Hanımlar ben daha 14 15 yaşında iken ablalarımın hamilelik dönemleri geçti en küçük ablamın 2 çocuğunada hamile iken ben vardım doğumuna 3 ay kala 14 saatlik yoldan sırf destek yardımcı olmak için gittim 3 ay boyunca her işini gördüm doğum yaptı toparlanana kadar ben yine yanındaydım uyurdu bebeği ağlardı sırf uyanmasın sabaha kadar uyumuyor diğe bebeğini alır göğsünü açar emzirmesini sağlar altını değişir yatağına yatırırdım daha o yaşta aynı şekilde diğer ablalarımın da doğumunda gittim misafirlerine kadar ağırladım ben evlendim hamile kaldım doğumum yaklaştı 3 ablamdan 1 bile gelmedi yanıma insan doğumda 3 ablasından 1 bile yanında görmek ister cesaret verseler yanındayız deseler yine yeterdi aylarca kalmasalarda olurdu benim sadece annem yanımdaydı görümcem bile hastanede her dakika başımdaydı bana çocukların okulunu bahane ettiler okula gidiyor çocuklar gülüm bizi maruz gör dediler 2 gün sonra bir baktım k.maraş tan bursaya 1 haftalığına tatile gidiyorlar nedense benim doğumuma gelirken okul var tatile giderken gezmeye giderken okul yok şuan 2 hamileliğim asla tenezzül etmiyorum tecrübelendim sonuçta kimseye güvenerek çocuk yapmıyor um üstesinden gelirim ama 3 ünün de yüzüne karşı sadece hamilelik değil ne konuda yardıma ihtiyacınız desteğe ihtiyacınız olursa sakın benden medet ummayın ağzınızın payını alırsınız dedim tepkimde üzülmekte haksızmıyım sizce