Yok yok canım bize güler mi hiç çıkmadı ama zaten bunu ben umutla yapmadım yani pozitif çıksa bile çok mutlu olmazdım güvenmezdim açıkçasıNet görünmüyor ya çıkmadı mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok canım bize güler mi hiç çıkmadı ama zaten bunu ben umutla yapmadım yani pozitif çıksa bile çok mutlu olmazdım güvenmezdim açıkçasıNet görünmüyor ya çıkmadı mı
Evet evet öyle diyolar ben hiç almadım ondanCanım benim dediğim testte predictormuş zaten şimdi tredmyoldan sipariş verirken baktım da yanlış söylemişim o gerçekte doğru evet pahalı ama en azından duygularımızla oynamıyor![]()
Bu ay güzel haberler alırız inşallaaahYok yok canım bize güler mi hiç çıkmadı ama zaten bunu ben umutla yapmadım yani pozitif çıksa bile çok mutlu olmazdım güvenmezdim açıkçası
Kan vermeye kendimizi delik deşik ettirmeye devam canım hayat şartları maleaefEvet evet öyle diyolar ben hiç almadım ondan![]()
Valla ben kana da çok sık gitmiyorum. Adetim düzenlidir genelde günü gelince olurum. Ama iki gündür regl olmadım bakalimKan vermeye kendimizi delik deşik ettirmeye devam canım hayat şartları maleaef![]()
Bu şimdi mi olur kız çabuk git ya kan ver ya da test yap bende 8 günüm var daha heyecandan yerimde duramıyorum sen diyorsun 2 gün geçtiValla ben kana da çok sık gitmiyorum. Adetim düzenlidir genelde günü gelince olurum. Ama iki gündür regl olmadım bakalim
Bende merak ediyorum ama bende stres boyutuna getirsin istemediğim den yerli yerince yapıyorum testleri. Yarın ilk idrarla yapmayı düşünüyorum 3.gunum olacakBu şimdi mi olur kız çabuk git ya kan ver ya da test yap bende 8 günüm var daha heyecandan yerimde duramıyorum sen diyorsun 2 gün geçti![]()
Hadi bakalım hayırlısı inşallah vardır canım sabah bizimle de paylaşBende merak ediyorum ama bende stres boyutuna getirsin istemediğim den yerli yerince yapıyorum testleri. Yarın ilk idrarla yapmayı düşünüyorum 3.gunum olacak
Tamam canım inşallah gebelik vardır dua et benim içinHadi bakalım hayırlısı inşallah vardır canım sabah bizimle de paylaş![]()
Ederim ederim tabiki deTamam canım inşallah gebelik vardır dua et benim için![]()
İlk çocuğumun olduğu için o kadar çaba sarf ettik heyecanlanıyoruz yaniDaha çok erken biraz sabredin varsa da bir çocuk döllensin tutunsun hormon üretsin bu ne acele
Teşekkür ederim canımEderim ederim tabiki de![]()
1.5 senelik evliyiz o zamandan beri istiyoruzTeşekkür ederim canımsen ne zamandır bebek istiyodun
Yaa çok şükür o zaman canım benim1.5 senelik evliyiz o zamandan beri istiyoruz
Evet evet aynen bende eşimle doktora gittik doktor 2 senenizi doldurun dedi eşimde bi problem yok bende de pco var kan tahlillerim gayet normal sadece ultrasonda pco görüntüsü var adetim falan çok düzenliYaa çok şükür o zaman canım beniminşallah kanka netlestirirsin... Doktorlarin dediği doğru o zaman ya ben 8-9 aydır istiyorum Doktorlar biseyim yok diye bekle diyorlar hatta 1.5 2 bile sürebilir normal diyolar
Anladım canım bak bu günlere kısmetmiş hayırlısı olsun inşallah. Bazen bendede mi PCO var diye düşünüyorum sonra diyorum ultrasonda görünürdü kaç kez muayene oldum hormon testi verdim bir skıntı yok hatta eşimde sperm testi verdi bişey yok şükür...bekliyoruzEvet evet aynen bende eşimle doktora gittik doktor 2 senenizi doldurun dedi eşimde bi problem yok bende de pco var kan tahlillerim gayet normal sadece ultrasonda pco görüntüsü var adetim falan çok düzenli
Zamanı var ve bekliyoruz ya hayırlı bi zamanı var ben inanıyorumAnladım canım bak bu günlere kısmetmiş hayırlısı olsun inşallah. Bazen bendede mi PCO var diye düşünüyorum sonra diyorum ultrasonda görünürdü kaç kez muayene oldum hormon testi verdim bir skıntı yok hatta eşimde sperm testi verdi bişey yok şükür...bekliyoruz
Evet bende artık öyle düşünüyorum biz istediğimizde değilde rabbim isteğinde vericekZamanı var ve bekliyoruz ya hayırlı bi zamanı var ben inanıyorum