Kızlar 3 gündür adet oldum sanıp gidip bakıyorum birşey yok ve aynı adet olacakmışım gibi bel ve kasık karın ağrım var. Bu belirtiyi yaşayan var mı?

Yumurtlamadan 14 gün sonra oluyorsan adet yarın günün.
İnan bekarken çok bilmezdim adet döngüsü nedir ne zama olur . Sanki her ay düzenli gibi oluyordum ya da ben öyle saniyordum. Evlendikten sonra degisti sanki . Adet döndüm 30 31 günde bir . Normalde bu şekilde. Bakalım bir kaç güne olurum bence. Hayırlısı 🤲

Teşekkür ederim güzel enerjin için umarım vardır ve bu sefer sağlıkla gelişir. İsteyen herkes annelik duygusunu tadar inşallah 🥰
Ben teşekkür ederim asıl 🥰 ovülasyon testlerim pik görmüyor hiç. Kistlerden dolayı yumurtalarım büyüyemiyor. Çift çizgi oluyor ama asla aynı koyulukta olmadan silikleşmeye başlıyor. Ben de şimdi soğan kürünü okuyorum bu kulüpte. Hamilelerin duası kabul olurmuş hepimize dua edin🙏🏼🥰♥️

İnan bekarken çok bilmezdim adet döngüsü nedir ne zama olur . Sanki her ay düzenli gibi oluyordum ya da ben öyle saniyordum. Evlendikten sonra degisti sanki . Adet döndüm 30 31 günde bir . Normalde bu şekilde. Bakalım bir kaç güne olurum bence. Hayırlısı 🤲
Belkide gelmez kırmızılar🤲
İnş gelmez, dur bakalım🤲

Ben teşekkür ederim asıl 🥰 ovülasyon testlerim pik görmüyor hiç. Kistlerden dolayı yumurtalarım büyüyemiyor. Çift çizgi oluyor ama asla aynı koyulukta olmadan silikleşmeye başlıyor. Ben de şimdi soğan kürünü okuyorum bu kulüpte. Hamilelerin duası kabul olurmuş hepimize dua edin🙏🏼🥰♥️
Ovü testlerim benim de çok dengesiz tüm ay boyunca yumurtam var gibi ama aynı zamanda da yok gibi çıkıyor 😂 bu yüzden onun stresine girmeyi bıraktım iki günde bir ilişki yöntemine geçtim en garantisi o zaten yumurtlama dönemimde hissediyorum özellikle sol memem ısırılmış gibi oluyor yumurtalıklarım ağrımaya başlıyor, bedenimizi iyi dinler ve çözersek gerek yok ovü. testlerine. Ben kendimden emin değilim, bir saat önce ikinci kanı verdim ama yine de dua edeceğim :)

İlk hamileliğimde öyle olmuştu 1 hafta adet olucak gibi kasık ağrısı vardı adet oldum olucam derken 1 hafta sonra test yapmıştım pozitifti tek belirtim buydu

Neden 1 hafta gecikti herzaman gecikirmiydi öyle nekadar ümitlenmissinizdir şuanda ben 2.cocugu istiyorum geçen kasık ağrım vardı 2 gün gecikme oldu bende haveslenmistim ama olmadı

Neden 1 hafta gecikti herzaman gecikirmiydi öyle nekadar ümitlenmissinizdir şuanda ben 2.cocugu istiyorum geçen kasık ağrım vardı 2 gün gecikme oldu bende haveslenmistim ama olmadı
Hayır gecikme yoktu. Beklenen adet tarihimden 1 hafta önce başladı ağrılar.

Kizlarrr bende adetim 5 gün geçti test yapamaya korkuyorum ya negatif olursa die 6 sene olucak evliyim 2 kürtaj oldum 1 dış gebelik oldu 2 ay önce rahim flmi çekildim ınsallh hamiyelimdir🤲

Kizlarrr bende adetim 5 gün geçti test yapamaya korkuyorum ya negatif olursa die 6 sene olucak evliyim 2 kürtaj oldum 1 dış gebelik oldu 2 ay önce rahim flmi çekildim ınsallh hamiyelimdir🤲
İnşallah hamilesindir. Ama erken müdahale için test yap bence belli ki gebeliklerin riskli. Riske atma bence

Yumurtlama 28inde başladı 31inde çatladı ben de heyecanlıyım çatlama tarihine göre bakınca benim de 13ü oluyo ama ben yine de 14ünü beklerim test yapmak için inşallah hamileyizdir siz ne durumdasınız
Benim de 31inde çatladı. Kasik ağrlarim var o günden beri. Ben pkos hastasıyım ama ovulasyon testine sürekli devam ettim ikinci bir yumurtalama ihtimali için göremedim ikinci yumurtalamayi. Çok heyecanlıyım bende. Sende ne gibi belirtiler var. Göğüs ağrım var mide ekşimem var kasik ağrısı

X