- 30 Mayıs 2022
- 997
- 1.013
- Konu Sahibi onbirmayis
Aynen öyle. İnşallah şu forumda kim varsa Rabbim hepimize şu mücdeli haberi vermeyi nasip etsinİnsanda yılmalar oluyor, dualar müşterek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle. İnşallah şu forumda kim varsa Rabbim hepimize şu mücdeli haberi vermeyi nasip etsinİnsanda yılmalar oluyor, dualar müşterek
İnan bekarken çok bilmezdim adet döngüsü nedir ne zama olur . Sanki her ay düzenli gibi oluyordum ya da ben öyle saniyordum. Evlendikten sonra degisti sanki . Adet döndüm 30 31 günde bir . Normalde bu şekilde. Bakalım bir kaç güne olurum bence. HayırlısıYumurtlamadan 14 gün sonra oluyorsan adet yarın günün.
Maşallah hayırlısı olsun inşallahFlo uygulamasına göre adetime 4 gün var iki gün önce testim silik çizgi çıktı bugün daha koyuydu, bahsettiğiniz regl belirtilerinin hepsi var bende de
İnsallahh yaSabredin inşallah hayırlısıyla olur umutsuzluğa kapılmayın
Ben teşekkür ederim asıl ovülasyon testlerim pik görmüyor hiç. Kistlerden dolayı yumurtalarım büyüyemiyor. Çift çizgi oluyor ama asla aynı koyulukta olmadan silikleşmeye başlıyor. Ben de şimdi soğan kürünü okuyorum bu kulüpte. Hamilelerin duası kabul olurmuş hepimize dua edinTeşekkür ederim güzel enerjin için umarım vardır ve bu sefer sağlıkla gelişir. İsteyen herkes annelik duygusunu tadar inşallah
Belkide gelmez kırmızılarİnan bekarken çok bilmezdim adet döngüsü nedir ne zama olur . Sanki her ay düzenli gibi oluyordum ya da ben öyle saniyordum. Evlendikten sonra degisti sanki . Adet döndüm 30 31 günde bir . Normalde bu şekilde. Bakalım bir kaç güne olurum bence. Hayırlısı
Bilmiyorum ki hayırlısı. İnşallah sağlıklı ise gelmesin de yok sağlıksız ise gelsin sonuçta adet olmamakta eğer gebelikten değilse zorlu bir işBelkide gelmez kırmızılar
İnş gelmez, dur bakalım
Ovü testlerim benim de çok dengesiz tüm ay boyunca yumurtam var gibi ama aynı zamanda da yok gibi çıkıyor bu yüzden onun stresine girmeyi bıraktım iki günde bir ilişki yöntemine geçtim en garantisi o zaten yumurtlama dönemimde hissediyorum özellikle sol memem ısırılmış gibi oluyor yumurtalıklarım ağrımaya başlıyor, bedenimizi iyi dinler ve çözersek gerek yok ovü. testlerine. Ben kendimden emin değilim, bir saat önce ikinci kanı verdim ama yine de dua edeceğim :)Ben teşekkür ederim asıl ovülasyon testlerim pik görmüyor hiç. Kistlerden dolayı yumurtalarım büyüyemiyor. Çift çizgi oluyor ama asla aynı koyulukta olmadan silikleşmeye başlıyor. Ben de şimdi soğan kürünü okuyorum bu kulüpte. Hamilelerin duası kabul olurmuş hepimize dua edin
Aynısını yaşadım ama 1 haftanın sonunda adet oldumİlk hamileliğimde öyle olmuştu 1 hafta adet olucak gibi kasık ağrısı vardı adet oldum olucam derken 1 hafta sonra test yapmıştım pozitifti tek belirtim buydu
Hayır gecikme yoktu. Beklenen adet tarihimden 1 hafta önce başladı ağrılar.Neden 1 hafta gecikti herzaman gecikirmiydi öyle nekadar ümitlenmissinizdir şuanda ben 2.cocugu istiyorum geçen kasık ağrım vardı 2 gün gecikme oldu bende haveslenmistim ama olmadı
İnşallah hamilesindir. Ama erken müdahale için test yap bence belli ki gebeliklerin riskli. Riske atma benceKizlarrr bende adetim 5 gün geçti test yapamaya korkuyorum ya negatif olursa die 6 sene olucak evliyim 2 kürtaj oldum 1 dış gebelik oldu 2 ay önce rahim flmi çekildim ınsallh hamiyelimdir
Bugün gidip acilden kan vermeyi düşünüyorumİnşallah hamilesindir. Ama erken müdahale için test yap bence belli ki gebeliklerin riskli. Riske atma bence
En doğrusunu yaparsın. İnşallah hayırlı haber alırsın Rabbim kucağına almayı nasip etsin bu sefer inşallahBugün gidip acilden kan vermeyi düşünüyorum
Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz? Ne durumdasınız benim de bat 13 deEn güzeli kendimizi tutmak regl gününü beklemek ama benim bat 14 Ağustos olmasına rağmen benim bile test yapasım varanlıyorum sizi beklemek çok zor ama bence regl günü kanama görmeyince yapılan test daha heyecanlı
Yumurtlama 28inde başladı 31inde çatladı ben de heyecanlıyım çatlama tarihine göre bakınca benim de 13ü oluyo ama ben yine de 14ünü beklerim test yapmak için inşallah hamileyizdir siz ne durumdasınızYumurtlama tarihinizi biliyor musunuz? Ne durumdasınız benim de bat 13 de
Benim de 31inde çatladı. Kasik ağrlarim var o günden beri. Ben pkos hastasıyım ama ovulasyon testine sürekli devam ettim ikinci bir yumurtalama ihtimali için göremedim ikinci yumurtalamayi. Çok heyecanlıyım bende. Sende ne gibi belirtiler var. Göğüs ağrım var mide ekşimem var kasik ağrısıYumurtlama 28inde başladı 31inde çatladı ben de heyecanlıyım çatlama tarihine göre bakınca benim de 13ü oluyo ama ben yine de 14ünü beklerim test yapmak için inşallah hamileyizdir siz ne durumdasınız