ısrarla yabancı film tavsiyesi istiyorum lütfen...

Pk ( sikilmayacak sekilde komedi tarzinda dinlerdeki ayrimciligi anlatiyor,aamir khan filmidir)

Fanaa( bu gunler listemde birinci numarada, sahnelere baktigimda hala aglarim, eglenceli sarkilarini duysam bile duygulanirim. Hayatimda ilk kez bi filme ikinci kez bakmama ragmen tekrar duygulandim etkisinde kaldim)

Know( kehanet, baska korku filmi gibi ama baktikca cok guzel bi senaryodur, korku filmi degildir, cabuk korkan birisenz size gore degil bakmayin)

Sag salim( komedi, recep ivedige bin basar. Hala saskinim neden sinemada hic duyulmadi adi diye)

The fault in our stars( romantik ve dram, iki gencin kanserli hayatini ele aliyor)

Rang de basanti( sariya boya turkcesi, ismi cok sacma geldi basta, ama baktim ve hic pisman olmadim. Aamir khan filmi, cok cok buyuk bi mesaj var ardinda)

Benim adim khan( shah rukh khan filmi, bunun mesajida cok guzeldir, cok anlamli)

Bi baska.

Mazerunner( kosucu, cok gizemli ve surukleyici bi filmdir. 2 incisini sanirsizlikla bekliyorum.

The honger games( aclik oyunlari, macera ve heycan dolu bi filmdir, 2nci ve 3 cusunede baktim. 3 uncusu 2 parttan olusuyor 2 part daha cikmadi su an)

Ha.

Ghajini( komedi dram ve aksiyon karisik. Duygulandigim bi film, aamir khan basrol)

3 idiots( 3 gencin universite hayatini konu aliyor. Film 85% komedi 15 % duygusaldir, aamir khan)

Her cocuk ozeldir( bu film dunyadaki cogu anne babaya cocuk buyuturken buyuk katki sagladigini dusunuyorum, cogu insan bilinclendiki aptal cocuk yoktur, kesfedilmemis cocuk vardir, yine aamir khan)

Ve evet, aamir khan tiryakisiyim:KK70:
Tum filmlerini severim bi filmi haric.
Ama o kdr kusur kadi kizindada bulunur galiba.

Ben de gerilim filmlerinde bu sorunu yaşıyorum adam akıllı kaliteli gerilim bulamıyorum. Arıyorum bir sürü dandik filmler ile zaman kaybediyorum izleyemiyorumda..
Kesme bicme olmadan sadece gerilim filmi önerileri ben de bekliyorum. Mesajimi alıntı yaparak tavsiye ederseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Dipnot: konu sahibi arkadaşım, otlaniyor gibi oldum ama kusura bakma :KK19:

Ben de gerilim filmlerinde bu sorunu yaşıyorum adam akıllı kaliteli gerilim bulamıyorum. Arıyorum bir sürü dandik filmler ile zaman kaybediyorum izleyemiyorumda..
Kesme bicme olmadan sadece gerilim filmi önerileri ben de bekliyorum. Mesajimi alıntı yaparak tavsiye ederseniz memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.

Dipnot: konu sahibi arkadaşım, otlaniyor gibi oldum ama kusura bakma :KK19:

rica ederim tatlım ne demek :) birlikte tavsiye alırız ..

X