Gebelik var gibi canim insallah kan da da cikarMerhaba arkadaşlar sabah gebelik testi yaptım negatifti öğleden sonra 4-5 gibi tekrar baktım ikinci çizgi bu şekildeydi adetime 1 hafta var daha sizce hamilemiyim
İkinci çizgi çok net bence kan testi verebilirsin ben öğrenmiştim 1 hafta önce
AyninGebelik var gibi canim insallah kan da da cikar
Ay inşallah inşallah çok istiyoruz da çizgi hemen çıkmadı saatler sonra çıktı o yüzden emin olamıyorumGebelik var gibi canim insallah kan da da cikar
Yarin sabah bir kez daha yapsanAynin
Ay inşallah inşallah çok istiyoruz da çizgi hemen çıkmadı saatler sonra çıktı o yüzden emin olamıyorum
Malesef 10 dakikadan sonra çıkan çizgi dikkate alınmamalı. Üzerinde de yazması gerekir testinikinci çizgi 5 dakika içinde çıkmadı saatler sonra çıktığı için emin olamıyorum sizin hemen mi çıkmıştı acaba
Bekletmediysen eğer bebiş yerlesiyor :)Merhaba arkadaşlar sabah gebelik testi yaptım negatifti öğleden sonra 4-5 gibi tekrar baktım ikinci çizgi bu şekildeydi adetime 1 hafta var daha sizce hamilemiyim
Maalesef beklemiş hali ve adetime bir hafta varBekletmediysen eğer bebiş yerlesiyor :)
Canım son durumun ne cizgin cok net bana var gibi geldiMaalesef beklemiş hali ve adetime bir hafta var
Dün yine yaptım saatler sonra çizgi çıktı kafam çok karışıkCanım son durumun ne cizgin cok net bana var gibi geldi
Kan ver benceDün yine yaptım saatler sonra çizgi çıktı kafam çok karışık Eki Görüntüle 2846819
Reglin kac gün gecti canim gecen ay bende adetime 3gun kala yaptm yarim saat sonra tipki boyle cikti ama adet gunu kanamam basladi ama senin gunun gectiyse gebelik war gibi kan verme imkanin varsa bi beta hcg baktirDün yine yaptım saatler sonra çizgi çıktı kafam çok karışık Eki Görüntüle 2846819
Adetime 6 gün varReglin kac gün gecti canim gecen ay bende adetime 3gun kala yaptm yarim saat sonra tipki boyle cikti ama adet gunu kanamam basladi ama senin gunun gectiyse gebelik war gibi kan verme imkanin varsa bi beta hcg baktir
Canım merhaba bende şuan aynı durumdayım testim seninn gibiydi ilk yaptığımda yoktu saatler sonra baktım hatta rüyamda testim pozitif çıktığını gördüm o yüzden baktım bu şekildeydi son durumun ne inşallah hamilesindirMerhaba arkadaşlar sabah gebelik testi yaptım negatifti öğleden sonra 4-5 gibi tekrar baktım ikinci çizgi bu şekildeydi adetime 1 hafta var daha sizce hamilemiyim
Regl günümü bekliyorum canım eğer bir gecikme olursa kan testi yaptırcamCanım merhaba bende şuan aynı durumdayım testim seninn gibiydi ilk yaptığımda yoktu saatler sonra baktım hatta rüyamda testim pozitif çıktığını gördüm o yüzden baktım bu şekildeydi son durumun ne inşallah hamilesindir
Kuzum bende bekliyorum sağ kasığımda ağrı dolgunluk var adet olcam galibaRegl günümü bekliyorum canım eğer bir gecikme olursa kan testi yaptırcamAllahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah son durumu pylaşıcam senide merak ettim şimdi inşallah sende hamilesindir
En güzeli gününü bekle canim zaten suan hastanelere gidilecek bu durum yok insallah benek wardir mutlaka haber verAdetime 6 gün var