Kızlar 5+3 günlük gebeyim kanamam oldı ama cok kanamam var adet gibi doktor kese var 4mm dedi sağlıksız sa düşer dedi yolladı

Bilmiyom ki cmm kalp atısı duymadığı için kucuk diye birsey yapmam dedi ama kanamam cok ama agrı sizin yok sadece kanama var agrı sizi yok yani
başka bir dr daha gitseydin canm inşallah bir şey olmaz tutunur sana bebeğin ayaklarını uzat yat ihtiyacın dışında ayağa kalkma bir kaç gün bugün mu başladı kanaman

başka bir dr daha gitseydin canm inşallah bir şey olmaz tutunur sana bebeğin ayaklarını uzat yat ihtiyacın dışında ayağa kalkma bir kaç gün bugün mu başladı kanaman
Aynen sabah kalktım az leke leke geldi sonra doktora gittim birden artmaya başladi sonra eve geldim sadece lavabo gittikçe gelmeye başladı sonra kesildi

Aynen pazartesi gübü gidicem inşallah cnm hafta sınu yaa doktor yok devlet var sadece pazartesi gününe kadar inşallah birsey olmazsa gidicem
Sakın yatağından kalkma emi iş miş yemek dahi yapma ayaklarını da dik dinlen bol bol. Hayıt tohumu demleyip az az içebilirsin

Mrb 5+3 günlük gebeyim kanamam oldı ama cok kanamam var adet gibi doktor kese var 4mm dedi sağlıksız sa düşer dedi yolladı başına böyle bir şey oldu mu
ilk gebeliğimde Benimde oldu 2 aylıkken senin gibi beni de gönderdi doktor. Kadın doğumda acil doktoru Düşecekse hastanede de düşer evde de düşer dedi gönderdi. Yarısı gün doktoruma gittim nasıl gönderir dedi yatışımı yaptı çok şükür düşmedi. Başka doktora git ve sırt üstü yat hep. Sakın yan pozisyonda yatma

Aynen sabah kalktım az leke leke geldi sonra doktora gittim birden artmaya başladi sonra eve geldim sadece lavabo gittikçe gelmeye başladı sonra kesildi
yat dinlen stres yapma lavabo haricinde kalkma inşallah bir şey olmaz benim arkadaşım 9 ay boyunca kanamali geçirdi gebeligini öyle lekelenme de değil di dikkat et sen yinede cnm

Bende pazartesi günü gidicem cnm işte inşallah düşmez sağlıkla kucağıma alirim gece bile kalkıp ağladım düşecek diye

yat dinlen stres yapma lavabo haricinde kalkma inşallah bir şey olmaz benim arkadaşım 9 ay boyunca kanamali geçirdi gebeligini öyle lekelenme de değil di dikkat et sen yinede cnm
Bendede ilk cok kanama oldu yolladi direk hamdolsun durdu şimdi gece az lavaboya gidince leke geldi başka gelwmdi ama korkuyorum

Bende pazartesi günü gidicem cnm işte inşallah düşmez sağlıkla kucağıma alirim gece bile kalkıp ağladım düşecek diye
Strese sokma canım kendini zor biliyorum ama cok şükür daha seninle böyle düşün hep. rabbim sana bağışlasın sağlıkla.

Bilmiyom ki cmm kalp atısı duymadığı için kucuk diye birsey yapmam dedi ama kanamam cok ama agrı sizin yok sadece kanama var agrı sizi yok yani
Kalp atısı en az 7 haftada duyuluyor 12. Haftaya kadar hem ara kanamalarım oldu hemde ilaç kullandım. Bu dönem bol bol dinlenin.

Cnm bna ilaç vermedi doktor yolladi yani bende anlamadım kese de düzgün durmuyır sanki dedi 4.88 mm kesede
Bana da ilk zaman vermemişti ama kanama alanı vardı bende daha sonra ilaç verdi hayırlı sağlıklı olsun inşaallah

Ne bilim insan cok üzülüyor acaba düşücel mi diye acaba böyıe cok kanaması olup da sonrada saglıklı dogum yapan var mi
Canim 11 haftamda senin gibi yoğun kanama yaşadım düştü dedim hatta kendi kendime. Ne ilaç ne fitil sağlıksızsa birşey yapamayız dedi banada dr. Kendim aldım eczaneden progestanı. Stres yapma kesildiyse yat dinlen birkaç güne tekrar git ne durumdasın bakılsın.

Aynen öyke yapıyorum cnm pazartesi günü gidicem bakalim ne dicek doktor

Bendede ilk cok kanama oldu yolladi direk hamdolsun durdu şimdi gece az lavaboya gidince leke geldi başka gelwmdi ama korkuyorum
korkma stres yapma stres daha çok tetkikler biraz sakin ol dinlenin bol bol pazartesi mutlaka başka bir dr görünün dua et rabbim korusun esirgesin inşallah

Mrb 5+3 günlük gebeyim kanamam oldı ama cok kanamam var adet gibi doktor kese var 4mm dedi sağlıksız sa düşer dedi yolladı başına böyle bir şey oldu mu
Kesinlikle ilac vermesi gerekiyordu doktorun başka bir nöbetçi doktora gidin simdi vakit kaybetmeden, benim de öyleydi hatta pıhtı pıhtı geliyordu, iğneler ilaçlar kullanıyordum

Kesinlikle ilac vermesi gerekiyordu doktorun başka bir nöbetçi doktora gidin simdi vakit kaybetmeden, benim de öyleydi hatta pıhtı pıhtı geliyordu, iğneler ilaçlar kullanıyordum
Kalp atışı yok diye sağlıksız olabilir dedi vermedi pazartesi günü gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…