• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaarrr çok heyecanlıyım, yeni bir aşka yelken mi açıyorum neee??

Ben de avukatımı istiyorum ama :S İyi dilekler için teşekkürler, iyi geceler sizlere.

Avukat degilim.. arkadasi tanimiyorum muhabbetim yok dedim.. sadece karsindaki kisileri yanlis anliyorsun,
Ve kiriyorsun bence daha öncede yardim istedin hic bir yoruma boyle tersleyici cevaplar vermedin..
samimiyetine güvenip yorum yaptim ki eski konularina dayanarak simdiki konuyu saymiyorum iki ruh hali cok farkli cunku...
Akin sana yaramamis hadi Sanada iyi geceler...

avm de ki dükkanlarına uğra belki orda karşılaşırsın :))

İnşallah hakkımda hayırlıysa o beni bulsun. Hevesim kaçtı canım :)

Avukat degilim.. arkadasi tanimiyorum muhabbetim yok dedim.. sadece karsindaki kisileri yanlis anliyorsun,
Ve kiriyorsun bence daha öncede yardim istedin hic bir yoruma boyle tersleyici cevaplar vermedin..
samimiyetine güvenip yorum yaptim ki eski konularina dayanarak simdiki konuyu saymiyorum iki ruh hali cok farkli cunku...
Akin sana yaramamis hadi Sanada iyi geceler...

Siz de bana ayıp ediyorsunuz. Yapılan muamele gayet açık değil mi? Hayatta tek sorun erkek değil tabi ki.. Benim yazdıklarmla nasıl oraya varıldı anlamadım hiç. Ben umutlandım geldim burda içimi döktüm bi dövmediğiniz kaldı. Her yerden ilişki koçları dökülüyor.. Gerçekten moralim çok bozuldu. Şimdiye kadar yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim hepinize tek tek.. Ama tek yanlış anlayan ben değilim, belki sizler de beni yanlış anladınız. Kırıldım, bozuldum. Neyse hakkınızı helal edin.

Girişteki yazın gülümsetti beni =)

Belli ki çok heyecanlısın, birazcık sakin olmaya çalış =)

İnşallah doğru adam odur ve sen çok mutlu olursun =))

İnşallah hakkımda hayırlıysa o beni bulsun. Hevesim kaçtı canım :)

Siz de bana ayıp ediyorsunuz. Yapılan muamele gayet açık değil mi? Hayatta tek sorun erkek değil tabi ki.. Benim yazdıklarmla nasıl oraya varıldı anlamadım hiç. Ben umutlandım geldim burda içimi döktüm bi dövmediğiniz kaldı. Her yerden ilişki koçları dökülüyor.. Gerçekten moralim çok bozuldu. Şimdiye kadar yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim hepinize tek tek.. Ama tek yanlış anlayan ben değilim, belki sizler de beni yanlış anladınız. Kırıldım, bozuldum. Neyse hakkınızı helal edin.

Sen yanlis anliyorsun iste o orda gecmis bir soz sana demek istenilen acele etme kisasi bu yani,
iliski kocu degiliz tabiki ama yorum istemissin herkes kendince fikrini soylemekte ozgur degil mi ortada bir saygisizlikta yok,
belkide anlatim tarzindand yanlis anlasildin ne dersin ? moralinin bozulmasin niye bozuluyor ki hayat senin hayatin yasayacak olan sensin,kimse mudahale etmiyor konuyu acan sensin bizde kendimizce fikir veriyoruz... kirdiysam kendi adima kusura bakma helal olsun tabiki sende helal et var ise hakkim...

Girişteki yazın gülümsetti beni =)

Belli ki çok heyecanlısın, birazcık sakin olmaya çalış =)

İnşallah doğru adam odur ve sen çok mutlu olursun =))

Çok teşekkür ederim.. Geç olsun güç olmasın.. :) Ben zaten uzak mesafe ilişkisi yaşıyordum, başka başka ülkelerdeydik ve bilemiyorum işte.. Çok üzüldüm son zamanlarda.. Umarım doğru insandır.. Boş bi hayale kapılmak da istemiyorum.. Kendimden emin oldğumda gelsin inşallah. Umarım yanılmıyorumdur ve gelecek vadeden bir şeydir..

