- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
-
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
aksiyon pek bilmem yeşil yol,hayalet,aynı yııldızların altında,uyuyana kadar (ayrıca bu filmin kitabınıda okumuştum) ,akıl oyunları,sadakatsiz,kayıp kız bunlarda mükemmel filmler.
akıl oyunları yada uyuyana kadar.yazdıklarının içinden en çok hangisini tavsiye edersin?
bu filme harika gerçekten anlaşılması biraz zor ama mükemmeldiPredestination
Tam gaz aksiyon.
bu filme harika gerçekten anlaşılması biraz zor ama mükemmeldi
Ben izledim. Üstünden seneler geçti izleyeli. Hoş bir film. İzlenilir. Ben sevmiştim.Bu ara frida filmini merak ediyorum. izleyen var mi aranizda?
içinde izlediklerim var... Seven'in konusu ne acaba
aa zindan adası muhteşemdi ya ben üst üste iki kere izledim ama tabi haklısın her insan da ayrı etki yapıyor , bir flimi sabırla izleyoruz vakit veriyoruz sonunda beğenmeyince ben şahsen üzülüyorum giden zamanıma o yüzden her gördüğüm flimi izlemem mutlaka birileri önermesi gerek :)evet o site çok güzel gerçekten, ordan bularak izlediğim çok film var, ucuz roman, leon, açlık oyunları vs çok güzel filmlerdi...
ama bazen hoşuma gitmeyenlerde çıktı... zindan adası mesela çok tavsiye edilmiş ama ben pek etkilenmedim...her film her izleyende aynı etiyi bıakmıyor gerçekten.. ben mesela seneler geçmesine rağmen shawsank redemption'u asla ama asla unutamam
Polisiye, cinayet filmi. Bir seri katilin yakalanmaya calisma hikayesi.
Seven kıskanır.Seven ne bicim bir filmdir , benim kafama kazinmis resmen.
Seven ne bicim bir filmdir , benim kafama kazinmis resmen.