• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 8 gün kala ovulasyon testi çift

Selam kızlar bende bu ay ovulasyon testine başladım pcosluyum yumurtlama günümü yakaladım ve değerlendirdim adetime 9 gün var 2 gündür beyaz akıntım var hafif kas ağrısı givi kasıklarımda ağrı var sizce gebelik belirtisi mi yoksa adet belirtisimi ikiside birbirine benziyor adet olacakmışım gibi ağrıyor gibi kendinize çok umutlandırmak istemiyorum artık negatif görmekten korkuyorum
Adet gecikmeni bekle cnm kimisinde erken kimisinde geç dolenme oluyor benimde şuan adetimin 2. Günü olmadım ama dün verdim kan testi 2 geldi 5 gün sonra tekrar vercem eğer olmasam bu ay iki kez yumurtlama gördüm ovulasyon testi ile belkide geç dolenme diye düşünüyorum hayirlisi

Adet gecikmeni bekle cnm kimisinde erken kimisinde geç dolenme oluyor benimde şuan adetimin 2. Günü olmadım ama dün verdim kan testi 2 geldi 5 gün sonra tekrar vercem eğer olmasam bu ay iki kez yumurtlama gördüm ovulasyon testi ile belkide geç dolenme diye düşünüyorum hayirlisi
Galiba bende 2. Kez yumurtlama göreceğim çünkü bugün ki ovulasyon testim düne göre koyulasmaua başladı biraz kaç gün daha takip edeceğim duruma göre dediğin gibi geçikme olursa bende kan vermeye gideceğim

Back
X