• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlaarr boşanıyorum sanırım son gelişmeler

Sarılıp uyumak adama karşı koymamak demek değil mi?
Karşı koyup ölüme bi adım daha yaklaşsa mı mantıklı olurdu?
Canını kurtarmış.
Heralde adama diklenmesi gerekiyordu elinde ağır silah olan adama
Tabi ki suyununa gidecek o an
Gerçekten neyin kafasını yaşıyor bu insanlar
Oturdukları yerden akıl veriyorlar güya

Bahaneler bahaneler 🤷‍♀️

Adam telefonunu bile elinden almis ne yapmasini beklerdiniz ? Kadin canini kurtarmis gayette olabilecek sekilde.
Kapi kitli, gecenin bir saati telefonu da yok elinde reddermesi adami delirtebilir sinir kriizine girmesine sebep olabilirdi.
Konu sahibin uzerine boyle gelmeniz cok garip.

Adam telefonunu bile elinden almis ne yapmasini beklerdiniz ? Kadin canini kurtarmis gayette olabilecek sekilde.
Kapi kitli, gecenin bir saati telefonu da yok elinde reddermesi adami delirtebilir sinir kriizine girmesine sebep olabilirdi.
Sonrada kadın cinayetleri dursun diye story atarlar hepsi göstermelik işte
Kadın düşmanları bunlar
Kızcağız zavallı böyle birşey yaşıyor geliyor burda derdini açıyor bir dövmedikleri kalıyor ya
Ben savunca da yine mi sen oluyor
Evet yine ben
Allah herkese vicdan versin vicdan

Burada yazdım

Silahla dışarı çıkmamış peşinden. Silahı bırakmış. tam fırsatı işte geri dönmemeliydi. Sanırım durumun psikolojisinden akıl tutulması yaşadı. Adam zaten konu sahibiyle evlenirken amacı bana baksın çalışsın ve çocuklarıma eski karıma ev alalım vs. Yani zaten en başından sorunlu bir evlilikmiş. İnşallah geri dönmez

Kızlar merhaba konularımı biliyorsunuz.. Son durumları merak eden arkadaşlarım var burda :) sizlere yazdığım günün akşamı yani 2 gün önce eşimle fena tartıştık alkol aldı evi birbirine kattı içki şişelerini masaya vurmaya bağırmaya başlayınca bana zarar vermesin diye ben odaya kaçtım kapıyı kitledim aç dedi açmam dedim o ara polisi annemi birilerini aramaya çalıştım o ara kapıyı kırdı telefonu aldı benimdr boğazımdan tutup yatağa fırlattı.. Uzatmak istemiyorum sizi sıkmayayım. Dövüştük kolum morardı ayağımın üzeri mor...bende ona tekme attım kendimi korumak için daha sonra sen 2 dk bekle diyip silahına sarıldı adını söylemek istemiyorum şu kocaman olan silahlardan var ya :KK43: korktum beni öldürmesinden dışarı attım kendimi silahı bıraktı koştu dışarı tamam içeri geç rezil etme millete birsey yapmıcam sakinleşelim felan zorla içeri soktu bağır çağır tabi neyse ben 2 dk uzanmıştım elim ayağım titriyordu uyuyakalmışım 2 saat sonra beni dürterek uyandırdı kalk konuşacaz diye korktum neyse kalktım konuştuk bağır bağır en son sakinleştirici ilaç almış siniri yatıştı biraz gecenin sonunda güldü felan bir şey olmamış gibi bende aynısını yaptım yeter ki şu gece bitsin sabah çözecem bu işi dedim içimden neyse sarıldık uyuduk bir şey olmamış gibi tabi benim şarteller atmış dönüşü yok... Ablamla küstük şans ya bugun yaşadığım memlekete geldi annemde barışın ne var sanki felan dedi barıştık neyse durumumu felan sordu tabi ben bu olayları annneme anlatmıştım sabah, akşamda ağlayarak ablama anlattım oda morlukları silahı felan duyunca abimi aradı konuştu bende ağladım özür diledim abim o sinirle 15 saatlik yolu çıktı geldi şuan uyuyor uyanınca kıyamet kopacak annemi beni götürecekmiş boşanma davası açacakmış telefondan duyduğum kadarıyla bakalım neler olacakkk dua edin kızlar bana lütfen
Zaten durum iyiye baglasalar bile bi sekilde kurtul yani bunlari yapan adam neler neler yapmaz yürümez yani senin evlilik bosan yol yakinken cocugunda yok bosver kim naparsan yapsin.. bence

Iyi de ne olursa olsun yazdiginiz sey firsat diye dusundugunuz sey anlik saniyelik bir durum kadin disari cikmis adam pesinden silahsiz gitmis.
Kadinin bulundugu mahalle , konu komsusu vs buna uygun olmamis olabilir konu sahibi acisindan zaten olayin sokunda bir kadin.
Korkak bir yapisida olabilir heer sey olabiir yani.

