- Konu Sahibi Morsardunya
2 dk önce oğlum fosforlu kalemle koltukları yeşile boyamış .nasıl çıkar bu leke 

şuan gözüm dondu ne yapacagımı bılemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
denedim hala iz var nete baktım diş macunu diyor sac spreyı dıyor saçma geldiKolonya deneseniz bende işe yaramistı.
Kolonya deneseniz bende işe yaramistı.
Bencede saçma geldi ama bi deneyin isterseniz sirke deneyin karbonat falan.denedim hala iz var nete baktım diş macunu diyor sac spreyı dıyor saçma geldi
teşekkürler ben bi karışım yapayım bakalımBencede saçma geldi ama bi deneyin isterseniz sirke deneyin karbonat falan.
Insallah işe yarar kolay gelsin.teşekkürler ben bi karışım yapayım bakalım
onu da deneyeyım kolonya diş macunu denedim hala iz varAseton çıkarıyor
onu da deneyeyım kolonya diş macunu denedim hala iz var
arattım canım aslında leke tutmayan kumaş olarak almıştım da az bi iz kaldı güneşte belli oluyorAlkolle çıkıyor.
Ama koltuğunuzun kumaşı da önemli.
Bence siz en iyisi google'layın bunu. Keçeli kalem lekesi nasıl çıkar, diye aratırsanız, hangi kumaştan, neyle çıkacağı yazıyor bir çok sayfada.
bende yapayım biraz kurusun bakalımDaha önce başıma geldi. Bir sürü şey denedikten sonra asetonla silip hatta çıkmadığı için kızgınllıkla biraz daha döküp bıraktım birkaç saat sonra hiçbir leke yoktu şaka gibi.
evet tay tüyü canım aseton denedim bakalım ne olacak 2 saattir işi gücü bıraktım bununla ugrasıyorumTay tuyumu ne koltuguma buyuk oglum kecelı kalemle fenerbahce yazmıstı . Cıkaramamıstım . Koltukları kaplattım