Aynen o markanin sicili pektw ii degilBence miratech markasini bir daha satin almayin. Bana bir kere hatali çizgi cikardi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen o markanin sicili pektw ii degilBence miratech markasini bir daha satin almayin. Bana bir kere hatali çizgi cikardi.
Hele hele erken gebelil testi çok rezaletAynen o markanin sicili pektw ii degil
Var tabi kan verdin miiiSizce var mıEki Görüntüle 2848106
Yok canım vermedim reglime 6 gün varVar tabi kan verdin miii
Bu erken gebelik testi mi benimde 6 gün var yapmadım ama testYok canım vermedim reglime 6 gün var
Normal test canımBu erken gebelik testi mi benimde 6 gün var yapmadım ama test
Kan verdin mi canım sonuç neNormal test canım
Vermedim var mı sence hayal meyal var sanki ince bir çizgiKan verdin mi canım sonuç ne
Kuzum fotoğraf karanlık göremiyorum maalesef
Arkadasım kaç gündür görüyorum sürekli konu acıyorsun test yapıyorsun, evet silik bi çizgi var umarım bebiş vardır ama artık bi kan ver bacım.Eki Görüntüle 2851565
1 gün kala yaptım
Reglim geçmeden kan verip hüsrana uğramak istemiyorum evet konu açıyorum sürekli paylaşıyorum çünkü paylaşabilicek hiç kimsem yok emin olmadan eşime de hiç bişey demek istemiyorum ben buraya biraz da olsa içime su serpmek benim gibi olanların fikrini düşüncelerini dinlemek yardım etmek ya da yardım almak istiyorum açtığım konular ya da takip ettigim konularda bunu dile getiriyorum çünkü geçen ayda silik çizgi gördüm ama gölge gibiydi bu kadar net değildi regl oldum şimdi daha net görüyorum ama korkuyorum yine regl olurum diye kan yarın sabah gidip vericem inşallah regl olmazsam teşekkür ederim düşünceleriniz içinArkadasım kaç gündür görüyorum sürekli konu acıyorsun test yapıyorsun, evet silik bi çizgi var umarım bebiş vardır ama artık bi kan ver bacım.
Kusura bakma kırdıysam Ama amacım asla kırmak değil. Anlıyorum seni haklısın üzüntüsü dahada yıpratıyor insanı. Regl gecince kan testi yaptır ozaman umarım hamilesindir bebişin seninledirReglim geçmeden kan verip hüsrana uğramak istemiyorum evet konu açıyorum sürekli paylaşıyorum çünkü paylaşabilicek hiç kimsem yok emin olmadan eşime de hiç bişey demek istemiyorum ben buraya biraz da olsa içime su serpmek benim gibi olanların fikrini düşüncelerini dinlemek yardım etmek ya da yardım almak istiyorum açtığım konular ya da takip ettigim konularda bunu dile getiriyorum çünkü geçen ayda silik çizgi gördüm ama gölge gibiydi bu kadar net değildi regl oldum şimdi daha net görüyorum ama korkuyorum yine regl olurum diye kan yarın sabah gidip vericem inşallah regl olmazsam teşekkür ederim düşünceleriniz için
İnşallah çok istiyorum Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin inşallahKusura bakma kırdıysam Ama amacım asla kırmak değil. Anlıyorum seni haklısın üzüntüsü dahada yıpratıyor insanı. Regl gecince kan testi yaptır ozaman umarım hamilesindir bebişin seninledir
Hayırlı olsun kuzum benim ben gördüm çizgiyi rabbim sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallahEki Görüntüle 2851565
1 gün kala yaptım
İnşallah gebesindir canım benimde 4 gün var bende test yaptım seninki gibi çıktı insllah vardır bebiş ikimiz de deMerhaba arkadaşlar sabah gebelik testi yaptım negatifti öğleden sonra 4-5 gibi tekrar baktım ikinci çizgi bu şekildeydi adetime 1 hafta var daha sizce hamilemiyi
İnşallah canım senin çizgi hemen mi çıktıİnşallah gebesindir canım benimde 4 gün var bende test yaptım seninki gibi çıktı insllah vardır bebiş ikimiz de de
Evet anında çıktı benimki bugünde kan verdim bakalım yarın çıkacak sonuç sen ne yaptın verdin mi kan falan olumlu mu sonuç ?İnşallah canım senin çizgi hemen mi çıktı