Kızlar acil bakar mısınız . Mor pembe ve turuncu bir arada yıkanır mı

Düşük ısıda yıkayabilirsiniz. Eğer ilk kez yıkayacağınız bir şey ise, özellikle renkli polar tarzı bir şey bunlar ilk yıkamada boya salabilir. Boya salar mı diye şüphelendiğiniz bir şey varsa elde böyle bir parçasını suyun altında deterjanla bir çiteleyin zaten boya akacaksa o an belli eder.

Sonra akitiyorsa ne yapıyorsunuz makineye tek atıyorsunuz

Renk ayrıştırıcı mendillerden kullanın kafanız rahat etsin. Çok pratikler bence en güzel çözüm.

Renk koruyucu mendil al. Onunla birlikte beyaz hariç her renk birlikte yıkanıyor

En güzeli colour catcher renk mendili atın içine, birbirine karışmıyor renkler. Benim çocukların ilk çamaşırları hep birbirine girdi, sonra bunu keşfettim şahane. Hatta ikiye kesip yarımını kullanıyorum, kırmızı ve sarı kıyafetleri 60 derecede bile birbirine geçirmiyor

Yarım kullandiginiz da da ise yariyor değil mi

Renk veren şeyler değilse bı arada yikayabilirsin sorun olmaz ama daha önce hiç yikanmamislarsa riske atma istersen önce bı elinde sudan gecir renk veriyor mu diye sonradan hepsini at makineye

Renk veren şeyler değilse bı arada yikayabilirsin sorun olmaz ama daha önce hiç yikanmamislarsa riske atma istersen önce bı elinde sudan gecir renk veriyor mu diye sonradan hepsini at makineye
30 derecede attım neyseki bişi olmadı canim

Bir pakette 100 mendil var trendyolda baktım o sizi ne kadar götürüyor 100 tlydi

Baya iyiymiş fiyatı, geçenlerde baktım bir paketi 40 liraya falan geliyordu colour catcher’ın içinde 10 tane var.

Ben sadece çocukların renklilerine kullanıyorum, bir paketin içinde 10 tane var, ikiye böldüğüm için 20 kere gidiyor

Walla bizim kiyafet az oluyor biriktirmeye hiç sevmiyorum bizim kiyafetlerde de kullanırım beyaz siyah renkli fsrktmio dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…