• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Kızlar aciil yardıım ?

Bayankahkaha256

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2013
34
10
88
34
Ankara
Nikah işlemleri için başvurmuştuk kan verdik nişanlımı arayıp sonuçlarin olumsuz olduğunu oraya gitmemiz gerektiğini gelin konuşalım diye söylemişler. Çok kötü duruma geldim beynimden vuruldum resmen başına böyle birşey gelen var mı ? Bana yardımcı olur musunuz ?

Belki birinizle alakalı sağlık sıkıntısı olabilir, detaylı bir test değil o.
Ben de merak ettim böyle büyüterek neyi anlattılar acaba.
Akrabalığınız yok, değil mi?
Akrabalık yok ama nişanlım soru sormuş hani ne oldu gibisine gelin konuşalım demişler en azından telefonda söyleselerdi gene bu kadar telaslanmazdim ben anlamadim gitti umarim birşey yoktur

Akrabalık yok ama nişanlım soru sormuş hani ne oldu gibisine gelin konuşalım demişler en azından telefonda söyleselerdi gene bu kadar telaslanmazdim ben anlamadim gitti umarim birşey yoktur
Sanmıyorum ama aklıma gelen diğer şey, cinsel yolla bulaşan bir hastalık olabilir.
Bakılıyor mu orası da meçhul ama, biz testi bir gğn sonra almıştık.
1 gün içinde o kadar detaylı bir tarama yapılamaz.
Kan uyuşmazlığı muhtemelen.

Sanmıyorum ama aklıma gelen diğer şey, cinsel yolla bulaşan bir hastalık olabilir.
Bakılıyor mu orası da meçhul ama, biz testi bir gğn sonra almıştık.
1 gün içinde o kadar detaylı bir tarama yapılamaz.
Kan uyuşmazlığı muhtemelen.
Peki sence bu uzulmemizi gerektirecek bir durum mudur kan uyusmazligi ?

Hayır canım, gebelik öncesi ve sırasında iğne vuruluyor bildiğim kadarıyla o kadar.
Ben hepatit b geçirdim, ömğr boyu antikorluyum.
O bile çıkmadı testlerde.
Çok geçmiş olsun canım benim. Içim biraz da olsa ferahladi ne yalan söyleyeyim umarim herşey dediğin gibi olur. Yarın paylaşırım buradan neden çağırdıklarını. Teşekkür ederim :)

Korkma canim kan uyusmazligidir
Esimle bendede var
Sadece hamile.kaldgnda 28li haftalarda igne vuruyolar bide doğumdan sonra
Başka hic bi sıkıntısı yok :)

Back