Yasanilan seyin korkunclugunu, kalp kirikligini farkinda misiniz ? O an neden kacmamis mis bunu psikoloji de hangi uzmana sorsaniz size anlatabilir. Siz de tutmus kadin o firsatta Allah bilir ne halde kacmadi diye uzerine gidiyorsunuz.
Ne icin döndü geri ? Kocasina asik oldugu ya da evliligiji kurtarmak icin mi sizce ?
Bu kadar da empatiden uzak basitce dusunulmez ya 🤮

Iyi de ne olursa olsun yazdiginiz sey firsat diye dusundugunuz sey anlik saniyelik bir durum kadin disari cikmis adam pesinden silahsiz gitmis.
Kadinin bulundugu mahalle , konu komsusu vs buna uygun olmamis olabilir konu sahibi acisindan zaten olayin sokunda bir kadin.
Korkak bir yapisida olabilir heer sey olabiir yani.

Yasanilan seyin korkunclugunu, kalp kirikligini farkinda misiniz ? O an neden kacmamis mis bunu psikoloji de hangi uzmana sorsaniz size anlatabilir. Siz de tutmus kadin o firsatta Allah bilir ne halde kacmadi diye uzerine gidiyorsunuz.
Ne icin döndü geri ? Kocasina asik oldugu ya da evliligiji kurtarmak icin mi sizce ?
Bu kadar da empatiden uzak basitce dusunulmez ya 🤮
Ok

Yani iyi güzel konuşuyorsun da olan olmuş bitmiş hani senin söylediklerin beni daha fazla üzmekten başka bir işe yaramaz zevkmi alıyorsunuz böyle yaparak bilmiyorum kınamayın hanfendi bugunun yarını da var sen yada evladın evlenmiş olmak için evlenenler kervanına katılmasın......
Bunlar bole canm ben alistim sen bakma kotu yorumlara kendine bsy olmasn die huyuna gttin ben olsam bna bisey ypmsn die anlık yani ne isterse yapardm yani zaten bagirip komsuya gidesiye oldurur yani o tabancayla bosver sen bundan sonraki haline bak. Bosanirsan baktın pesini birakmicak gibi olursa uzaklastirma falan en iyisi bundan sonra dha guzel olucak hayatin meraklanma 😊

Bunlar bole canm ben alistim sen bakma kotu yorumlara kendine bsy olmasn die huyuna gttin ben olsam bna bisey ypmsn die anlık yani ne isterse yapardm yani zaten bagirip komsuya gidesiye oldurur yani o tabancayla bosver sen bundan sonraki haline bak. Bosanirsan baktın pesini birakmicak gibi olursa uzaklastirma falan en iyisi bundan sonra dha guzel olucak hayatin meraklanma 😊

Bunlar böyle derken? Elin adamınin 3 çocuğuna baktığın için kendine yazık etme yazıldığı için mi bunlar böyle?

Bunlar böyle derken? Elin adamınin 3 çocuğuna baktığın için kendine yazık etme yazıldığı için mi bunlar böyle?
O an ki durumu tam olarak bilmeyip iğneleyici yaziyorsunuz yorumlari gozu donmus bi adam telefonun yok bisey yok. Elinde bi pompalı ne yaparsin sen olsan ben olsam tamam sakinles hadi uyuyalim die avuturum ki gozu dönük zaten bana birsey yapmasin die oda yani olayin icine gireceginize kiza moral verin

şok oldum bu yorumunuza. bu konu sahibinden çok da farklı bir hayatınız yok ve burada her kadın size yardımcı olmaya çalıştı.
pes.

O an ki durumu tam olarak bilmeyip iğneleyici yaziyorsunuz yorumlari gozu donmus bi adam telefonun yok bisey yok. Elinde bi pompalı ne yaparsin sen olsan ben olsam tamam sakinles hadi uyuyalim die avuturum ki gozu dönük zaten bana birsey yapmasin die oda yani olayin icine gireceginize kiza moral verin

2 çocuklu bir adama gözünü karartıp kaçabilen biri, kv ve çocuklara ev alınması gibi sorunları olan biri, benim ilk evliliğim çocukları yanımda istemem diyen biri için bunlar ilk olay mi sence? O adamın silahı olduğunu zaten biliyordu. Bu olay olmasaydı zaten 1 yılı bekleyecekti. Sen de haklısın ama herkesin kendi seçimi bize neyse yazıyoruz iste. Yazmamak lazım haklısın. sonra size ne benim secimim diyor bazıları.

