• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtalamadan sonra kan testi

Seni umutlandırmak istemem ama hastanelerin referans değeri genelde değişmiyor. Benim verdiğim hastanenin mesela <1.20 kaç kere verdim asla değişmiyor. Sen bi 4-5 gün daha bekle sonra bidaha ver ama hemen umutlanma bekle bakalım
6 gün sonra tekrar verdim yani bugün 4 olmuş adetim 3 gün var gösteriyor ama hiç gününde olmaz geç döllenme olmuş olabilir mi

Herkese merhaba lütfen 🙏 bana yardımcı olur musunuz 5-10 mart arası regliydim 14 martta hsg çekildim t rahim teşhsii koydu doktor ve ameliyat yapacağız dedi nisan ayı reglimden sonra ameliyat olacağım . 20 mart yumurtlama gördüm yumurtlama günlerimde ilişki oldu yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrım ve meme hassasiyetim var . Bugün reglime 3 gün var prodoctor testin silik çizgi çıktı fotoğrafta çok net değil ama gözle görülebiliyor. Doktor hamile kalırsan bu ay yakından takip edece z düşük riskin olacak demişti çok korkuyorum lütfen bana fikirlerinizle yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_3003.webp
    IMG_3003.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 20
Herkese merhaba lütfen 🙏 bana yardımcı olur musunuz 5-10 mart arası regliydim 14 martta hsg çekildim t rahim teşhsii koydu doktor ve ameliyat yapacağız dedi nisan ayı reglimden sonra ameliyat olacağım . 20 mart yumurtlama gördüm yumurtlama günlerimde ilişki oldu yumurtlamadan beri devam eden kasık ağrım ve meme hassasiyetim var . Bugün reglime 3 gün var prodoctor testin silik çizgi çıktı fotoğrafta çok net değil ama gözle görülebiliyor. Doktor hamile kalırsan bu ay yakından takip edece z düşük riskin olacak demişti çok korkuyorum lütfen bana fikirlerinizle yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_3004.webp
    IMG_3004.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 21
Yumurtlamanın üzerinden 15 gün geçmiş şu an varsa idrarda bile çıkar sonuç.

Back
X