Sen yanlis anliyorsun iste o orda gecmis bir soz sana demek istenilen acele etme kisasi bu yani,
iliski kocu degiliz tabiki ama yorum istemissin herkes kendince fikrini soylemekte ozgur degil mi ortada bir saygisizlikta yok,
belkide anlatim tarzindand yanlis anlasildin ne dersin ? moralinin bozulmasin niye bozuluyor ki hayat senin hayatin yasayacak olan sensin,kimse mudahale etmiyor konuyu acan sensin bizde kendimizce fikir veriyoruz... kirdiysam kendi adima kusura bakma helal olsun tabiki sende helal et var ise hakkim...

Benim sorum acaba benimkisi kafa karışıklığmı yoksa bir seyler hissetmem normal mi? idi..
Hepiniz benim için çok değerlisiniz, en zor zamanlarımda yorumlarınızla beni desteklediniz, tabi ki hakkın var, benim varsa ben de ediyorum. Ben özür dilerim.. Acelecilik mi bilmiyorum ama bugün heyecanlandığımı hissettim. Uzaktan uzağa ilişki götürüyorduk ve ne kadar haksızlığa uğradığımı sizler biliyorsunuz.. Belki Akın la görüşmeye başlarsam bu yaşadıklarımı düşünmeyi bırakırım dedim kendimce. Evet yazılarım biraz sevimsiz olabilir ama cıvık kelimesini kendime yakıştrmıyorum. evet üzüldüm, birden bire ters yorumlar ve onları destekleyn yorumlar gelince kendimi ilişkiden ilişkiye koşan, kötü huylu kızlar gibi hissettim. Kötü bi çevrem yok benim.. Gayet düzgün bi insan olduğunu düşünüyorum geçmişte de görüştüğüm ve tanıdığım birisi. Şimdi hoşlanınca görüşmek istedim.. Yazılarımda abartılar çok, yani evleneyim demiyorum da işte numarasını alamadım, bi daha nasıl ulaşırım ona diyorum.. Böyle.. Şuan çok üzgünüm.. Kusura sizler de bakmayın.

Benim sorum acaba benimkisi kafa karışıklığmı yoksa bir seyler hissetmem normal mi? idi..
Hepiniz benim için çok değerlisiniz, en zor zamanlarımda yorumlarınızla beni desteklediniz, tabi ki hakkın var, benim varsa ben de ediyorum. Ben özür dilerim.. Acelecilik mi bilmiyorum ama bugün heyecanlandığımı hissettim. Uzaktan uzağa ilişki götürüyorduk ve ne kadar haksızlığa uğradığımı sizler biliyorsunuz.. Belki Akın la görüşmeye başlarsam bu yaşadıklarımı düşünmeyi bırakırım dedim kendimce. Evet yazılarım biraz sevimsiz olabilir ama cıvık kelimesini kendime yakıştrmıyorum. evet üzüldüm, birden bire ters yorumlar ve onları destekleyn yorumlar gelince kendimi ilişkiden ilişkiye koşan, kötü huylu kızlar gibi hissettim. Kötü bi çevrem yok benim.. Gayet düzgün bi insan olduğunu düşünüyorum geçmişte de görüştüğüm ve tanıdığım birisi. Şimdi hoşlanınca görüşmek istedim.. Yazılarımda abartılar çok, yani evleneyim demiyorum da işte numarasını alamadım, bi daha nasıl ulaşırım ona diyorum.. Böyle.. Şuan çok üzgünüm.. Kusura sizler de bakmayın.