Kızlar merhaba konularımı biliyorsunuz.. Son durumları merak eden arkadaşlarım var burda :) sizlere yazdığım günün akşamı yani 2 gün önce eşimle fena tartıştık alkol aldı evi birbirine kattı içki şişelerini masaya vurmaya bağırmaya başlayınca bana zarar vermesin diye ben odaya kaçtım kapıyı kitledim aç dedi açmam dedim o ara polisi annemi birilerini aramaya çalıştım o ara kapıyı kırdı telefonu aldı benimdr boğazımdan tutup yatağa fırlattı.. Uzatmak istemiyorum sizi sıkmayayım. Dövüştük kolum morardı ayağımın üzeri mor...bende ona tekme attım kendimi korumak için daha sonra sen 2 dk bekle diyip silahına sarıldı adını söylemek istemiyorum şu kocaman olan silahlardan var ya :( korktum beni öldürmesinden dışarı attım kendimi silahı bıraktı koştu dışarı tamam içeri geç rezil etme millete birsey yapmıcam sakinleşelim felan zorla içeri soktu bağır çağır tabi neyse ben 2 dk uzanmıştım elim ayağım titriyordu uyuyakalmışım 2 saat sonra beni dürterek uyandırdı kalk konuşacaz diye korktum neyse kalktım konuştuk bağır bağır en son sakinleştirici ilaç almış siniri yatıştı biraz gecenin sonunda güldü felan bir şey olmamış gibi bende aynısını yaptım yeter ki şu gece bitsin sabah çözecem bu işi dedim içimden neyse sarıldık uyuduk bir şey olmamış gibi tabi benim şarteller atmış dönüşü yok... Ablamla küstük şans ya bugun yaşadığım memlekete geldi annemde barışın ne var sanki felan dedi barıştık neyse durumumu felan sordu tabi ben bu olayları annneme anlatmıştım sabah, akşamda ağlayarak ablama anlattım oda morlukları silahı felan duyunca abimi aradı konuştu bende ağladım özür diledim abim o sinirle 15 saatlik yolu çıktı geldi şuan uyuyor uyanınca kıyamet kopacak annemi beni götürecekmiş boşanma davası açacakmış telefondan duyduğum kadarıyla bakalım neler olacakkk dua edin kızlar bana lütfen
Sanirim mi? 🤐

2 çocuklu bir adama gözünü karartıp kaçabilen biri, kv ve çocuklara ev alınması gibi sorunları olan biri, benim ilk evliliğim çocukları yanımda istemem diyen biri için bunlar ilk olay mi sence? O adamın silahı olduğunu zaten biliyordu. Bu olay olmasaydı zaten 1 yılı bekleyecekti. Sen de haklısın ama herkesin kendi seçimi bize neyse yazıyoruz iste. Yazmamak lazım haklısın. sonra size ne benim secimim diyor bazıları.
Cocuklar deil sorun hem hata yapms tamam evlenmiss zaten ilk zaman olmasada sonraki zamanlar illaki o adamin cocuklari gelicek ona kimse kv kp torununa ebediyen bakmak zorunda deil he anasi olur babasi olur cocugun bakarlar. Ama babasi evlenicek anasi evlenicek bu insanlar icin mi yapilmis bi cocuk bunlar kendisinin yalnz kalmasi normal esiyle ilk evliligi ilgi istemesi normal ama dusunemedi iste cocuklarinda onemini ben durumumla hem ayni birazda farkli 1 yılı beklemsine ne gerek var ki hemen bosanabilir yani evet herkesin kendi seçimi kim neyi secerse bedelini odüyor ya iyi yada kotü

Cocuklar deil sorun hem hata yapms tamam evlenmiss zaten ilk zaman olmasada sonraki zamanlar illaki o adamin cocuklari gelicek ona kimse kv kp torununa ebediyen bakmak zorunda deil he anasi olur babasi olur cocugun bakarlar. Ama babasi evlenicek anasi evlenicek bu insanlar icin mi yapilmis bi cocuk bunlar kendisinin yalnz kalmasi normal esiyle ilk evliligi ilgi istemesi normal ama dusunemedi iste cocuklarinda onemini ben durumumla hem ayni birazda farkli 1 yılı beklemsine ne gerek var ki hemen bosanabilir yani evet herkesin kendi seçimi kim neyi secerse bedelini odüyor ya iyi yada kotü

Hatalar insanlara mahsus. Hepimiz hata yapabiliriz, önemli olan o hatan dönmektir. Insanların demeye çalıştığı da şimdiye kadar kaçabilirdi. Kaçmadı kayinvalideme her gün gitmek istemiyorum dedi. Muhtemelen ev konularında tartıştılar ve iş buraya geldi. Şimdi bunu öngörebilmek için çok akilli olmaya gerek yok dimi?

Hatalar insanlara mahsus. Hepimiz hata yapabiliriz, önemli olan o hatan dönmektir. Insanların demeye çalıştığı da şimdiye kadar kaçabilirdi. Kaçmadı kayinvalideme her gün gitmek istemiyorum dedi. Muhtemelen ev konularında tartıştılar ve iş buraya geldi. Şimdi bunu öngörebilmek için çok akilli olmaya gerek yok dimi?
Herkes zaten burda kızın kötü bir evlilik kötü bir tercih yaptığının farkında
Zaten iki üç çocuklu adamla evlenmiş bekar kız
Adam saçma sapan bir tip !Kimse burda böyle bir manyağı savunmaz!
Konu sahibi büyük bir hata yapmış ama olan olmuş !Bunları yüzüne vurmanın artık bir manası yok.
Bundan sonrasını düşünmesi gerekiyor.
Sürekli aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorsunuz boş boş

Back
X