kızlar acil lütfen :.((

artık kalp sıkışmaları yaşamak istemiyorum :KK43:(( kendi kendimi yiyip bitiriyorum seviyorum ama bi o kadar da gözü dışarda olduğu için nefret ediyorum ondan.. dışarda yemeğe gidiyoruz benden başka her yere bakıyor. söylüyorum sana öyle geliyor diyor. telefonunda yabancı kadın numaraları görüyorum tanımıyorum diyor. hep inkar ediyor napıcam bilmiyorum onunla da olmuyor onsuz da :KK43:(

bunu şimdi okudum ve oha diyorum.

ayrılmak için aldatılmayı bekliyosan yakında o da olur.

hayatımda ilk defa böyleyim. resmen aklımı yiyorum. onsuz bir saniyem geçmiyor. çok ağır konuşuyor bazen. pat pat söylüyor lafları bana olan saygısını ciddiyetini yitiriyor günden güne. 2 yıla yaklaştık hala ne ben onun ailesiyle tanıştım konuştum ne de o benimkilerle sürekli kaçıyor ailem biliyor diyor ama inanmıyorum. ben de farkındayım bir gün sonumuz ayrılık ama bensiz ne yapar hemen birinin kollarına mı koşar düşüncesi bile deli ediyor beni. etrafımda hiç arkadaşım sosyal çevrem hayatım kalmadı izole etti beni mahvetti :KK43:((

Bırgun bıtcegını bıle bıle kendını uzmekten hoşlanır gıbı bır tawrın var bugün bıtır acını cek bıtsın boyle kendını bıtırme

hayattan soğuttu beni :KK43:((( yalvardı yakardı döndüm şimdi daha beter... dayanamıyorum artık :KK43:(( bitireceğim haklısınız farkındayım benimki bile bile lades :KK43:(

X