Tabiki birseyler hissetmen normal senin deyiminle gecmisindeki insan demosu hala sevilmeyi hak etmiyor zaten,
bende eski konundan her ne kadar tanimasamda kanim kaynadigi icin belki ablan belki kardesin belkide her hangi bi insan olarak yanlis anlamalara karsin yardimci olmak istedim ani tepkiler verdin,simdiden daha tanismadan evlilik dusunmen bence acelecilik guzel bi arkadaslik dusunebilirsin sonrasini zaten zaman gosterir, iyice bir dusun bosluktasin diyemi yoksa gercekten istedigin icinmi gorusmek istemiyorsun,yorumlar ters degildide karsilikli yanlis anlasilma diyeyim kimsenin senin deyiminle kotu huylu kizlar gibi gordugunu sanmiyorum ama biraz aceleci davraniyorsun daha yeni bi iliski atlattin..kötü bir cevren yada senin kötü biri oldugunu dusunmuyorum sevmeyi ve sevilmeyi elbetteki hak ediyorsun ama daha sakin.. ve bi laf var nasipte varsa gelir yemenden nasipte yoksa ne gelir elden zaten cocuk senin nasibinde varsa yine karsilasirsiniz bakarsin o seni bulur.. üzülme lütfen sevgiler..

Bana yazdiklariniz pek saglikli gelmedi. Yeni ciktiginiz iliski psikolojinizi bayagi bozmus galiba. Kendinizi toparlamaya yogunlasirsaniz kendiniz icin daha hayirli birsey yaparsiniz diye dusunuyorum. 5 dakikada tanimadan etmeden nasil baglanip denk oldugunuza karar verip evlenmelere kadar getirdiniz olayi, cok ilginc... Bu dusunceler sadece bozuk bir psikolojinin urunu olabilir.

15 tane burma bilezik mi :53:
Düğün hayalleri falan.
Bence nişanlından ayrıldığın için şu an bi boşluk dönemindesin.
Bu yüzden de onun yaşadığı değişim seni etkilemiş olabilir.
Aşık oldum diyorsun ama bence sadece görüntüsüne bağlı olarak etkilendin.
Bence kendine biraz zaman vermelisin.

=))) bundan 3 sene önce 8-9 yaşlarında bi grup kızla ortada sıçan oynayan dünyalarr tatlısı bi çocuk görmüştüm.
Yemin ederim o an gözümün önüne o delikanlı benim birbirinden sevimli iki çocuğumla ortada sıçan oynarken, benim gülerek yanlarına gidip "hadi yemeğe" dediğim,"vurulayım geliriz" dediğindeyse küçük kızlarımın neşeli kahkahaları arasında topla babalarını vurmaya çalıştığım neşeli bi an geldi.
O kadar net bi görüntü ki bugün bile hatırlıyorum :) hani derler ya "evleneceğiniz insanı görünce hissettiniz mi" diye.Ben bu çocuğu görür görmez evleneceğimden,ona gamzeli iki kız ve musmutlu bir yuva vereceğimden emindim :123::123:
O yüzden senin halini anlayabiliyorum.
AynalıTahir'den ayrılalı çok olmadı ama hem forumlarda hem kendi çevremde çok gördüm sorunlu bir ilişki bittikten hemen sonra yeni bir ilişkiye başlayıp mutluluğu tadanı.Seninki neden öyle olmasın??

Konusu sahibesi pek bir güzel anlatmış :) Ama üzerine gidilmiş gibi... Ben ilk erkek arkadaşımdan ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra bu sevdiceğimle tanıştım. Arkadaşlarla birlikte ilk oturduğumuz zaman bu adam benim olacak dedim içimden eve geldim anneme aynısını söyledim. Bir hafta sonra çıktık. İlkiyle çok iyi anlaşıyorduk ama sevgim yoktu, bu adama aşık oldum ben. İlk konuştuğum anda hem de. Bununla da pek anlaşamıyoruz gerçi :1: ama benim istediğim aşık olduğum adam bu. Velhasıl :) bir ilişkiden çıkmışsın başkası hemen olmaz bir genelleme olmayabilir. Sen heyecanını bastırma bence ;)

Denizin duygusu bayılıyorum senin mizah duyguna,

kendiyle barışık kişiler kendiyle dalga geçerler,her satırdan bu duygu akıyor.

