Ya cidden anlamıyorum gülmeKiz yikanir tabi renkli.onlar
Kaş derecede yıkayacaksknnız,40 dereceyi aşarsa renkler birbirine girer mor bordo tarzı çok akarCidden su kıyafet yıkama işini cozemedim yeşil de var hatta yanlış hatırlamıyorsam pembe ve mor yeni aldım bebek kiyafetlerini yikicam bunları bir arada yikayabilirmiyim . Yani pembe mor turuncu yeşil bunları nasıl yikamaliyim
En fazla 40 derecede yıkıyorum 40 derecede karışır miKaş derecede yıkayacaksknnız,40 dereceyi aşarsa renkler birbirine girer mor bordo tarzı çok akar
Ben de renklileri ayirmazdim bir defasında açık renkli pantolonunu renk bulaştıBen siyahlar dışındaki renklileri bir arada yıkarım. Kırmızı solabiliyor ona dikkat etmek lazım.
Kızımın kıyafetlerini beyaz renkli hep birlikte yıkıyorum 1 senedir solma yaşamadım hiç
Renk veriyorsa napiyorsunuz önce ayri mi yikiyorsunuz bir ksreBen sıcak suda biraz ıslatıp önceden renk veriyor mu diye bir bakıyorum
Kiz.yok yika.gitsin 30 yada 40 da yika ilahiYa cidden anlamıyorum gülmerenklileri de ayırın diyorlar ya ay ne bilim renk bulaşıyor diyrolar bir de yeni kıyafet alınınca da rengi bulaşabilir diyorlar ya arada bir de yeni kıyafet var ay ne biliyom
Haha attım 30 derece korkudan 40 yapamadım ins bişi olmazKiz.yok yika.gitsin 30 yada 40 da yika ilahi
O neymiş kız ikk defa duyuyorum trendyolda bı bkimmrenk ayırıcı mendıller var onları kullanın paketı 10/20 tl bandında zaten kafam rahat oluyor.. bır mendılı ben ıkıye kesıp kullanıyorum
m,groslarda rossmanlarda da oluyor hatta bıme ara sıra da gelirO neymiş kız ikk defa duyuyorum trendyolda bı bkimm
Evet renk veriyorsa tek yıkıyorum onuRenk veriyorsa napiyorsunuz önce ayri mi yikiyorsunuz bir ksre
Yaa kötü olmuş benim başıma gelmedi hiçBen de renklileri ayirmazdim bir defasında açık renkli pantolonunu renk bulaştı
Evet wallaYaa kötü olmuş benim başıma gelmedi hiç
Tamam canım sagolEvet renk veriyorsa tek yıkıyorum onu
Tamam canım her yıkamada mi koyuyorsun yoksa şüpheli olduğunda tereddüt ettiğinde mi ve kesin ise yarıyor mum,groslarda rossmanlarda da oluyor hatta bıme ara sıra da gelir