Ewt canım oldu bende aynen öyle dediler banada çok şükür 1 hafta hiç kalkmadim her hangi bir şey olmadiMrb 5+3 günlük gebeyim kanamam oldı ama cok kanamam var adet gibi doktor kese var 4mm dedi sağlıksız sa düşer dedi yolladı başına böyle bir şey oldu mu
Ha bide 1 gün hastanede yattım kanamam kesildi az az oldu 1 hafta sadece tuvalete kalktimMrb 5+3 günlük gebeyim kanamam oldı ama cok kanamam var adet gibi doktor kese var 4mm dedi sağlıksız sa düşer dedi yolladı başına böyle bir şey oldu mu
Daha çok yeni kalp atışı için,insallah pazartesi duyarsınız kalp atışını ve siz dinlenin ayağa hiç kalkmayın uzanın devamliKalp atışı yok diye sağlıksız olabilir dedi vermedi pazartesi günü gidicem
Yok cnm vermedi birsey kalp atısı yok diye vermedi yarın gidicem ztn kanamam başladı bende bir iki parca ama az ağrım var bende düştü heralde diyorumProgestan vermedimi canım benimde olmuştu ilk kez keseyi görmeyi gittiğimizin akşamı birden boşaldı hemen doktoru aradım progestan iki tane iç dedi seninki gibi sonra leke leke hatta arada kahverengi parça parça olmuştu her kontrolde kesin düştü diye gidiyordum ama şükür bişey olmadı panik yapma canım hayırlısını dile
Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah
İnşAllah birsey olmaz sa duyarım cnm hiç umudum yokDaha çok yeni kalp atışı için,insallah pazartesi duyarsınız kalp atışını ve siz dinlenin ayağa hiç kalkmayın uzanın devamli
Yok cnm nerde benim bir cocugum var o acıkıyor birseyler istiyor kalkıyorumHa bide 1 gün hastanede yattım kanamam kesildi az az oldu 1 hafta sadece tuvalete kalktim
Benim kanama yine var cnmEwt canım oldu bende aynen öyle dediler banada çok şükür 1 hafta hiç kalkmadim her hangi bir şey olmadi
Kesinlikle doktora git özel bir hastaneyeBenim kanama yine var cnm
Hayırlısı olsun canım inşallahYok cnm vermedi birsey kalp atısı yok diye vermedi yarın gidicem ztn kanamam başladı bende bir iki parca ama az ağrım var bende düştü heralde diyorum
Cnm burda sadece 2 gün özel doktor oluyor diger günler tok kucuk yer burasi o yüzden mecbur beklicem rabbim korur inşallahKesinlikle doktora git özel bir hastaneye
Amin insallah cnmHayırlısı olsun canım inşallah
Merhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama gebeliğiniz ne oldu acaba? İnşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almışsınızdır.Cnm burda sadece 2 gün özel doktor oluyor diger günler tok kucuk yer burasi o yüzden mecbur beklicem rabbim korur inşallah
Malesef düşük yaptım cunku kan pıhtılaşmasi varmiş öyle dediler doktorlarMerhaba üzerinden çok zaman geçmiş ama gebeliğiniz ne oldu acaba? İnşallah bebeğinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza almışsınızdır.
Evet canım benim de başıma gelmişti 6 ay önce falan düşük oldu şimdi tekrar hamileyim çok zor bı durum inşallah bı sorun olmaz sendeMrb 5+3 günlük gebeyim kanamam oldı ama cok kanamam var adet gibi doktor kese var 4mm dedi sağlıksız sa düşer dedi yolladı başına böyle bir şey oldu mu