Gülümsedim okurken,

hoşuma gitti delişmen hallerin,umudun,sevincin ve karamizahla yaklaşımın...

Dilerim'' akın akın'' gidersin avm ye...tükkanın önünde seni beklooordur...

13 dal burma az gelir,inşallah tükkanlardan birisi guyumcudur:))

gısmetin bol,şansın eyi olsun,

anladıgım kadarıyla sızı haketmeyen nısanlınızdan ayrılmıssınız
bukadar coskulu ve heyecanlı olmanızı anlıyorum cunku sevınıyor olmalısınız
yenıden begenıyor ılgı duyuyorum dıye yanı haketmeyen bırını cabuk unutucak olmanıza sevınıyorsunuz belkıde
neden sızı cok fazla cıddıye almıslar ben anlamadım ben cok cıcı cok tatlı ve komık buldum yazdıklarınızı
ıstemeye gelsın 15 bılezık taksın falan ben cok guldum yanı espırı yapmıssınız ama cıddıye almıs arkadaslar.

Bana yazdiklariniz pek saglikli gelmedi. Yeni ciktiginiz iliski psikolojinizi bayagi bozmus galiba. Kendinizi toparlamaya yogunlasirsaniz kendiniz icin daha hayirli birsey yaparsiniz diye dusunuyorum. 5 dakikada tanimadan etmeden nasil baglanip denk oldugunuza karar verip evlenmelere kadar getirdiniz olayi, cok ilginc... Bu dusunceler sadece bozuk bir psikolojinin urunu olabilir.

Liseden arkadaşımdı. Yıllar sonra karşılaştık, çok değişmiş, hoşlandığımı hissettim. Yaptığımın sağlıklı ya da sağlıksız olduğu bana ait.

'' Yeni ciktiginiz iliski psikolojinizi bayagi bozmus galiba. Kendinizi toparlamaya yogunlasirsaniz kendiniz icin daha hayirli birsey yaparsiniz diye dusunuyorum.'' buraya kadarki yorumunuzu kabul edebilirim sadece..

15 tane burma bilezik mi :53:
Düğün hayalleri falan.
Bence nişanlından ayrıldığın için şu an bi boşluk dönemindesin.
Bu yüzden de onun yaşadığı değişim seni etkilemiş olabilir.
Aşık oldum diyorsun ama bence sadece görüntüsüne bağlı olarak etkilendin.
Bence kendine biraz zaman vermelisin.

Biraz daha bekleyeyim öyleyse??

Konusu sahibesi pek bir güzel anlatmış :) Ama üzerine gidilmiş gibi... Ben ilk erkek arkadaşımdan ayrıldıktan çok kısa bir süre sonra bu sevdiceğimle tanıştım. Arkadaşlarla birlikte ilk oturduğumuz zaman bu adam benim olacak dedim içimden eve geldim anneme aynısını söyledim. Bir hafta sonra çıktık. İlkiyle çok iyi anlaşıyorduk ama sevgim yoktu, bu adama aşık oldum ben. İlk konuştuğum anda hem de. Bununla da pek anlaşamıyoruz gerçi :1: ama benim istediğim aşık olduğum adam bu. Velhasıl :) bir ilişkiden çıkmışsın başkası hemen olmaz bir genelleme olmayabilir. Sen heyecanını bastırma bence ;)

Dünkü kadar heyecanlı hissetmiyorum, olacağı varsa olur.. Aynı şehirdeyiz sonuçta.
Allah ayırmasın sizi :))

Denizin duygusu bayılıyorum senin mizah duyguna,

kendiyle barışık kişiler kendiyle dalga geçerler,her satırdan bu duygu akıyor.

