Kızlar 5+3 günlük gebeyim kanamam oldı ama cok kanamam var adet gibi doktor kese var 4mm dedi sağlıksız sa düşer dedi yolladı

Mrb 5+3 günlük gebeyim kanamam oldı ama cok kanamam var adet gibi doktor kese var 4mm dedi sağlıksız sa düşer dedi yolladı başına böyle bir şey oldu mu
Ewt canım oldu bende aynen öyle dediler banada çok şükür 1 hafta hiç kalkmadim her hangi bir şey olmadi

Mrb 5+3 günlük gebeyim kanamam oldı ama cok kanamam var adet gibi doktor kese var 4mm dedi sağlıksız sa düşer dedi yolladı başına böyle bir şey oldu mu
Ha bide 1 gün hastanede yattım kanamam kesildi az az oldu 1 hafta sadece tuvalete kalktim

Progestan vermedimi canım benimde olmuştu ilk kez keseyi görmeyi gittiğimizin akşamı birden boşaldı hemen doktoru aradım progestan iki tane iç dedi seninki gibi sonra leke leke hatta arada kahverengi parça parça olmuştu her kontrolde kesin düştü diye gidiyordum ama şükür bişey olmadı panik yapma canım hayırlısını dile
Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah

Kalp atışı yok diye sağlıksız olabilir dedi vermedi pazartesi günü gidicem
Daha çok yeni kalp atışı için,insallah pazartesi duyarsınız kalp atışını ve siz dinlenin ayağa hiç kalkmayın uzanın devamli

Yok cnm vermedi birsey kalp atısı yok diye vermedi yarın gidicem ztn kanamam başladı bende bir iki parca ama az ağrım var bende düştü heralde diyorum

Cnm burda sadece 2 gün özel doktor oluyor diger günler tok kucuk yer burasi o yüzden mecbur beklicem rabbim korur inşallah
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama gebeliğiniz ne oldu acaba? İnşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almışsınızdır.

Evet canım benim de başıma gelmişti 6 ay önce falan düşük oldu şimdi tekrar hamileyim çok zor bı durum inşallah bı sorun olmaz sende

Amin inşallah dua et bana ben ondan sonra da diş gebelik yasadım kan pıhtılaşmasi varmiş ondan dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…