Senin de dünyayı kurtarmış bi halin var zaten. Benim hayatım beni ilgilendirir, evet erkek düşkünüyüm, tek derdim de evlenmek. Sizi de ilgilendirmez. Hayatındaki eksikliğin sorumlusu ben değilim, ya da çirkinliğinin falan işte. Seni asla alakadar etmez benim durumum.. Git başkasına muhalefet ol, mutsuzluğunla başkasına saldır.. Hasta mısın nesin ya haha.. Pozitif olmam hiç bu kadar insanı bir arada rahatsız etmedi sanırım.. Bu benim tarzım, ben böyle mutluyum. Bu seni ilgilendirmez.. Nasıl bi hayat yaşıyorsun da böylesin valla hayal edemedim.. Sen git atomu parçala, ben aşk hayatıma dönüyorum.. Rezil olan da şu anki saldırgan tavırlarınla sensin gayet. Allah yardımcın olsun. Sen gibi mutsuz ve saldırgan insanlara çok üzülüyorum.. Herkes avukatlığa soyunuyo şu günlerde, sonumuz hayrola.
YAnlis anladin POZITIFligini zaten takdir ettim cocuk numarani bile istememis sen dugunu yapip hamile kalmis hatta burmamiydi neydi onlarida takmis yeni gelin olarak suzuluyosun..evdede kalmamissin oh artik mahallende havani atarsin hahah
hayatim baya ayri dunyalarin insaniyiz senle tartismayalim..senden genc,guzel ve egitimli oldugum yorum iceriklerince ortada :) sana tam kafana uygun hayirli kismetler dilerim insallah agirliginca altin takarlar dugunde yengenin kizina hava atarsin hahaha optum