Kan testinde belki çıkabilir ama idrar testi için biraz erken bence 3 4 gün daha bekleseniz daha iyi olurKızlar 13 ü yumurtlama 14 ü çatlama tördüm adetime 8 gün kaldı ama ben dayanamıyorum erken test yapsam çıkar mı acaba
Ya evde ki test day doctor herkes yalancı çıkarıyor diyor o yüzden aman onu kullansam gitse mi diyorum kendi kendimi gaza getiriyorumKan testinde belki çıkabilir ama idrar testi için biraz erken bence 3 4 gün daha bekleseniz daha iyi olur
Evet onu bi an önce kullan sen bekliyorum o testten kurtulmanıYa evde ki test day doctor herkes yalancı çıkarıyor diyor o yüzden aman onu kullansam gitse mi diyorum kendi kendimi gaza getiriyorum
cikmaz biraz daha sabredin negatif gorup uzulursunuz sonra yumurtlama uzerinden 12 gun falan gecmesi gerek yumurtlamadan sonra 6.7.gundesiniz henuz cikmaz yaniKızlar 13 ü yumurtlama 14 ü çatlama tördüm adetime 8 gün kaldı ama ben dayanamıyorum erken test yapsam çıkar mı acaba
Dimi sırf kurtulmak için Bencede denemeliyimEvet onu bi an önce kullan sen bekliyorum o testten kurtulmanı
Teşekkür ederim sabredecem biraz dahacikmaz biraz daha sabredin negatif gorup uzulursunuz sonra yumurtlama uzerinden 12 gun falan gecmesi gerek yumurtlamadan sonra 6.7.gundesiniz henuz cikmaz yani
Bana da hiç yalandan silik çizgi falan hiç yokDimi sırf kurtulmak için Bencede denemeliyimaman herkese pozitif gösterir yalandan bi bana yalandan pozitif göstermedi gidiyorum bari belki bu sefer yalandan da yüzümü güldürür
Ben bilmeden almışım ya yoksa hiç almazdım bunu hep trendyoldan prodoctor alıyordum o gayet iyiydiBana da hiç yalandan silik çizgi falan hiç yokkurtul ondan bana dert oldu o test
Yaz buraya da yaparsan bakalımBen bilmeden almışım ya yoksa hiç almazdım bunu hep trendyoldan prodoctor alıyordum o gayet iyiydi
O markada bana yalancı pozitif çıkardıBen bilmeden almışım ya yoksa hiç almazdım bunu hep trendyoldan prodoctor alıyordum o gayet iyiydi
Yok canım evdeki test zaten yanlış çıkartıyor o yüzden zamanım olsa bile onunla yapmam bekleyecem zamanı gelince yeni test almayı düşünüyorumBence iki üç gün daha durda yap bari madem almışsın boşa gidicek. Erken gebelik testlerini 6 gün kaladan itibaren yapın diyolar
Ya gerçekten mi ne alacaz ya neye güvenecez bilemedimO markada bana yalancı pozitif çıkardı
İyi canım öyle yap o zaman hayırlı haberler olsunYok canım evdeki test zaten yanlış çıkartıyor o yüzden zamanım olsa bile onunla yapmam bekleyecem zamanı gelince yeni test almayı düşünüyorum
İnan bende şok oldum bide yeni gebelik istediğim aylardi ilk ya da ikinci ay nasıl elim ayağım titriyordu kana gittim direkt. Başka test yapmak falanda aklıma gelmedi tecrübelide değildim. Kan sonucum negatif çıkınca nasıl üzüldüm anlatamam. Days comfort kullanıyorum ben onda gormedim yalancı hiç. Days doctor da kullandım ondada yalancı var. Predictor varmış o güvenli diyilar ama o da çok pahalı bir marka.Ya gerçekten mi ne alacaz ya neye güvenecez bilemedim
ÇıkarKızlar 13 ü yumurtlama 14 ü çatlama tördüm adetime 8 gün kaldı ama ben dayanamıyorum erken test yapsam çıkar mı acaba
Net görünmüyor ya çıkmadı mıDays doctor şaşırtmadı
Canım benim dediğim testte predictormuş zaten şimdi tredmyoldan sipariş verirken baktım da yanlış söylemişim o gerçekte doğru evet pahalı ama en azından duygularımızla oynamıyorİnan bende şok oldum bide yeni gebelik istediğim aylardi ilk ya da ikinci ay nasıl elim ayağım titriyordu kana gittim direkt. Başka test yapmak falanda aklıma gelmedi tecrübelide değildim. Kan sonucum negatif çıkınca nasıl üzüldüm anlatamam. Days comfort kullanıyorum ben onda gormedim yalancı hiç. Days doctor da kullandım ondada yalancı var. Predictor varmış o güvenli diyilar ama o da çok pahalı bir marka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?