Böyle içten yazınız için inşaAllah siz en iyisini bulursunuz umarım hayatınız boyunca
Ben 5 aydır folik asit içiyorum. 5 aydır korunmayı bıraktık. Bir türlü olmadı ve adet düzeni için kuru incir tüketiyorum hergün 2 aydır. Onun işe yaradığını düşünüyorum hamile kalmasam bile en azından döngüm kısaldı. 45 günü görüyordum. Ovülasyon testine bayram tatili dönüşü başladım. Adetimin 14. Günü başladım ve hep silik çıktı. Eğer 13. Günümde pik olduysa da haberim yok. Evde olmadığımdan yapamamıştım. İnanın o kadarcık bi ihtimalden buralara geldim. Çünkü 13. Günü ilişkim oldu. İnşaAllah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. Evet 5 ay çok Kısa bir süre. Niceleri var bu kulüpte,onlara haksızlık etmiş olmak istemiyorum ama eşimin mesleği gereği Çocuğumu yalnız büyütmek istemiyorum. Bir an önce olsa o da yanımda olsa isteği var aklımda. Böyle olmayacağını bilsem hiç korunmazdım evlendiğim süre boyunca (10 aydır evliyim) ama insan sanki en sağlıklısı en mükemmeli bizmişiz gibi düşünüyor. Sanki korunmayı bırakınca hemen olacak gibi sonra böyle aylarca uğraşıyor.