kızlar acil bir yabancı film önerisi lütfen...

bu kadar güzel olduğuna garanti ediyorsanız, aşk filmi de olur canım :)
merak ettim şimdi, amelie izlediğim en güzel aşk filmidir, onun üzerine geçebilirmi sizin tavsiye edeceğiniz :)
atonement.
imdb top 250 listesini izlemediyseniz kült olarak
polisiye olarak ''Seven'' çok iyidir.
fantastik demişsiniz: izlemediyseniz Nolanın Batman üçlemesini tavsiye ederim.
Nolanın tüm filmlerini tavsiye ederim gerçi. interstellar var bir de yine nolanın sinemada izledim o da güzel bilim kurgu. gerçi evde aynı tadı vermeyebilir. :)

reklam olur mu bilmiyorum unutulmaz flimler diye bir site var orada imdb puanlarına ve yorumlara bakıpta flim seçebilirsiniz , onların yoruma bakıpta izlediğim hiçbir flim den pişman olmadım açıkcası

evet o site çok güzel gerçekten, ordan bularak izlediğim çok film var, ucuz roman, leon, açlık oyunları vs çok güzel filmlerdi...
ama bazen hoşuma gitmeyenlerde çıktı... zindan adası mesela çok tavsiye edilmiş ama ben pek etkilenmedim...her film her izleyende aynı etiyi bıakmıyor gerçekten.. ben mesela seneler geçmesine rağmen shawsank redemption'u asla ama asla unutamam

not aldım söyledikleriniz.. bir tanede vageçilmez diyebileceğiniz aksiyon alabilirmiyim çok olmazsam :)
Ayy valla akiyon hiç sevmem yaa, ama teması başka olup içinde aksiyon geçen film olarak:
Blade Runner
The Departed
Good Fellas
Kill Bill serisi.
Reservoir Dogs
Lawrence of Arabia
Bu gece bir film seyredecekseniz: The Departed ya da Atonement ya da Big Fish diyorum.
İlla aksiyon diyorsanız The Departed. :)))

aksiyon pek bilmem yeşil yol,hayalet,aynı yııldızların altında,uyuyana kadar (ayrıca bu filmin kitabınıda okumuştum) ,akıl oyunları,sadakatsiz,kayıp kız bunlarda mükemmel filmler.

dünyalar savaşı z, zombi filmlerini sevmem ama ben efsaneyim ve bu filmi beğenmiştim

ikisini de izledim canım çok güzel filmlerdi... en çok da ı m legend harikaydı gerçekten.. zombili fimlere bu filmler sayesinde tutuldum.. hatta filmler kesmedi artık dizilerini izliyorum..ç the walking dead dizisini tavsiye ederim :) vazgeçilmezim..

ay harikasın sen yaa :)
çok sağol canım.. seçecem birini mutlaka evet birazdan zilicem birini.. çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…