• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ablalarıma çok üzüldüm gönül koymakta haksızmıyım sizce?

Buna tepkileri noldu merak ettim kesin üste çıkmaya çalışmışlardır.
E biz evliyiz kocalarımız var çocuklarımız var kafamıza göre değiliz dediler ama ne hikmetse kocaları gitmek istediği heryere izin veriyor lar şuan urfada 2 haftadır geziyorlar :)

Hanımlar ben daha 14 15 yaşında iken ablalarımın hamilelik dönemleri geçti en küçük ablamın 2 çocuğunada hamile iken ben vardım doğumuna 3 ay kala 14 saatlik yoldan sırf destek yardımcı olmak için gittim 3 ay boyunca her işini gördüm doğum yaptı toparlanana kadar ben yine yanındaydım uyurdu bebeği ağlardı sırf uyanmasın sabaha kadar uyumuyor diğe bebeğini alır göğsünü açar emzirmesini sağlar altını değişir yatağına yatırırdım daha o yaşta aynı şekilde diğer ablalarımın da doğumunda gittim misafirlerine kadar ağırladım ben evlendim hamile kaldım doğumum yaklaştı 3 ablamdan 1 bile gelmedi yanıma insan doğumda 3 ablasından 1 bile yanında görmek ister cesaret verseler yanındayız deseler yine yeterdi aylarca kalmasalarda olurdu benim sadece annem yanımdaydı görümcem bile hastanede her dakika başımdaydı bana çocukların okulunu bahane ettiler okula gidiyor çocuklar gülüm bizi maruz gör dediler 2 gün sonra bir baktım k.maraş tan bursaya 1 haftalığına tatile gidiyorlar nedense benim doğumuma gelirken okul var tatile giderken gezmeye giderken okul yok şuan 2 hamileliğim asla tenezzül etmiyorum tecrübelendim sonuçta kimseye güvenerek çocuk yapmıyor um üstesinden gelirim ama 3 ünün de yüzüne karşı sadece hamilelik değil ne konuda yardıma ihtiyacınız desteğe ihtiyacınız olursa sakın benden medet ummayın ağzınızın payını alırsınız dedim tepkimde üzülmekte haksızmıyım sizce
Kötü gününde akrabani tanırsın.Size davrandıkları gibi davranın.

Benimde 1 ablam var o doğum yaptığında 2 çocuğundada yardıma gittim annemle bekardım. Annem döndü ben kaldım iyice toparlansın diye çok yardımım oldu. Ben evlendim çocuğum oldu ama hiç geldi gelmedi beklentisine girmedim çünkü okula giden çocuğu vardı evli ve sorumlulukları var ben Ozaman bekar ve rahattım. Senin ablaların da gelmediği için kusura bakma da demişler yani. Ama sana gelmeyip görmeye , gezmeye gitmeleri de ayıp olmuş

Yaptıkları çok ayıp tepkinizde çok haklısınız iyi demişsiniz

E biz evliyiz kocalarımız var çocuklarımız var kafamıza göre değiliz dediler ama ne hikmetse kocaları gitmek istediği heryere izin veriyor lar şuan urfada 2 haftadır geziyorlar :)
Siz onlara yardım ederken 14 15 yaşlarında sadece okulu olan bir gençtiniz.
Onlar size yardım etmesi gereken zamanda evli barklı çocuklu belki çalışma hayatı olan kadınlar. Sorumluluk daha çok, eyvallah.
Amaaaaaaa
Amaaaaaa bunun karşılıkla bir ilgisi yok. Kardeşlik bu.
İnsan merak eder, özenir de gelir yahu.
İstemez mi insan kardeşinin o anlarında yanında olmak...
Sizin gibi aylarca kalmasınlar ama sizi böyle yalnız da bırakmasınlar.
Tepkinizde çok haklısınız.
Bundan sonra kırıldığınız şeyleri aynen böyle çekinmeden dan dan söyleyin. Belki utanır da gönül alırlar.

Back