- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 47
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
canım,duymuştum ama izlemedim, konusu kısaca yazarmısın canım
robert de nironun rahip rolünü oynadığımı,kardeş gibiydilerdi sanırım?"Kardeş Gibiydik"
Gerçek hikaye mutlaka tavsiye ederim.
canım,
Kübada fidel kastro,umarım doğru yazmışımdır:)suçluları vs rüyalar şehri abd ye postalar :)alpacino ve arkadaşı kötü işlerden sonra gangasterliğe başlarlar 5 defa falan izlemişimdir..
hiç duymamıştım, mutlaka konusunu okuyacağım . teşekkürler..
malefizi hiç duymamıştım bakıcam hemen tşkr ederim
evet mükemmeldi4 tane yetistirme yurdunda yetişen çocuğun yıllarca tecavüze uğraması sonucu yıllar sonra en olağanüstü şekilde intikamlarini alma hikayeleri.
Brad Pitt
imdbnin top250 sinin izlediniz mi? onlardan başlayın derim. Aşk filmi isteseydiniz güzel bir tavsiyem vardı da 15 dakika kadar önce telefondan bir arkadaşıma tavsiye etmiştim ki bu konuyu gördüm.teşekkür ederim not aldım... konusuna bakıcam
Inception
Dovus klubu
Interstaller
Seven
Olagan supheliler
Kelebek etkisi
The prestige
Bir ruya icin agit
3 idiots
imdbnin top250 sinin izlediniz mi? onlardan başlayın derim. Aşk filmi isteseydiniz güzel bir tavsiyem vardı da 15 dakika kadar önce telefondan bir arkadaşıma tavsiye etmiştim ki bu konuyu gördüm.
Shindler List süper bir filmdi..Law Abiding Citizen, Shindler List aklıma gelenler..
Shindler List süper bir filmdi..
evet hayat güzeldir vardı birde filmi yaşıyorsun resmen..piyanist e nedemeli..O filmi izleyip de ertesi güne psikolojisi sağlam olanın alnından öperim.
Birde Bu tarz "Her Şey Güzel Olacaklar.
Bizim araba bu leonleon...izlemediysen tabii:)