Kızlaarr boşanıyorum sanırım son gelişmeler

Bahaneler bahaneler
Tehdit altında bir kadın ne yapabilir ki?
Şoka girmiştir.
Resmen silahla tehdit var
Bu kızımızın yaşı da küçük heralde çok kötü bir evlilik yapmış olan olmuş ama önemli olan bundan sonrası

Ben sana üzüldüğüm için yazdım bunları sen de üzül ki belki bir daha aynı hatayı tekrarlamazsin "hanfendi"
Merak etme kırk yaşımdan sonra kocayı bosayacak olsam senin gibi bir cahillik yapmam. Evlatlarım da sırf evlenmek için evlenilmeyeceginin bilincinde yetişiyor.

Teşekkür ederim desteğiniz için kapıları kırdı pompalı silahla kovaladı nasıl kaçayım ölsem daha mı iyidi işe gidene kadar idare ettim işte

Öff yine mi siz. Sizin derdiniz sadece ortalık karışsın başka bir şey değil. Bu da size son mesajım.

Abiniz de eli boş gelmemiş ama girmeyin böyle şeylere. Gidin şikayetçi olun.

3 ruhsatsız silahı varmış evde, böyle bir adamla nasıl rahat uyudunuz, yaşadınız aynı evde, bu son yaşadığınız olayın dışında soruyorum?

Çok basit geliyor bazı şeyler sanırım

Size ve ailenize zarar gelmeden kurtulursunuz umarım.

Sarılıp uyumak adama karşı koymamak demek değil mi?
Karşı koyup ölüme bi adım daha yaklaşsa mı mantıklı olurdu?
Canını kurtarmış.
Ertesi gün de adamla aynı evde devam etmiş. İlk evden kaçtığında girmemeliydi eve. zaten çıkıp gitmişsin elinde pompalı ile evde seni bekleyen adamın yanına gidilir mi? Canını o anda kurtarmış zaten. Allah korusun ya adam eve girdiği an bir şey yapsaydı. Ne cesaret

Adam peşinden gelmiş, konu sahibi kaçsa kalabilecek miydi, adam katil adayı çok net, suyuna gitmese çeker vurur.
Ertesi gün de evden ayrıldı diye okudum ben ama yanlış mı anladım bilmiyorum.

Teşekkür ederim desteğiniz için kapıları kırdı pompalı silahla kovaladı nasıl kaçayım ölsem daha mı iyidi işe gidene kadar idare ettim işte
ben size kızmadım açıkçası
idare etmişsiniz anladım

aileye de anlatmak zorunda kaldınız aranız kötüydü çünkü

sakın!!!!! sevgi sözcüklerine ağlama zırlamalarına kanmayın
şimdi bunları yapacak çünkü

kurtuldunuz kurtulduğunuza sevinin
aileniz ne derse desin aldırmamaya gayret edin

Adam peşinden gelmiş, konu sahibi kaçsa kalabilecek miydi, adam katil adayı çok net, suyuna gitmese çeker vurur.
Ertesi gün de evden ayrıldı diye okudum ben ama yanlış mı anladım bilmiyorum.
Silahla dışarı çıkmamış peşinden. Silahı bırakmış. tam fırsatı işte geri dönmemeliydi. Sanırım durumun psikolojisinden akıl tutulması yaşadı. Adam zaten konu sahibiyle evlenirken amacı bana baksın çalışsın ve çocuklarıma eski karıma ev alalım vs. Yani zaten en başından sorunlu bir evlilikmiş. İnşallah geri dönmez

Yaşanılanlar cok kotu ama senin adına çok sevindim. Sana abini ara bekleme demistim, en azından ailen yaninda artik. Abi bu bırakmazdı zaten canim
Kurtul artık bu izdiraptan

Öff yine mi siz. Sizin derdiniz sadece ortalık karışsın başka bir şey değil. Bu da size son mesajım.
Seni tanımıyorum bile ya ne oluyor?
Kadın düşmanı mısın nesin
Niye rahatsız oldun benden
Küçük egonu al git şurdan yazma bana

Haklısınız. İnşallah kazasız belasız kurtulursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…