Kızlaarr boşanıyorum sanırım son gelişmeler

Çok haklisiniz ben sizin kadar dolu biri değilim. Lütfen kusuruma bakmayın olur mu. Bir daha yazmam.

Ne konuda tartısma cıktı bilemem ama cocuklu esle olmaz die bisey yok eşte sıkınti hem karisini hem ailesini hem cocuklrni idare etmek zorunda

Kimse dur ben 3 5 cocuklu adamla evleneyim de hayatimi b.k edeyim demez bilemiyiz ki ne olacagini ben evlenirken esimi seviyodum cok kiskancti evet oda eski esiden kaynaklandi. Tamam yanlislari oldu halada oluyo ama ben cocuklara bakmam demedim paşa paşa bakarim fedakarligimin karsiligi bana kotu yolla donuyosa bu benim deil karsi tarafin sucu ama burdakiler eee bilmiyomuydun vs vs konusup duruyorlar bilmiyoduk bilsek bole olurmuydu?

Bilmiyor muydun değil de yani sorun yaşama ihtimali çok yüksek. Gerçi adamın ilk evliliği de olsa bunun garantisini veremezsin ama burada kon sahibi evlendiği günden beri evlilik nedir bilmemiş malesef. Adam eski eşine ve çocuklarına ev almaya kalkmış. Konu sahibi ise her şeyi kendi yapmış ve adama masraf olmasın diye ikinci el eşya bile almış. Bu kadına yazık değil mi?

Mneozgurrr09 konu sahibiyle empati yapmaya çalışıyorsun anlıyorum fakat senin durumun farklı.
Burası bir forum sitesi açılan konulara herkes isteğini yazar. Herkesin evlerinde farklı penceler var. Yazan kişileri eleştirmek uygun durmuyor.
Konu sahibine destek olmak da böyle bir şey değil.
Kaldı ki burada çok derin bir mevzu var adamın evinde 3 tane ruhsatsiz silah var.
Adam eski eşinin kollarını kırmış.
Adam çocuklarına bakmıyor.
Bu da ben yeni evliyim kafasında bir sürü suça ortak oluyor. Is kredi çekmeye kadar gelince bizimkine bir aydınlanma geliyor.
Kaldı ki o gece dışarıya çıkabilmişti adam arkasından silahsız geldi köyde yaşıyor farzedelim orda da jandarma var. Hiç bişey yapmasa gider köyün camisine sığınır. Eve dönüp adam sakinleştim diye sarılıp uyumak nedir.

Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Çok açık ve net yazmışsınız işte

Nerden bilecek ama ya sevgiliyken makyaj yaptı diye tokat atan biri ile evlenip nerden bilecek? Markete gidince 34 dk.gec kaldın diyen birini nereden bilecek? Bunu bilebilmek için doğaüstü bir zeka lazım. Nasıl bilinecek. Adam kiskanc, seviyor iste. Sen boş boş konuşuyorsun.:)

Bu durum varken bu adamla evlenmiş mi

Yazık tabiki biz kendimizden baska herkesi dusunuyoruz.. maalesef. Bunun degerini bilmiyorlaraa eger vereceksin yol gidecek

konu sahibine yorum yazin bayan bana deilll ben yorum yazmakta ozgurum. Sonucta siz yasamiyorsunuz tum bunalri biz yasiyoruz ole deil mi?

Niye dua edelim bosanmasin diye mi.
Anlamadım

O anda ne oldugunu tam olarak bilemeyiz ki illaki biyere gidebilirdi ama gitmemis iste simdi onu yargilamak olurmu tamam hata yapmis ama suan zararin neresinden donersen kârdır

siz bukadar olayın üzerine bide sarılıp yattinmi anneni abini o kadar uzaktan getirtmene ne gerek vardı sen galiba olayın ciddiyetin de değilsin sana şiddet uygulayan silah çeken biri ile aileni ayni evin içine sokuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…