Gülümsedim okurken,

hoşuma gitti delişmen hallerin,umudun,sevincin ve karamizahla yaklaşımın...

Dilerim'' akın akın'' gidersin avm ye...tükkanın önünde seni beklooordur...

13 dal burma az gelir,inşallah tükkanlardan birisi guyumcudur:))

gısmetin bol,şansın eyi olsun,

Ayy sağ ol şekerim benim.. Bunca iğneleyici yorumdan sonra çok iyi geldin bana. Güzel düşüncelerin için çok teşekkürler, umarım hayat sana hep umduğunu verir.. Guyumcu fikri de gözlerimin içini güldürdü :D Hayırlısı bebeğim.

anladıgım kadarıyla sızı haketmeyen nısanlınızdan ayrılmıssınız
bukadar coskulu ve heyecanlı olmanızı anlıyorum cunku sevınıyor olmalısınız
yenıden begenıyor ılgı duyuyorum dıye yanı haketmeyen bırını cabuk unutucak olmanıza sevınıyorsunuz belkıde
neden sızı cok fazla cıddıye almıslar ben anlamadım ben cok cıcı cok tatlı ve komık buldum yazdıklarınızı
ıstemeye gelsın 15 bılezık taksın falan ben cok guldum yanı espırı yapmıssınız ama cıddıye almıs arkadaslar.

Evet, üstüne üstüne belirtiyorum ki alaycı dille yazıyorum diye.. Buna karşılık 'bu beni ilgilendirmez' deyip, iğnelemeye devam ediyorlar. Burda herkes kendi hararetini atıyor, başkalarını yargılamakta özgür hissediyorlar.. Beni çok iyi anlamışsınız canım, çok teşekkür ederim. :))) Dünkü heyecan kalmadı sanırım.. umutlandım falan ama... bilemiyorum işte.

İçim içime sığmıyor kızlar, Allahım bana ne oluyor ya, acaba geçici bir durum mu? yoksa ben aşık mı oluyorum?
Ama çok saçma, nasıl bu kadar çabuk olur?? Sanırım boşluktayım.. Şuan tüm isteğim onunla olmak. Durumumu analiz edemiyorum, az çok tanıdınız beni buradaki konularımla.. Bana bir şey söyleyin kızlar, kafa karışıklığı mı bu, yoksa normal mi?

Bugün Avm ye çıkıyım dedim, yolda gören ak sakallı dede diye boynuma sarılıyor, hem biraz tipimi düzeltir, kaş bıyık aldırırım, hem de kendime yeni ciciler alırım dedim. Ayy gitmez olsaydım, avmde, lise1. sınıftan arkadaşım Akın'la karşılaştım.. O ayı gibi çocuk gitmiş yerine Behlül görünümlü Ezel gelmiş. O karizma, o yakışıklılık.. Şimdiye kadar gördüğüm yakışıklı top10 listesini gözümün önüne getirince, aradaki farkın Özcan Deniz in ilk çıktığı zamanla, Asmalı konaktaki hali kadar bir mesafe göründü bana. Bu çocuğa Allah ayrıcalık tanımış.. Bu nasıl bir evrim geçirtmektir Ya Rab!! O an hemen yanında hayal ettim kendimi, Deniz de karşımızdaydı, Akınımın ve benim mükemmeliğimiz karşısında hacışakir sabunu gibi eridiğini hayal ettim.. Nişanlanmışız, 15 tane burma bilezik takmış bana <3

Neyse, o an kendi gözlerimdeki ışığı çocuğun suratında gördüm, sakin ol duygu dedim.. Öyle bi kestim ki, o hızla erkek olsam damacana arardım etrafta. ama coolluğumdan ve iffetimden ödün vermedim.. Bi kaç saniyelik Yıldız Tilbevari halimin sonunda Rihanna'ya dönmüştüm. Nasılsınlar falan filan.. Bana çok değişmişsin, gülüşün aynı ama çok daha güzel olmuşsun falan filan dedi. Hiç onun geçmişini, yağlı göbeğini yüzüne vurayım demedim, gülümseyip teşekkür ettim.. O avm de dükkanları varmış 2 tane, onun için gelmiş.

