hem süphelilerde hem de aklıma geldiğinde :)Tamam canım her yıkamada mi koyuyorsun yoksa şüpheli olduğunda tereddüt ettiğinde mi ve kesin ise yarıyor mu
Bunu bende kullanıyorum konu sahibi. Bazen siyahlarla açık renklileri atmam gerekiyor asla solmuyor siyahlarrenk ayırıcı mendıller var onları kullanın paketı 10/20 tl bandında zaten kafam rahat oluyor.. bır mendılı ben ıkıye kesıp kullanıyorum
Aa siyah ve renkli bile yikiyorsun yani bunu alayım ben en iyisiBunu bende kullanıyorum konu sahibi. Bazen siyahlarla açık renklileri atmam gerekiyor asla solmuyor siyahlar
Sonra akitiyorsa ne yapıyorsunuz makineye tek atıyorsunuzDüşük ısıda yıkayabilirsiniz. Eğer ilk kez yıkayacağınız bir şey ise, özellikle renkli polar tarzı bir şey bunlar ilk yıkamada boya salabilir. Boya salar mı diye şüphelendiğiniz bir şey varsa elde böyle bir parçasını suyun altında deterjanla bir çiteleyin zaten boya akacaksa o a
Evet bazen ikiside az oluyor ama yıkanması gereken kıyafetim olduğunda ikisini birleştirip yıkıyorum bu mendillerleAa siyah ve renkli bile yikiyorsun yani bunu alayım ben en iyisi
Çok iyiymiş iyi ki açmışım konuyu ismi tam olarak ne diye geçiyorEvet bazen ikiside az oluyor ama yıkanması gereken kıyafetim olduğunda ikisini birleştirip yıkıyorum bu mendillerle
Renk ayırıcı mendil. Ben bunu kullanıyorum hepÇok iyiymiş iyi ki açmışım konuyu ismi tam olarak ne diye geçiyor
Tamam canım baktim cidden böyle birşeyi burda keşfettim çok iyi oldu teşekkür ederim
Evet evet öyle yapicam özellikle bebek kiyafetleri için çok azlar minnaciklar ayırmaya dgemiyorRenk ayrıştırıcı mendillerden kullanın kafanız rahat etsin. Çok pratikler bence en güzel çözüm.
Renk koruyucu mendil al. Onunla birlikte beyaz hariç her renk birlikte yıkanıyorCidden su kıyafet yıkama işini cozemedim yeşil de var hatta yanlış hatırlamıyorsam pembe ve mor yeni aldım bebek kiyafetlerini yikicam bunları bir arada yikayabilirmiyim . Yani pembe mor turuncu yeşil bunları nasıl yikamaliyim
Cidden su kıyafet yıkama işini cozemedim yeşil de var hatta yanlış hatırlamıyorsam pembe ve mor yeni aldım bebek kiyafetlerini yikicam bunları bir arada yikayabilirmiyim . Yani pembe mor turuncu yeşil bunları nasıl yikamaliyim
Yarım kullandiginiz da da ise yariyor değil miEn güzeli colour catcher renk mendili atın içine, birbirine karışmıyor renkler. Benim çocukların ilk çamaşırları hep birbirine girdi, sonra bunu keşfettim şahane. Hatta ikiye kesip yarımını kullanıyorum, kırmızı ve sarı kıyafetleri 60 derecede bile birbirine geçirmiyor
Yarım kullandiginiz da da ise yariyor değil mi
Renk veren şeyler değilse bı arada yikayabilirsin sorun olmaz ama daha önce hiç yikanmamislarsa riske atma istersen önce bı elinde sudan gecir renk veriyor mu diye sonradan hepsini at makineyeCidden su kıyafet yıkama işini cozemedim yeşil de var hatta yanlış hatırlamıyorsam pembe ve mor yeni aldım bebek kiyafetlerini yikicam bunları bir arada yikayabilirmiyim . Yani pembe mor turuncu yeşil bunları nasıl yikamaliyim
Bir pakette 100 mendil var trendyolda baktım o sizi ne kadar götürüyor 100 tlydiYarıyor yarıyor, bende 2 bebek var bir de, makineyi doldursam bile (9 kg) yarım mendil işe yarıyor. 6 aydır kullanıyorum daha hiç bütün atmadım
30 derecede attım neyseki bişi olmadı canimRenk veren şeyler değilse bı arada yikayabilirsin sorun olmaz ama daha önce hiç yikanmamislarsa riske atma istersen önce bı elinde sudan gecir renk veriyor mu diye sonradan hepsini at makineye
Bir pakette 100 mendil var trendyolda baktım o sizi ne kadar götürüyor 100 tlydi
Walla bizim kiyafet az oluyor biriktirmeye hiç sevmiyorum bizim kiyafetlerde de kullanırım beyaz siyah renkli fsrktmio dimiBaya iyiymiş fiyatı, geçenlerde baktım bir paketi 40 liraya falan geliyordu colour catcher’ın içinde 10 tane var.
Ben sadece çocukların renklilerine kullanıyorum, bir paketin içinde 10 tane var, ikiye böldüğüm için 20 kere gidiyor