Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silik var gibi canim ama cok erken yaomissjn aslinda yedek bir tane daha test alıp soyledigin 15 gun icinde tekrarlayabilirdinKızlar bata 6 gün var test yaptım hayalet bir çizgi var gibi görünüyor evet erken yaptım ama önümüzdeki 15 gün test yapma imkanım yok yumurtlama 25-31 Mart arasıydı değerlendirdik belirtilerde var ne diyorsunuz sizce var mıdır bir şeyler
Testin markası neKızlar bata 6 gün var test yaptım hayalet bir çizgi var gibi görünüyor evet erken yaptım ama önümüzdeki 15 gün test yapma imkanım yok yumurtlama 25-31 Mart arasıydı değerlendirdik belirtilerde var ne diyorsunuz sizce var mıdır bir şeyler
Silik var gibi canim ama cok erken yaomissjn aslinda yedek bir tane daha test alıp soyledigin 15 gun i
Days comfortTestin markası ne
O markayı bilmiyorum canım ama çoğu testte güvenilir değil benceDays comfort
Cok kucuk cizgi var gibi bnde yaptim ama kuruma gibiydi sanki benim, tarihlerimiz ayni alti gun kaldi adetimeKızlar bata 6 gün var test yaptım hayalet bir çizgi var gibi görünüyor evet erken yaptım ama önümüzdeki 15 gün test yapma imkanım yok yumurtlama 25-31 Mart arasıydı değerlendirdik belirtilerde var ne diyorsunuz sizce var mıdır bir şeyler
Belirtilerin neler?Kızlar bata 6 gün var test yaptım hayalet bir çizgi var gibi görünüyor evet erken yaptım ama önümüzdeki 15 gün test yapma imkanım yok yumurtlama 25-31 Mart arasıydı değerlendirdik belirtilerde var ne diyorsunuz sizce var mıdır bir şeyler
Renkli ve bu kadar belirgin kuruma çizgisi olmuyor canım bence kan ver netleşsinEki Görüntüle 3571785
Dun gece yapmistim. Bes dk falan cikti ama yine kurgu yaptigimi dusunuyorum
Aşırı derecede uyuyorum normalde 8 saat uyuyorken şimdi 14 saat uyuyorum karında şişlik arada bir bacağa vuran kasık ağrısı ve iğne batması hissi bazende baş dönmesi var şuanBelirtilerin neler?
Bir de aşırı derece akıntı var adete 2 3 kala yoğunlaşırdı normalde bata 9 gün kala başladı 5 kaldı hala devam ediyor bi beyaz kremsi bi su gibi geliyor anlayamadımBelirtilerin neler?
Tekrar yaptim dun sabah ama boyle cikmadi erken gebelik testim, benimde beyaz akintim varRenkli ve bu kadar belirgin kuruma çizgisi olmuyor canım bence kan ver netleşsin![]()
Silikleşme varsa kimyasal olabilir kan verin bence kafanızı karıştırmak yerineTekrar yaptim dun sabah ama boyle cikmadi erken gebelik testim, benimde beyaz akintim var
Yok zannetmiyorum kimyasal olduguna, dha once yaptim kimyasal adet gunu silik cikmisti beta 12 ydi snra kanama geldi. Biraz daha bekleyimSilikleşme varsa kimyasal olabilir kan verin bence kafanızı karıştırmak yerine