Numarasını istemeyi unuttum.. Avmden geldiğimden beri düğünümüzü hayal ediyorum. Sanırım ona aşık oldum. Allahım nolur Akın bana çok aşık olsun. <3 Beni beğeniyor ve ailelermiz de eşdeğerde insanlar. Yani beni istemeye gelseler hemen verir ailem, vermese de kaçabilirim.. Çok aşık oldum.. Akın'la konuşurken hep Hans(eski nişanlım olacak insan demosu) ın yüzüne tükürdüğümü, yüzüne beraberliğimiz boyunca bana gönderdiği alaman çökülatalarını fırlattığımı hayal ettim.) Şimdi bu çocuğa coolluğumu koruyarak, sinsice nasıl yaklaşırım?? Bana akıl verin kızlar..

Ve bi de bu durum geçici mi sizce??? Ayy bayılazam..
ayy Allahımm gülmekten bebek tepkivereceğdi karnımda:1: sen çok yaşa emi. o çocuk bu yazıyı görse sana aşık olur :1::1:

ayy Allahımm gülmekten bebek tepkivereceğdi karnımda:1: sen çok yaşa emi. o çocuk bu yazıyı görse sana aşık olur :1::1:

sağ olasın şekerim.. :)) Bebek mi?? oyy :) Allah bağışlasın.

nolur espriyi zeki insanlar yapsin ya..aksi takdirde bir arkadasin dedigi gibi komik olmaya calisirken absurd ve itici oluyor..

Kanıyor musun yoksa evde mi kaldın? Ben ve bi kaç arkadaş burada böyle gayet iyiyiz, Başından okumayı kesseydin madem, zekan körelmesin.

sağ olasın şekerim.. :)) Bebek mi?? oyy :) Allah bağışlasın.

Kanıyor musun yoksa evde mi kaldın? Ben ve bi kaç arkadaş burada böyle gayet iyiyiz, Başından okumayı kesseydin madem, zekan körelmesin.

gercekten lale nickli uyeninde dedigi gibi hayatta evlenmek,evde kalmak ve erkekten onemli seyler ogretilmeliydi sana...zaten o zaman bu lackalikta yazip komik olmaya calisip rezil olmazdin :)

gercekten lale nickli uyeninde dedigi gibi hayatta evlenmek,evde kalmak ve erkekten onemli seyler ogretilmeliydi sana...zaten o zaman bu lackalikta yazip komik olmaya calisip rezil olmazdin :)

Senin de dünyayı kurtarmış bi halin var zaten. Benim hayatım beni ilgilendirir, evet erkek düşkünüyüm, tek derdim de evlenmek. Sizi de ilgilendirmez. Hayatındaki eksikliğin sorumlusu ben değilim, ya da çirkinliğinin falan işte. Seni asla alakadar etmez benim durumum.. Git başkasına muhalefet ol, mutsuzluğunla başkasına saldır.. Hasta mısın nesin ya haha.. Pozitif olmam hiç bu kadar insanı bir arada rahatsız etmedi sanırım.. Bu benim tarzım, ben böyle mutluyum. Bu seni ilgilendirmez.. Nasıl bi hayat yaşıyorsun da böylesin valla hayal edemedim.. Sen git atomu parçala, ben aşk hayatıma dönüyorum.. Rezil olan da şu anki saldırgan tavırlarınla sensin gayet. Allah yardımcın olsun. Sen gibi mutsuz ve saldırgan insanlara çok üzülüyorum.. Herkes avukatlığa soyunuyo şu günlerde, sonumuz hayrola.

Back