- 11 Nisan 2023
- 15
- 2
- 25
Ondan dolayı böylr çıkmış olabilir yarın ilk idrarla tekrardan yapın isterseniz 2 damla damlatıpFazla damlattım sanırım
Canım benim üst komşum da öyle olmuş leke geldi regl oldum sandım dedi sonra kesilmiş devamı yok leke den sonra 3.günü kaset testte hemen çıktı şuan 7 haftalık dahaBugün kan vermeye gittim geç kalmışım sabahtan tekrar gideceğim. Bugün böyle pembemsi çok sulu beyaz akıntıyla bi akıntıda değil leke gibi de değil bir şey geldi peçeteye ufacık bir iki kere dedim adet mi oluyorum acaba ama yok hala olmadım. Tek sıkıntım çok sancım ağrım var göğüslerim çok ağrıyor. Sağ kasığımdaki ağrı canımı çok acıtıyor ağrı kesici içmeyi bile düşündüm ve saatlerdir geçmedi daha da arttı
Bende bugün kan veremedim yetişemedim bende de bu akşam hafif pembe Bi leke geldi inşallah gelsin bebişlerimizBugün kan vermeye gittim geç kalmışım sabahtan tekrar gideceğim. Bugün böyle pembemsi çok sulu beyaz akıntıyla bi akıntıda değil leke gibi de değil bir şey geldi peçeteye ufacık bir iki kere dedim adet mi oluyorum acaba ama yok hala olmadım. Tek sıkıntım çok sancım ağrım var göğüslerim çok ağrıyor. Sağ kasığımdaki ağrı canımı çok acıtıyor ağrı kesici içmeyi bile düşündüm ve saatlerdir geçmedi daha da arttı
aynıyız şuanda kan vermeye gidicem birazdan negatif çıkar diye de korkuyorum açıkçasıBende bugün kan veremedim yetişemedim bende de bu akşam hafif pembe Bi leke geldi inşallah gelsin bebişlerimizbenim de sağ kasık ağrım var ve göğüslerimde ağrı var
Hamile değilsin canım
İlk defa böyle oldu benim hiç gecikmez hatta gününden bir gün önce bile regli olurdum. Çocuk istiyoruz aslında ama ilk defa reglim 4 gün gecikti. Çok kasık ağrım sancım var canıminşallah gebesinizdirbaşlığı görünce yazmak istedim benim iki defa 10 gün gecikmişti negatifti ve 10. gün regl olmuştum o nedenle ben hep bir sonraki regl tarihini bekleme taraftarıyım artık
çocuk isteyince insan sabırsız oluyor anlayabiliyorum seni canımİlk defa böyle oldu benim hiç gecikmez hatta gününden bir gün önce bile regli olurdum. Çocuk istiyoruz aslında ama ilk defa reglim 4 gün gecikti. Çok kasık ağrım sancım var canım
Canm çıktı mı sonuç meraktan çatlıcaz burda hadi pozitif güzel haberler inşallahİnşallah kan sonucumu bekliyorum
İnnovita cok hassas mesela canım .onda cok düşük betayı bile gosterıyor.Artimed testinin beta hcg kabul değerinin yüksek olduğunu düşünüyorum beta hcg 30 falansa negatif çıkarıyor. Ciddi yüksekte pozitife dönüyor çok bana güvenilir gelmemişti
Katılıyorum. Prodoktor erken gebelik testinden ben çok memnun kaldım. Bence beta hcg hassas ölçüm değeri düşük bu testin
Kız hala çıkmadı mı sonuç cevap vermedinİnşallah kan sonucumu bekliyorum
Negatif çıktı niye regli olmadım ki anlamadımKız hala çıkmadı mı sonuç cevap vermedin
Kızlar selam bende sizle aynı durumdayım yaklaşık 9aydır deniyoruz tüm hormon testleri güzel yumurtalıklarda sorun yok eşimde de sorun yok ama kafama öyle bir takıyorum ki size anlatamam ne kadar takmak istemesemde oluyo yani elimde değilCanım hiç takma bende ilk aydan beri taktım şimdi 1 seneyi geçti halen hamile kalamadım doktora gittik bişey çıkmadı benim düşüncem kesinlikle ben kendimi psikolojik olarak çok yoruyorum ondan olmuyor(((((