?? Risk var mı , Bir de ben 2 gün önce reglim bitti sabahı erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, o olay olalı 53 gün oldu ve 53 günde gebelik olsaydı idrarda çıkarmi

Merhaba, öncelikle belirtmek isterim ki sürtünme yoluyla hamile kalmak çok çok nadir rastlanan birşey. Korkup boşuna panik yapmissiniz birakin 53 günü hamile olsaydiniz muhakkak 10 günde çıkardı ki zaten hamile değilsiniz. Eğer bakireyseniz bunun için endiselenmeyin çünkü hamile kalmak o kadar da kolay olmuyor. Bence ziyadesiyle kayginizi arttırmış ve kompulsif (takıntı) haline getirmissiniz. İçiniz rahat olsun hamile olma ihtimaliniz yok. Fakat daha dikkatli olmaniz da fayda var hamile kalacaginiz için değil hiç yoktan kayginizi yukselteceginiz için hayatı kendinize zindan etmeyin.

Çok teşekkür ederim dikkate alıp cevap verdiğiniz için, fakat benim meme ucumda hafif beyazlık var birde arada ağrısı oluyor, ucunda da yanma

Çok teşekkür ederim dikkate alıp cevap verdiğiniz için, fakat benim meme ucumda hafif beyazlık var birde arada ağrısı oluyor, ucunda da yanma
Görünen o ki internetten hamilelik belirtilerini defalarca okuyup kendiniz de gereksiz anksiyete olusturmussunuz. Merak etmeyin ara ara bu şekilde yanma vs olabilir başka bir sebebide olabilir ve ya olamayabilir devam ettigi takdirde kadin hastaliklarina ve ya göğüs bölümüne gidip baktırın ve size tavsiyem bence artık bu konuya daha fazla odaklanmayin çünkü daha fazla odaklanirsaniz boşu boşuna kendinizde travma ve yüksek kaygi bozukluğuma sebep olacak. İçiniz rahat olsun hamile değilsiniz

İnşallah bu sefer olur ikimiz içinde deneyip yapan ve tutan çok var aslinda
İnsAllah olur hepimizin canım..benim ilk çocuğumda denedik ve tuttu bir sene falan istedik olmadı sonunda ovu testleri vesilesi ile oldu . Şimdi 2. Yi istiyorum tekrar başladım

Kesinlikle bu kadar günde kesin ortaya çıkardı hiç huzursuz olma hiç bişey yok yani hamilelik o kadar da kolay değil arkadaşın da dediği gibi

Arkadaşlar buradan birinin sözünü dinledim test yapmaya devam ettim. İlk kez hemen ikinci çizgi bir nebze kızardı. Sizcede öyle dimi akşam yarın falan da yapmaya devam edeceğim

Eklentiler

• IMG_20211017_101523.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar 10 dakika geçti heralde hemen çok koyu oldu 2 aydır ilk kez böyle olduğunu gördüm sizce bu akşam mi yarın mi pik

Eklentiler

• IMG_20211017_104043.jpg
    37,5 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar 10 dakika geçti heralde hemen çok koyu oldu 2 aydır ilk kez böyle olduğunu gördüm sizce bu akşam mi yarın mi pik
Bugün pik, o kesin.
Benim pik iki gün sürüyor mesela. Sonra silikleşiyor.
Test yapmaya devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…