Kızlar 5+3 günlük gebeyim kanamam oldı ama cok kanamam var adet gibi doktor kese var 4mm dedi sağlıksız sa düşer dedi yolladı

Huma12

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
492
152
Mrb 5+3 günlük gebeyim kanamam oldı ama cok kanamam var adet gibi doktor kese var 4mm dedi sağlıksız sa düşer dedi yolladı başına böyle bir şey oldu mu

Mrb 5+3 günlük gebeyim kanamam oldı ama cok kanamam var adet gibi doktor kese var 4mm dedi sağlıksız sa düşer dedi yolladı başına böyle bir şey oldu mu
Benim 6 haftalık. Doktorum şiddetli kanaman olursa hiç bekleme hastaneye gel demişti. Minik kanamalar normal ama sizinki şiddetli olmuş. Bence özel bir hastaneye görünün

Çok kanama bebeği kurtaramaz malesef doktor o yüzden ilaç onermemis bekleyin parça kan pıhtısı gelirse demekki düşük oldu

Benim 6 haftalık. Doktorum şiddetli kanaman olursa hiç bekleme hastaneye gel demişti. Minik kanamalar normal ama sizinki şiddetli olmuş. Bence özel bir hastaneye görünün
Gittim doktora öyle dedi yolladi şuan kanamam durdu ama bilmiyorum nasıl olcak her an koktu var

Gittim doktora öyle dedi yolladi şuan kanamam durdu ama bilmiyorum nasıl olcak her an koktu var
Çok geçmiş olsun. Korkmayın bu sizi strese sokar. Nasipte varsa zaten gelir bebek. Kendinizi strese sokmayın

Yok düşmedi birsey baktı kese duruyor dedi oda birsey düşerse düşük oluyor dedi ama kanamam durdu suan yok
Şükür durdu uzanın dinlenin ayakta durmayın ağır iş yapmayın tuvsletinizi yaparken ikinmayin uzun bir süre ilişkiye de girmeyin bebek tutunsun ins tutunur sizi bırakmaz

Şükür durdu uzanın dinlenin ayakta durmayın ağır iş yapmayın tuvsletinizi yaparken ikinmayin uzun bir süre ilişkiye de girmeyin bebek tutunsun ins tutunur sizi bırakmaz
İnşAllah yaa doktor 5 haftalik dedi kese 4 mm dedi ama son adet göre diyorlar kese nasıl kucuk mu acaba bende sabahtan beri uzandım tekim ailem de yok bakacak kimsede yok işte idare etmeye çalişiyorum pazartesi başka doktara gidicem o ne dicek inş kalır dua okuyorum sürekli

geçmiş olsun canım kanama yogunsa Dr yapacak bir şeyi yok maalesef lekenme tarzı olsa idi fitil verirdi yada yatış yaptirirdi

geçmiş olsun canım kanama yogunsa Dr yapacak bir şeyi yok maalesef lekenme tarzı olsa idi fitil verirdi yada yatış yaptirirdi
Bilmiyom ki cmm kalp atısı duymadığı için kucuk diye birsey yapmam dedi ama kanamam cok ama agrı sizin yok sadece kanama var agrı sizi yok yani

Bende bilmiyorum 4 mm iyi mi kötü mu

Sakın ayağa kalkma ev işi temizlik yapma uzan ve ayaklarını dik başka bir doktordan randevu al ne bicim bir doktor muş şaşırdım doğrusu

Canım bence kesinlikle ilaç vermeliydi. Dün benim de lekelenmem oldu, doktor ilaç iğne her şeyi verdi. Yat dedi. Düşerse zaten düşecek ama biz elimizden geleni yapalım gerisi Allahtan dedi. Yarın başka bir doktora görün bence.

İşte hafta sonu yaa cnm özel doktor yok pazartesi giderim ancak pazartesi kadar beklicem işte sağlıksız sa düşer saglıklıysa kalır dedi yolladı onlara göre hava hoş olan bize oluyor

Sakın ayağa kalkma ev işi temizlik yapma uzan ve ayaklarını dik başka bir doktordan randevu al ne bicim bir doktor muş şaşırdım doğrusu
Aynen pazartesi gübü gidicem inşallah cnm hafta sınu yaa doktor yok devlet var sadece pazartesi gününe kadar inşallah birsey olmazsa gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…