- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
aşk filmi ise en etkilendiğim iki film
Cesaretin Var mı Aşka? (Jeux d'enfants)
the notebook
Cesaretin Var mı Aşka? (Jeux d'enfants)
the notebook
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
atonement.bu kadar güzel olduğuna garanti ediyorsanız, aşk filmi de olur canım :)
merak ettim şimdi, amelie izlediğim en güzel aşk filmidir, onun üzerine geçebilirmi sizin tavsiye edeceğiniz :)
Abidin:)))Law Abiding Citizen, Shindler List aklıma gelenler..
reklam olur mu bilmiyorum unutulmaz flimler diye bir site var orada imdb puanlarına ve yorumlara bakıpta flim seçebilirsiniz , onların yoruma bakıpta izlediğim hiçbir flim den pişman olmadım açıkcası
Fantastik istiyorum demişsiniz. Tim Burton tavsiye ederim yukarıda yazdıklarıma ek olarak.
evet hayat güzeldir vardı birde filmi yaşıyorsun resmen..piyanist e nedemeli..
türkçe ismi neydi,leonardonun sahte çekler falan düzenlediğimi?Catch Me If You Can. Leonardo Dicaprio. Tom Hanks. Daha başka söze gerek yok herhalde.
kesinlikle derimGel ortada buluşalım "Ingiliz Hasta" ya ne dersin.
Ayy valla akiyon hiç sevmem yaa, ama teması başka olup içinde aksiyon geçen film olarak:not aldım söyledikleriniz.. bir tanede vageçilmez diyebileceğiniz aksiyon alabilirmiyim çok olmazsam :)
dünyalar savaşı z, zombi filmlerini sevmem ama ben efsaneyim ve bu filmi beğenmiştim
Ayy valla akiyon hiç sevmem yaa, ama teması başka olup içinde aksiyon geçen film olarak:
Blade Runner
The Departed
Good Fellas
Kill Bill serisi.
Reservoir Dogs
Lawrence of Arabia
Bu gece bir film seyredecekseniz: The Departed ya da Atonement ya da Big Fish diyorum.
İlla aksiyon diyorsanız The Departed. :)))
Rica ederim ne demek.ay harikasın sen yaa :)
çok sağol canım.. seçecem birini mutlaka evet birazdan zilicem birini.. çok teşekkür ederim..